Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sati1984
tag
válasz
TeebyKay #4154 üzenetére
Ja, gondoltam, hogy nem csúcsminőség, de jobbat néztem ki belőle, meghát fogásra és designra nekem nagyon bejött. Dehát ez van
Akkor választok valamit az egeres topikból, már nézegettem, csak még gondoltam, hátha itt valaki mond valami bíztatót. Az tuti, hogy még egyszer ilyet nem, felesleges lenne.
-
Sati1984
tag
Sziasztok,
Megbízhatónak gondolt pár éves Trust GXT 158-asom úgy tűnik, megadta magát. Ami a legérdekesebb, hogy nem mikrokapcsoló-probléma, mert kattintás és minden egyéb funkció (még a világítás is!) működik rajta, csak éppen nem mozog a kurzor.
Hirtelen jött, semmi előjele nem volt, épp egy PUBG-meccs közben egyébként, LOL
. észrevettem, hogy hiába mozgatom az egeret, a kurzor (célkereszt) nem mozog. Gyors alt-tab után kiderült, hogy ez nem valami hajmeresztő PUBG-bug, hanem windowsban sem működik. Gyors kihúzás-visszadugás, továbbra is semmi. Kattintás megy, de nem mozog a kurzor. Reboot, továbbra sem. Shut down után bekapcsolás, továbbra sem.
Gyorsan kipróbáltam egy másik gépben, de ott sem mozog (ott az OS is más), tehát sajnos nem szoftveres a dolog. Ezt, hogy minden más működik, csak a kurzor nem mozog, nem találtam meg a témaösszefoglalóban sem sajnos
Mivel nagyon szeretem ennek az egérnek a fogását és minden egyéb tulajdonságát, jó lenne, ha nem lenne kuka, szóval adjatok opciókat, mit lehet tenni? Bp-re adott esetben el tudom juttatni, bár inkább Székesfehérvár és Dunaújváros (és környéke) lenne ideális, ha valaki esetleg tudja javítani... már ha lehet. Lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest