- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Kompakt vízhűtés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sati1984
tag
válasz TeebyKay #4154 üzenetére
Ja, gondoltam, hogy nem csúcsminőség, de jobbat néztem ki belőle, meghát fogásra és designra nekem nagyon bejött. Dehát ez van
Akkor választok valamit az egeres topikból, már nézegettem, csak még gondoltam, hátha itt valaki mond valami bíztatót. Az tuti, hogy még egyszer ilyet nem, felesleges lenne.
Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Meta Quest 3 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)
-
Sati1984
tag
Sziasztok,
Megbízhatónak gondolt pár éves Trust GXT 158-asom úgy tűnik, megadta magát. Ami a legérdekesebb, hogy nem mikrokapcsoló-probléma, mert kattintás és minden egyéb funkció (még a világítás is!) működik rajta, csak éppen nem mozog a kurzor.
Hirtelen jött, semmi előjele nem volt, épp egy PUBG-meccs közben egyébként, LOL . észrevettem, hogy hiába mozgatom az egeret, a kurzor (célkereszt) nem mozog. Gyors alt-tab után kiderült, hogy ez nem valami hajmeresztő PUBG-bug, hanem windowsban sem működik. Gyors kihúzás-visszadugás, továbbra is semmi. Kattintás megy, de nem mozog a kurzor. Reboot, továbbra sem. Shut down után bekapcsolás, továbbra sem.
Gyorsan kipróbáltam egy másik gépben, de ott sem mozog (ott az OS is más), tehát sajnos nem szoftveres a dolog. Ezt, hogy minden más működik, csak a kurzor nem mozog, nem találtam meg a témaösszefoglalóban sem sajnos
Mivel nagyon szeretem ennek az egérnek a fogását és minden egyéb tulajdonságát, jó lenne, ha nem lenne kuka, szóval adjatok opciókat, mit lehet tenni? Bp-re adott esetben el tudom juttatni, bár inkább Székesfehérvár és Dunaújváros (és környéke) lenne ideális, ha valaki esetleg tudja javítani... már ha lehet. Lehet?
[ Szerkesztve ]
Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Meta Quest 3 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- World of Tanks - MMO
- Torrent meghívó kunyeráló
- Politika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Trollok komolyan
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD HUN
- 512GB Csillagfény! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Starlight MacBook Air M3 512GB Magyar bill, GAR!
- 16GB! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 16GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Samsung NX300 milc fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest