- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan probléma egy Dell inspiron N5010-el ami kis ütögetés után olyat produkál, hogy random mód (egy példát mondva) Chrome böngésző nem reagál a bal és jobb klikkre sem. Se vezeték nélküli egérrel se touchpaddal.
-
FireFoxer
tag
Sziasztok!
Le szeretném cserélni az A4tech egerem vezetékét, esetleg nem tudjátok honnan lehetne beszerezni ilyet?
-
-
Ant@
senior tag
válasz
jaffa 2843 #1557 üzenetére
Rapoo v900 kb egy hónapos. Az alaplap H97-es szintén nem túl régi. Kábel? Küldjem vissza gariba? Kicserélik ha csak random hibázik?
-
-
Ant@
senior tag
Üdvözletem!
Olyan problémám lenne, hogy az egér random elhalálozik (nem mozdul a kurzor) majd pár másodperc múlva hallom ,hogy a win új eszközt észlelt és minden gond nélkül megy tovább.Van aki már futott bele hasonlóba? Mi lehet a gond alaplap, egér, kábel?
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Volt egy Logitech G9X egerem ha feltettem a drivert akkor az eszközkezelőben megjelent. Most vettem egy Steelseries Rivalt de nem találom az eszközkezelőben csak kétszer van a HID kompatibilis egér!
Ez miért van?
Köszönöm! -
-
sysrq
őstag
Sziasztok!
Ma vettem át az egeremet (Logitech) regisztrálni szerettem volna, de a dobozon lévő gyári szám nem egyezik az egéren lévő számmal. Én bontottam ki, és az akku védő papír is a helyén volt.
Ilyenkor mi van?
A loginak van itthoni supportja? Csak egy telefonszámot ad az oldal, de én írásos választ várnék, bármi legyen is az. Van valamilyen e-mail cím?
azka79 : A mostani MX-em is sípol és az őt éve vett is, én csak két centiről hallom, neked nagyon jó hallásod lehet. Ezeknek inkább a duplakatt lesz a haláluk, a sípolás csak idegesítő (már aki hallja).
-
azka79
aktív tag
Sziasztok,
Most vettem egy Logitech performance mx egeret. Az egérből halk váltakozó sípolás hallatszik. Használat közben ha nagyon csend van körülöttem zavaró tud lenni. Másnak is ilyen vagy sikerült egy hibás példányt kifogjak??
-
had423
aktív tag
Hali,
Nekem elég valószínű hogy elromlott az egerem, de azért gondoltam megkérdezem itt nagyokat mielőtt újat veszek. Igazából alapból teljesen használható, de amikor felemelem hogy átrakjam, akkor elkezd remegni a kurzor, amit eddig nem csinált még. Fújkáltam, kihúzogattam, egyik sem használt semmit.
Róla van szó: Gigabyte GM-M6800
Hosszú évekig jó volt (talán 6 vagy 7) szóval ajánlom mindenkinek, de csézni már nem lehet vele így.Válaszokat köszi!
-
sirdenis
tag
Vettem egy kis hibás g700s-t aminek nem igazán szuperál a scrollja. Gorgőt keresetem neten de csak g700-hoz van. Mennyiben tér el a 2 tipus görgője? Ezt találtam.
-
válasz
illes.bence #1547 üzenetére
Ha nem lenne jó, akkor nem írtam volna.
-
illes.bence
tag
válasz
jaffa 2843 #1546 üzenetére
Á! Köszönöm szépen a gyors választ! És ez biztosan jó lesz a Kanába?
-
válasz
illes.bence #1545 üzenetére
Omron D2F-01F. Keress rá itt aprón.
(500Ft/2 db)
-
illes.bence
tag
Sziasztok!
Adott a (#1519) kommentemben szereplő hiba "Steelseries Kana egér, melynek a "bal klikkjét" csak sokkal erősebb nyomással lehet lenyomni". Erre ti írtátok, hogy mikrokapcsoló hiba. A napokban el is vittem egy perifériák javításával foglalkozó céghez, ám ott azt mondták, hogy utána járnak majd, hogy mi a hiba, megrendelik majd az egérhez szükséges alkatrészt stb. és végül náluk hagytam az egeremet. Utána jöttem rá, hogy nekem erre nem lesz időm, kivárni ezt a procedúrát. Ezért elgondolkodtam rajta, hogy visszahozom az egeret, megnézem én, hogy mi a hiba benne, és a videók alapján (illetve a ti segítségetek alapján) felmérem, majd, hogy mekkora a hiba, majd, ha úgy alakul rendelek egy mikrokapcsolót (hogy addig is tudjam használni, így félig meddig hibásan). Kérdés, hogy a Steelseries Kana egérbe, milyen mikrokapcsolót kell rendeljek, és honnan? A forrasztását, beszerelését el fogom tudni intézni majd
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Sziasztok!
Miért van az hogy a win7 64 bit nél amikor át állitom az egér kerék mozgását 30 ról 10 re akkor egy újra inditás után vissza rakja ugyan annyira? -
PitLee
őstag
Csak tippelek hátha :
az" Energiagazdálkodási lehetőségek-nél" az USB szelektív felfüggesztést tiltsd le
(a rendszer ha tétlenséget érzékel az usb-n egy idő után lekapcsolja, hogy ne fogyasszon áramot)Win7 esetén
Start menü--Vezérlőpult--Energiagazdálkodási lehetőségek--Séma beállításainak módosítása--Speciális energiaellátási beállítások módosítása--USB beállításai---USB szelektív felfüggesztés beállítás---LetiltvaA laptopoknál régen a gyártó cégnek is voltak ilyen programok melyek a energiagazdálkodási profilokat kínáltak és lehetett bennük újakat is létrehozni és különböző feladatokhoz testre szabni.
Pl ha otthon játszol és hálozati áramforrást használsz(220), akkor lehet ajánlott egy Teljesítmény centrikus profilt előtte aktiválni ilyenkor minden eszköz megkapja az energiát nem kapcsol ki vagy áll takarékra, ha utazol akkor meg egy takarékos profilt keresni, beállítani.Ui:
idézet a Windows oldaláról
"A szelektív felfüggesztési szolgáltatás az akkumulátor üzemidejének meghosszabbítása érdekében lehetővé teszi, hogy a számítógép kikapcsolhassa az USB-eszközt. Ugyanakkor előfordulhat, hogy a szolgáltatás nem ébreszti fel megfelelően az USB-eszközt, így amikor megkísérli használni azt, az eszköz nem válaszol.Azon kiszolgálótermékek esetében, amelyeknél az energiagazdálkodás kisebb jelentőségű, érdemes lehet letiltani az USB-portok szelektív felfüggesztését. "
-
Doromb
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan probléma kapcsán szeretném a segítségeteket kérni, hogy notebookhoz USB-vel csatlakoztatott egér néha működésképtelen (olyankor vagy háromszor újra be kell dugnom gépbe), és ha működik, akkor 2-3 másodpercenként szaggat. Játékhoz szeretnék egeret használni, de ha meg sincs nyitva a játék, akkor is változatlan a helyzet. Kipróbáltam mind a három USB portot, sajnos nincs változás
Egy Logitech laser-es egerem van, ami más gépeken tökéletesen működik, de a biztonság kedvéért még két egeret megpróbáltam csatlakoztatni a laptopomhoz, de mindegyik szaggat. Leformáztam a gépem, frissítettem az összes drivert, de sajnos így sem oldódott meg a probléma. Viszont ha nem egeret használok, hanem touchpadot, az tökéletesen működik, nem akad. Illetve régebben az USB-s egerek is probléma nélkül működtek a laptopomon, de most már valamiért nemEgyszerűen nem tudom, hogy mit tehetnék még... Tudnátok esetleg segíteni nekem, hogy mi lehet a probléma, esetleg mit kéne még megpróbálnom?
Előre is köszönöm a segítséget! -
PitLee
őstag
Itt a srácnak sem működött, de nála sokat késett a jel és hosszan nyomva a görgőt jó lett.
Ugyan itt írják foxban mit kell leellenőrizni about:config-ban.
Van még ez a setpoint, de nem mindenkinek működik jól valakinél rakoncátlankodik tőle az egér. -
bnss
veterán
Sziasztok!
Logitech M500 egérnél valahogy be lehet állítani, hogy a görgő lenyomására pl. böngészőben a hivatkozások új ablakban/fülön nyíljanak meg? Drivert nem találtam hozzá, a support szerint nem is kell hozzá. Köszönöm a tippeket!
-
PitLee
őstag
válasz
kimista #1536 üzenetére
Sajna elég gagyi kapcsoló van a görgőnél, ha lötyög a teteje akkor itt egy ragasztós technika
ha nem a lötyögő "tető" miatt dupla klikkel akkor meg a szokásos ha szeretsz bütykölni, amúgy mikrókapcsoló csere a praktikusabb. -
kimista
aktív tag
hellóka.
egy ideje a RAT9-esem görgője duplán kattint, főleg böngészésnél zavaró, amikor kétszer nyit meg egy linket új fülön. Szétszedtem, tisztogattam, pár napig jó, de mostanában megint kezdi. Az egér már van pár éves, lassan csere lesz, de amíg megtalálom a megfelelő utódot (rat9nél nem olyan egyszerű) addig lehet ezen javítnai vmit? új forrasztással, kapcsoló szétszedésével, valahogy?
-
turit
tag
válasz
jaffa 2843 #1533 üzenetére
Azt hittem a gamer egerek egy jobb minőséget képviselnek. Az 1500 forintos hama egeremmel 6 évig semmi baj nem volt.
-
-
turit
tag
válasz
jaffa 2843 #1531 üzenetére
Kicserélték újra. Most hoztam haza, de ez is nyikorog. Még egy kört biztos nem megyek újért. Ennyit a logitech gémer egéről...
-
-
turit
tag
Tegnap vettem egy Logitech g100s egeret.
Olyan problémám van vele hogy ha bizonyos helyen nyomom le a bal gombját akkor nyikorog (hangja). Pont ott ahol kényelmes lenne nyomni. Vigyem vissza kicserélnék az edigital-ban? Ez egyáltalán gondnak számít? Engem zavar. -
válasz
DUR(ace)LL #1528 üzenetére
Úgytűnik, hogy szívességet tesz neked a gép, mert a 6/11 a jó beállítás.
A helyes egérbeállítás:
- win csúszka középen (6/11)
- rámutatás elrontásának bekapcsolása.. off
- accelfix reg futtatva
- Windows 7 használata sem árt... -
DUR(ace)LL
csendes tag
Sziasztok!
Van egy egerem Logitech G9, ami már rég óta megvan (4-5 év) és lehet eddig is ez volt de most kezdett el zavarni hogy mindig amikor újraindítom a gépet a windows sensit átállítja 5/11-ről alapra ami 6/11, olvastam hogy ezt a logitech driver csinálja és le kell tiltani egy folyamatot, nah igen de akkor meg nem úgy működik ahogy be van állítva ... tudna valaki segíteni, hogy mit lehetne ezzel kezdeni valamit?
Többek között én arra jutottam hogy valahogy beállíttatnám valamivel, valamilyen progival hogy 5/11 legyen induláskor és kész, de eddig csak az ötletig jutottam el.Előre is kösz az ötletekért !
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
SS sensei raw egerem van. A probléma vele, hogy kb minden 20-30. lefelé görgetésnél egyet felfelé ugrik, amit görgetek.
Van ötletetek? -
Ladislaoca
tag
Sziasztok!
Kb két hete vásároltam egy Trust USB optikai egeret!
Az alábbi problémám támadt vele:
Amikor videókat nézek teljes képernyőn, akkor pár perc után megjelenik az egérkurzor pár másodpercre, aztán pár perc után újból megjelenik, 1-2 másodpercekre.
Ez mitől lehet? -
-=Vacsek=-
senior tag
hali. van egy 7 eves razer copperhead-em tobbszor szet szedtem mar mert elpoktak azok a labak amik a mikrokapcsolot nyomjak egyszeruen orvosolhato, par reteg pillanat ragaszto es korom reszelovel lecsiszol szep egyenesre. na de most olyan gondom van h a jobb eger 10bol egyszer kihagy, tehat gallani h kattan de nem erzekel. otlet?
-
Stukker1987
senior tag
üdv Srácok!
Köv problémám lenne a nemrég vásárolt Logitech G620-as wireless egeremmel:
Naponta néhányszor "megfagy" a kurzor-hiába mozdítom az egeret a kurzor marad az eredeti helyén,majd néhány mp múlva leköveti a mozgást.
A gép win8.1,mindig frissítve az op rendszer és a driverek is. Az utóbbi időben jött csak elő,de nem vagyok benne biztos hogy az Nvidia drivernek lehet-e hozzá köze...
Valami ötlet esetleg?
(wireless jelfogadó közel az egérhez,elem feltöltve szóval mást mondjatok)
-
PitLee
őstag
válasz
illes.bence #1519 üzenetére
Jó szórakozást hozzá
link
A "sokkal erősebb nyomással lehet lenyomni" alatt azt érted, hogy sokkal erősebb lenyomásra reagál a bal klikk ?
Mert ezt a videót nézve nem valami örök életű a mikrokapcsolót nyomó láb és előfordulhat, hogy csapkodástól a nyomógomb lába egy kicsit eldeformálódik azaz mélyedés lesz benne a mikrokapcsolótól.
Nekem is volt egy régi egerem aminek bekopott a nyomógombjába a mikrokapcsoló pöcke, oldalról nézve még a nyomógomb is lejjebb volt mint a másik, ez addig fajulhat, hogy a mikrokapcsoló házára felül a nyomógomb és nem képes benyomni a pöcköt a mikrokapcsolón. -
Danshee
tag
válasz
illes.bence #1519 üzenetére
Hali!
Szerintem nem lehetséges, hogy kosz ilyet okozna, inkább megadta magát a mikrokapcsoló.
Kanában ha jól tudom olcsó omron-t használ sajnos a Steelseries nem úgy mint a drágább egereikben.
De ha nem akarsz sokat költeni rá, akkor 500FT-ért tudsz venni új mikrokapcsolót és beforraszthatod a
régi helyére. -
illes.bence
tag
Sziasztok. Adott egy eredeti SteelSeries Kana egér, melynek a "bal klikkjét" csak sokkal erősebb nyomással lehet lenyomni, mint régebben. Előfordulhat, hogy valami kosz aláment, próbáltam tisztítgatni, de szét szednem az egeret még nem sikerült. Csavart egy szemet se találtam rajta. Nem tudom, hogy lehetne az efféle egereket szétszedni. Garancia sajnos már nincs rá.
-
Dragon27
senior tag
válasz
jaffa 2843 #1517 üzenetére
Nem csalni akarok,. mert nem szeretném lenullázni az eredményeimet
Ha annyira akartam volna makrózni akkor a4tech X7 vettem volna (és olcsóbb is) csak kíváncsi vagyok arra mire képes a gyári programja.(nagyon nem is túrtam ezt a részét)
Nem azért vettem ennyiért egeret hogy makrózzak
-
válasz
Dragon27 #1516 üzenetére
Minek egérmozgást makrózni? Arra van a kezed, hogy mozgasd az egeret. Gondolj bele, hogy a sok mozgássérült mit meg nem adna, ha tudná mozgatni az egeret és nem kellene ilyenekhez folyamodniuk.
Amúgymeg a norecoil csalás és lenézendő, bűntetendő. (ráadásul személyesen pofoznám az olyat..)
-
Dragon27
senior tag
-
PitLee
őstag
válasz
Dragon27 #1514 üzenetére
A többiek kijavítanak ha rosszul tudnám, de én még csak olyan egérhez tartozó programmal találkoztam ami csak a billentyűzetet makrózta le.
Amire te gondolhatsz az a recorder?
pl: valami ilyen biztos van többféle, most így gyorsan ezt találtam példának
(keresgélés közben találsz valamit előtte itt csekkolhatod nem-e vírusos https://www.virustotal.com/hu/ -
Dragon27
senior tag
Sziasztok
Roccat Kone XTD egérben a macro beállításban belehet állítani a bal egérgomb lenyomását feloldását és ennek időtartamát is... Belehet állítani azt is hogy az egér merre mozduljon? -
PitLee
őstag
Később megtaláltam ezt az oldalt is , annak idején XP-nél itt "olvasgattam" (google tranclate)
A cikkek már nem valami frissek, előtte azért olvasgasd át .
-
Danshee
tag
válasz
jaffa 2843 #1509 üzenetére
Pontosan, így nyer vele +1 szabad USB 3.0 slotot.
-
-
Horvi
őstag
Köszi a linkeket. A másodikat átnyálazom. Az elsőt ismerem mert az alapján csináltam régebben amikor még a régi gépem volt és simán ment a dolog. De most, hogy az új gép van és van benne USB3.0 azóta ez sem akar működni. Lehet az USB3.0 drivere bekavar valamit. Lehet az lesz, hogy max újrahúzom USB3.0 driver nélkül és rápróbálok úgy.
-
PitLee
őstag
Azért írtam a "lehet hogy nem kell" -t, mert ha emlékezetem nem csal a patkánynál a driver és szoftver elintézte a piszkos melót.
Itt a fórum végén irkálnak róla valamit Vista/Win7(ha tudnék angolul nem volna hátrány)
http://www.ngohq.com/news/15043-how-to-increase-usb-sample-rate-in-windows-vista-7-a.html
http://www.esreality.com/post/2616939/change-polling-rate-of-usb-3-0-win7-x64/Itt a Win8-ról egy szösszenet
System-Wide Fix for Gaming Mouse Fluidity in Windows 8.1A pocik frissítés és a monitor frissítés összefüggése
The Blur Busters Mouse Guide -
-
PitLee
őstag
válasz
Aguinaga #1466 üzenetére
A kocka az egy ilyesmi EVQP0E07K
A jobb-bal klikk meg ránézésre ilyesmi
http://mcsimple.com/index.php/taobao/view/id/15117480986
http://mcsimple.com/index.php/taobao/view/id/20097817419http://mcsimple.com/index.php/taobao/view/id/15335821884
http://www.ttc9.com/en/products.aspx?cid=38
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest