Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED monitor topic
- Micro Four Thirds
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pár közelgő ASUS ProArt monitor a Las Vegas-i NAB Show-ról
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Vettem egy ilyen egeret: [endgame gear xm1 rgb] és olyan problémám van, hogy van amikor érzékeli van amikor nem. Kipróbáltam több usb porttal is. Win11 van a gépen, legfrissebb verzió. Ha kihúzom és bedugom miután a rendszer betöltött, akkor már megfelelően működik. Van hogy pc kikapcsolás bekapcsolás után is működik, de van, hogy egyszerűen nem érzékeli. Mit tudok tenni? Küldjem vissza?
-
válasz
TeebyKay #3877 üzenetére
De azt nem tudják megállapítani nem, ha kívülről semmi se látszódik? Szerintem egy csavar jött ki belül és az tud benne lötyögni. Elvileg 5év garanciás, nem tudom, hogy erre érvényes lehet-e vagy csak a szenzorra és a kapcsolókra. (nyílván nem mondom, hogy leesett.) Illetve veszek szerintem egy logitech g203-at a közeljövőben és azzal az lenne a kérdésem, hogy azon ugye műanyag talpak vannak, ha arra veszek teflon talpakat az garanciavesztéssel jár egyből?
-
Még annyi, hogy ha garanciás akkor inkább próbáljam meg azt? Kívül semmi nem látszódik rajta.
-
Sziasztok, nem tudja valaki, Hogy a4tech bloody n50-et hogy lehet szétszedni? Sajnos leesett és valami zörög benne azóta, mintha egy csavar kiesett volna benne. Egyébként működik rendben, csak csak megnézném mi a fene csörög benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest