-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Logi G400s egér gombja helyett tudtok ajánlani halkabbat? -
Ry0K3N
senior tag
Új Asus ROG Sica. Időközönként a kurzor totál beáll szaggat 1-1 másodpercre. Ez hardveres probléma lehet? Kipróbáltam laptopon ott is időközönként (ez lehet 3-4 percenként is de akkor is rohadt zavaró) előjön. Eddig egy A4tech 747-est használtam azzal nem volt ilyen jellegű gond.
szerk: frissítettem frimwaret is mielőtt megkérdezné valaki, előtte utána ugyanaz
-
vmil
csendes tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki,hogy Kinzu v2 pro-hoz hol tudok próbaképp új kábelt venni?
Fura a hibajelenség,de kontakthibára gyanakszom. Ugyan jobb alsó sarokban nem szokott felugrani,hogy új eszközt csatlakoztattam,de mégis meg-megszakad a géppel való kapcsolata pár másodpercekre,bosszantóan gyakran. Olykor napokig vagy egy hétig sem jelentkezik a hiba,de új bekapcsolásnál már jelen van. Összes USB portot próbáltam már,gondoltam alaplapi hibára is,főleg,hogy volt hogy villogott az optikája,és amikor kicseréltem másik,tökéletesen működő egérre,az is villogott tovább. De lehet szimplán csak készül megadni magát az optika,számomra egyre kevésbé egyértelmű,hogy minek lesz baja.
Köszönöm,ha van valami meglátás vagy infó!
-
myke01
senior tag
Mivel nem találtam a keresővel megoldást ,és az összefoglalóban sincs róla szó
, bátorkodom itt feltenni a kérdésemet .
Adott egy Logitech M185 wireless egér , amely egy W7 64 bit OS laptopon teljesít szolgálatot .
A "probléma" az , hogy az egér felébreszti a PC-t alvó állapotból egy kis megmozdításra is ( a kapcsolókhoz hozzá sem érek rajta) annak ellenére ,hogy az (egér) energiagazdálkodási beállításban le van tiltva az opció .Próbáltam drivert keresni hozzá a Logitech support oldalán ,de nem létezik .
Mi lenne a megoldás ,hogy ne ébressze fel a gépet alvó állapotból (pl. az egér megmozdításakor) ?
(csak akkor nem ébreszti fel a gépet ,ha kikapcsolom az egéren a power gombot
, de azt nem akarnám minden alvó állapotba küldésnél kapcsolgatni
)
-
looser
addikt
válasz
dobragab #3330 üzenetére
Köszönöm a válaszod, annyit még meg is érne. Pl. ez jó lenne hozzá?
Köszi
-
válasz
MaTpr0F #3339 üzenetére
Nekem a hegyes sniccer valt be. Kinait a rovidebb oldalairol, mintha egy vesovel probalnad kiemelni erőkarkék hasznalva. Japan kicsit nehezkesebb, azt a hosszu oldalrol ugyan igy, csak sokkal ovatosabban.
A tuvel az a baj, hogy csak egy helyen feszit, mig a sniccer a teljes feluleten. Tehat nem fog repedni a burkolat. Raadasul a tu is hajlik es nem is lapos.
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
MaTpr0F #3339 üzenetére
Tű? Hegyes csipesszel is szedtem már szét.
Érdemes kiforrasztani, hogy hozzáférj. A japán omronokat főleg, mert ha csak az egyik oldalon akasztod ki, és a másik oldalhoz nem férsz hozzá, simán eltörik. A kínaiakat le szoktam feszegetni úgy is, hogy csak az egyik felét akasztom ki, bár ezekekből úgy is csak a pöcök kell.
Meg ragassz egy kis darab szigszalagot etc. a tetejére, hogy ne essen ki a pöcök, amikor leveszed, meg raknád vissza. -
MaTpr0F
senior tag
Mikrokapcsoló fedél leszedésre van valami trükk? Majd pöcköket akarok cserélni, de korábbi próbálkozásaim során a kapcsolófedél kis füle midig megsínylette a műveletet.
-
Qtya72
aktív tag
válasz
dobragab #3332 üzenetére
Köszönöm, talán holnap lesz időm ránézni.
Lehet nem itt kéne megkérdeznem, de látom többen is szoktatok egereket tesztelni.
Lenne-e kedve Valakinek egy cougar 400M egeret tesztelni. Végül azt rendeltem. -
dobragab
addikt
Ebből a leggázosabb kérdés a szenzor.
Elvileg a Razer 3G szenzornak nem kéne szemmel láthatóan világítania, infravörös LED van benne. Ha a felső világítás fénye szűrődik be, az rendben van.
Szóval ha a benne lévő infravörös LED nyikkant meg (szenzorhibával még nem találkoztam), akkor első körben érdemes lehet a tápellátó vezetéket megnézni, elég sérülékeny, pláne tizensok év és némi szerelés után.
Ez épp Copperhead, de emlékeim szerint a DB is így néz ki belülről.
-
Sn4k388
tag
Sziasztok
Némely játékoknál ahol cpu limitem van elkezd akadozni az egér.
Egy razer da rol van szó.Visszavettem 500 hz re igy javult a helyzet de nem szünt meg.
Már ott tartok hogy a problémás játékoknál limitálom a maximum fps-t
Pl 130-160 fps en megy a game de allitok max 100 fps-t és igy tokeletesen fut.Nincs valami beallitas hogy a cpu az egeret szolgállja ki nagyobb prioritásal?
Win 7
-
Qtya72
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy razer diamondback 3g egér, görgő, jobb klikk működik, bal klikk csak szét szerelt állapotban, ha direktbe nyomom a kapcsolót. Az érzékelő világít, de nem reagál semmilyen mozgásra.
Jobb oldali első felső mikrokapcsoló ki lett forrasztva(kellett egy másik egérbe).
Kérdésem az lenne van-e Valaki aki foglalkozik egér javítással, illetve van-e értelme ezen hiba jelenségek tudatában foglalkozni vele?
Előre is Köszönöm! -
Sziasztok!
Nem rég vettem egy HP X3500 típusú egeret. Gyárilag egy Energizer 1.5V-os alkáli elemmel érkezett. Ha ez lemerül, beletehetek egy 2300mAh Ni-MH elemet, amire 1.2V van írva? Már nagyjából 1 éve pihennek a fiókban (elromlott a fényképezőgép, amihez kellett volna), most feltöltöttem őket, ha esetleg szükség lenne majd rájuk.
szerk.: az egér hátoldalára többek között 1.5V DC / 50mA van írva.
-
looser
addikt
Sziasztok!
Elolvastam az összefoglalót, csak annyit kérdeznék Logi wl egérrel kapcsolatban (5. pont), hogy valaki sikerrel össze tudta-e párosítani egyéb bt dongle-val. Nézegettem az Ali-n, 7$ egy eredeti(?) receiver, végül is annyiért sem sok, de ha menne a meglévő holmijaimmal (van vagy három, még mobilhoz vettem őket), a legutóbbi (kb. 5 éves) egy Broadcom 2070-es, pont passzol az egérke erre kialakított helyére...
Köszi & üdv!
-
gregus021
tag
Üdv!
Több mint 3 év használat után kezd fáradni a Steelseries Sensei RAW egerem. A bal klikk időnként nem érzékel, illetve ha nyomva tartom van, hogy néhány másodperc után nem érzékeli a lenyomást, a görgő alatti gomb csak erősebb nyomásra érzékel, illetve a görgő 7-8 lefelé görgetésenként ugrik egyet felfelé, így a bal klikk és a görgőgomb alatti switch cseréjére lenne szükség, illetve az itt leírtakra a görgetés javításához. Az utóbbi, link alatt található megoldással már próbálkoztam, de sajnos nem jártam sikerrel, bár nem mertem erősen összenyomni, a kapcsolókat viszont nem szeretném itthon cserélni. Esetleg van olyan fórumtárs aki Budapesten vállalkozna a kapcsolók cseréjére, az egér javítására?
Előre is köszönöm! -
pista1235
tag
sziasztok!
valaki nem tudná megmondani hogy razer deathadder chromaban a görgőnek milyen mikrokapcsolója van?
nem mindig akar kattintani aztán gondoltam kicserélnémhttp://www.ebay.com/itm/5PCS-Brand-New-Panasonic-Square-Micro-Switch-for-Mouse-Black-Button-/161880232666
ez jó lenne bele?
-
Bensee
tag
válasz
Mclovin #3313 üzenetére
Sziasztok! Múltkor írtam a Genius GX Maurus X egér mikrokapcsolója miatt, felhagytam vele, várom még hozzá a kapcsolót ebayről, majd megnézem, de időközben vettem ismét újonnan egy új Genius GX egeret, de most a Gila nagy testvérét. A problémám a következő...
Lenyomva a bal gombot ilyen nyikorgó hangot ad ki és nehéz lenyomni, mintha valahol megakadna. Funkcionál meg minden, nincs vele probléma, de nem lehet folyamatosan nyomkodni, mert olyan, mintha nem lehetne lenyomni vagy nem engedne vissza. Ha nem nyomom le, hogy kattanjon, csak egy picit nyomogatom az egér nyomófelületét, akkor is hallom, hogy nyöszörög. A jobb klikkel semmi gond, tökéletes, de a bal klikk valami katasztrofális!
Létezik ilyen, hogy a Genius egy ilyen kalap ..... ?
Mit tudnék ezzel csinálni? Eszméletlenül zavar, hogy már 2/2 Genius elviekben "gamer" egér (ezek után a Genius elásta magát nálam) nem akart nálam funkcionálni rendesen. Mind a kettőt újonnan vettem, azt megjegyzem.
Esetleg valami megoldás? Gariztatni fogom valószínűleg, de ha van valami alternatív megoldás, azt meghallgatnám. De szétszedni nem fogom, mert nem akarom, hogy a gari elvesszen.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Mclovin
senior tag
Sziasztok!
Adott egy zowie AM-GS ami bár nem mai darab, de mégis a maga nemében minőségibb egér. 450DPI szoktam használni kicsi sens mellett és sajnos FPS játékok közben azt tapasztaltam, hogy nagyobb és gyors irányváltásokat már nem tud lekövetni ( 'meghülyül' a szenzor). Ez már a korából fakadhat? Érdemes lenne nagyobb DPI mellett kipróbálni, hátha?
-
draco31
veterán
Hello!
Trust 17178 MaxTrack egerem úgy tűnik végleg beadta a kulcsot. 4-5 éves, volt már benne több mikrokapcsoló is cserélve. Most az van, hogy a bal gomb nem működik, minden más igen. Viszont a mikrokapcsolót kimérve, és a panelen is végig méregetve működik. Több géppel, és telefonnal is tesztelve, a gomb ugyan úgy nem működik. Esélyes így, hogy a vezérlőjében lett valami gubanc?
-
válasz
-Faceless- #3304 üzenetére
Rendszergazda módban kell futtatni az LGS-t. A Creators update gyökérsége...
Steam-et is úgy kell futtatni azóta, mert amúgy nem érzékeli a Steam Controllert.
-
membrandj
nagyúr
válasz
-Faceless- #3304 üzenetére
Nekem csak a görgő gomb anomália,de nekem is nagyon furcsa,hogy 20 perce rá kezdte,hogy felment a creators update..
-
-Faceless-
őstag
válasz
membrandj #3293 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is ugyan ez a problémám van. Szinte biztos, hogy valami szoftveres dolog. Nekem be van kapcsolva a játékfelismerés is, és a beállítások is szórakoznak.
Egyszer működik a görgő gomb egyszer nem, majd játék közben a ctrl-q ra állított gomb m-et nyom le, a logitech drivert megnyitom akkor a gombok visszaállnak a helyükre, de mostmár rendszeresen csinálja.A gombok elálítódása kb. 1.5 hónapja kezdődött (már lassan egy éve megvan ezen a rendszeren az egér), a görgő pedig a creators update óta vacakol.
-
kicsako
őstag
Sziasztok,
Pár napja vettem egy ASUS ROG Sica egeret, és windows alatt néha mintha megakadna az egér. Húzom egy irányba, és azt veszem észre hogy nem halad annyit, mint máskor. Ez csak néha esik meg, és csakis Windows alatt. Játékokban gond nélkül működik.
Valakinek van ötlete mi lehet? -
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest