- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bensee
tag
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy van egy Asus Strix Impact egerem, ami Win 10-el tökéletesen működik, de évek óta nem tudok megbarátkozni a 10-essel, majd újratelepítettem a rendszert a 7-essel, ahol az egér viszont furán működik. A tünet az, hogy lassan mozog nagyon a kurzor. Az egeren van egy ilyen DPI szabályzó gomb, hogy ha benyomja az ember, akkor egy bizonyos DPI-ra áll be az egér, ami persze nem volt benyomva, de akkor is lassan mozgott a kurzor. Próbáltam igen a kurzor sebességét a windowsban feljebb tekerni, nem segített, a gyári programjával sem jutottam előrébb. Elméletileg kompatibilis 7-el is, gyakorlatban viszont másképp viselkedik.
Esetleg valaki találkozott már ilyen problémával? Ha igen, pár ötletet szívesen olvasnék
Előre is köszi a válaszokat! -
Bensee
tag
válasz
Mclovin #3313 üzenetére
Sziasztok! Múltkor írtam a Genius GX Maurus X egér mikrokapcsolója miatt, felhagytam vele, várom még hozzá a kapcsolót ebayről, majd megnézem, de időközben vettem ismét újonnan egy új Genius GX egeret, de most a Gila nagy testvérét. A problémám a következő...
Lenyomva a bal gombot ilyen nyikorgó hangot ad ki és nehéz lenyomni, mintha valahol megakadna. Funkcionál meg minden, nincs vele probléma, de nem lehet folyamatosan nyomkodni, mert olyan, mintha nem lehetne lenyomni vagy nem engedne vissza. Ha nem nyomom le, hogy kattanjon, csak egy picit nyomogatom az egér nyomófelületét, akkor is hallom, hogy nyöszörög. A jobb klikkel semmi gond, tökéletes, de a bal klikk valami katasztrofális!
Létezik ilyen, hogy a Genius egy ilyen kalap ..... ?
Mit tudnék ezzel csinálni? Eszméletlenül zavar, hogy már 2/2 Genius elviekben "gamer" egér (ezek után a Genius elásta magát nálam) nem akart nálam funkcionálni rendesen. Mind a kettőt újonnan vettem, azt megjegyzem.
Esetleg valami megoldás? Gariztatni fogom valószínűleg, de ha van valami alternatív megoldás, azt meghallgatnám. De szétszedni nem fogom, mert nem akarom, hogy a gari elvesszen.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Bensee
tag
Találtam itt olyanokat, hogy double click probléma, stb, kb. szinte mindegyiknél ugyan azt csinálják, a kis réz pöcköt visszahajlítják, aztán olyan, mintha vadi új lenne, de nekem épp az ellenkezője van
Ha erősen nyomom, akkor talán hajlandó kattintani vagy éppen kijelölni valamit, vagy ha a jobb klikkel húzok valamit A pontból a B-be, az út felénél visszarakja a helyére, remélem érted a problémát.
Ez a dolog nálam is beválna? -
Bensee
tag
Az utolsó mondatod kitudnád fejteni bővebben, hogy mit kell csinálnom és mivel?
Egyébként most bekapcsoltam a gépet, 10 percig semmi baja nem volt, tökéletesen funkcionált, majd megint belekezdett egyik pillanatról a másikra. Arra is gondoltam már, hogy driver probléma?!?
Ha létezik ilyen..
De a fentebb említett ötlet érdekelne! -
Bensee
tag
Sziasztok!
A mai nap vettem egy Genius GX Maurus X egeret újonnan, szóval 0 órás volt.
Összeraktam, driver fel, elkezdtem egy stratégiai játékkal játszani, ahol a jobb gombot is jobban kihasználom, aztán itt kezdődtek a problémák. A kattintást a jobb gombbal elég nehézkesen veszi, ha lenyomva tartom és pl. egységet akarok kijelölni, akkor nem hajlandó kijelölni se. Felengedés után felvillan a kijelölő négyzet, de utána semmi.
Szétszedtem, mert az előző egeremmel is ez volt, hogy valami a gomb és a kapcsoló közt volt, de nem, ezzel együtt utólag észbekapva a garancia is úszott.
Szétszedtem, teszteltem úgy. A balgomb tökéletes, a jobb viszont nem. Ha megmozgatom a mikro kapcsolót, pár másodpercig tökéletesen funkcionál, majd újra belekezd.
Ha jól tudom a mikro kapcsolókat lehet cserélni itthon is, de a kérdésem az lenne, hogy milyen kell bele? Olvastam, hogy Omron márkájú a mikro kapcsoló, de az mindegy, hogy milyet rendelek (pl. eBay-ről) bele?
Vagy valami számnak stimmelnie kell vagy méretnek?
Vagy, ha nem ez a gond, akkor esetleg valami megoldást vagy ötleteket tudnátok adni?
A válaszokat előre is köszönöm!További szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest