Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Hobby elektronika
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
everest140
tag
Nem nagyon értem miért kellett így kiadni a játékot, gyakorlatilag ez egy demó, semmi tartalom nincs benne. Annak a 2db eventnek semmi értelme, legalább lett volna olyan, hogy 5-öt vagy 10-et kell nyerni és mondjuk 4-5 event.
Alapvetően én rosszabbra számítottam az interneten olvasottak alapján de legalább 1 traning zone lehetett volna benne. Rendkívül idegesít, hogy itt a játék, de az irányítást meg olvasd el a helpből, gyakorolni meg sehol nem tudsz csak meccsen.
Fifába pl nagyon jó a traning mode.
Viszont a FUT pay2win teljesen. Minden évben sem szeretnék egy 20-ast költeni rá, next gen 25 ezer, csak azért mert FIFA az új rész megvásárlására.
A PES-ben reménykedem, hogy igazságosabb lesz az online módja a fifánál.Játékmeneten van még mit csiszolni, nem annyira vészes, reménykedek hogy helyrepofozzák és játszható lesz, de ezzel a mostani verzióval nem tudok most mit kezdeni mert 0 a kontent. Marad a várakozás.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI mini 3 drón display unit
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest