Új hozzászólás Aktív témák
-
bobitusz
csendes tag
válasz
csababarca #1951 üzenetére
Igen nekem nagyon nagy szerencsém volt, lehet a 1,5-2 év szünet miatt kaptam meg Cruyffot egyből Eto után
Más: az efootball pontért kivehető Szoboszlaira érdemes költeni? jobb mint mondjuk a gp-ért vehető ?
Régebben lehetett kivenni már visszavonult játékosokat e.f. pontért(Elber,Scholes stb...) ez mostanában már nem jellemző? mert inkább ilyen játékosokat gyűjtök. -
VinoRosso
veterán
Ez az új ranking rendszert érti valaki?
Elvileg ha magasabban rangsorolt ellenfél ellen játszol döntetlen akkor plusz pont nem?
Nos a legjobb helyezésem 15 ezredik körül, div 2.Játszottam három különböző ellenféllel döntetlen.
DIV1 300. +5 pont
DIV1 2000. -5 pont
DIV2 40000. -1 pont
Most ha a DIV1 2000. ellen levon 5 pontot a döntetlenért úgy hogy én max DIV2 15 ezredik voltam eddig (tehát magasabban rangsorolt ellen döntetleneztem) akkor a DIV2 40000. ellen (ami nálam alacsonyabban rangsorot) miért 1 pontot von csak le -
Zoolee1976
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #1948 üzenetére
Milliók idejével szórakoznak, pár ember meggazdagodásán? Akkor vállalják a következményeket,a rohadt korrupt szemetek!Kitomboltam magam,over...
-
Zoolee1976
aktív tag
Azért az szigorú, és tekintsünk el a pay to win scriptektől és az egész kb fidesszel felérő mocskoskodástól ,a rövid pöcsű japán cégtulajdonos és programozó bázistól!
De a Fun 2vs2 crosspalyt nem tudják megoldani úgy hogy kb egy alombol jöjjön az a négy játékos,plusz mínusz 1-2 csoport.
Ellenben én 5 ik csoportban vagyok és mellém sorsol egy 8 csoportost,és az ellenfél meg 3 és 2 plusz az összes overpovered legendával együtt!
Ezekkel játszak én funt? Megvárom a kezdő sípszót és ha a csapattársamnak van bármilyen ötlete a focihoz maradok,de általában nincsen!
Akkor már lépek is ki mivel ez csak kidobott idő a tapasztalataim szerint.
Szóval ezek a gyökér japánok nem hogy pay to winné tették a játékunk,nem elég a sok script,de még egy sima ranked besorolást sem képesek megoldani.
Ha ez véletlen akkor sajnálom és mennének a levesbe,de ha ez direkt így megy akkor remélem hogy legalább egy levélbomba ott robban ahol kell neki. -
ROBREGGAE
tag
válasz
bobitusz #1940 üzenetére
Szerintem, ha kedvelted anno Bergkamp játékát, kedvenc focistája az embernek valaki, akkor vegye ki azt.
Én is általában Milan játékosokra megyek rá, habár őket jól megcsinálták/megcsinálják általában. Múltkor az új Pirlót is lehúzták, hogy gyengébb lap, mint az előző, de én meg örültem, hogy 3. nyitásra beadta és azért nem lett rossz a középpályám tőle, ha orchestratorral akarok játszani.
-
VinoRosso
veterán
Nem tudom mi van most a Konaminál de nekem nagyon adja itt a dolgokat. A múlt héten bedobta Van Buytent ezekből az ingyen húzásokból, a héten összejött a selection Batistutára, ma meg bepróbáltam egy 10-es húzást a félretett coinjaimból blitz curler szoboszlaira és beadta:
Három prémium lap kb másfél hét alatt, eléggé úgy tűnik, hogy osztogatós kedvében van, szerintem akinek van némi coin az egyenlegén érdemes próbálkozni Szoboszlaira.
SS-re tréningeztem, de egyelőre AMF-ként játszik, mert nincs pozi trénerem.
Még kellene egy Vieira DMF-be aztán egész jó kezdőm lenne. -
-
-
bobitusz
csendes tag
válasz
ROBREGGAE #1937 üzenetére
"Bergkamp játékos modellje nem olyan jó " ez alatt mit értesz?
Itt is van olyan mint a fifaban hogy nem ideális a testalkat pl.?Ritkán cselezek inkább a passzjátékra megyek rá, azért is kellene Bergkamp
A jelenlegi csapat amúgy ez:
[link]
Free Baia? az olyan mint az enyém?Amúgy rohadt nagy szerencsém volt a nyitásokkal. Eto, meg Cruyff 3 nyitásból jött...
Kapusnál a magasság a legfontosabb? -
ROBREGGAE
tag
válasz
bobitusz #1936 üzenetére
Bergkamp játékos modellje nem olyan jó szerintem, Batistuta talán jobb, ő cselezni nem fog annyira tudni, de ugye mint a valóságban gyilkos erejűek a lövései.
Nálam ugyanez van kicsit, nincs epic kapusom, csak a free Baia. Abbiatit se annyira dicsérik, de magasabb, és Milan szurkoló vagyok.
-
bobitusz
csendes tag
Üdv mindenkinek!
kb. 1,5 év kihagyás után kezdtem újra a játékot és szeretném kivenni Batistutat vagy Bergkamp-ot, nem teljesen világos hogy van még rá lehetőségem vagy valamit kihagytam?
Így állok most : [link]
A két hiányzó küldetést a jövőhéten tudom teljesíteni?
köszi előre is a segítséget. -
bilon73
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #1931 üzenetére
Div 2- nél már kiba nehéz az ai elleni league. Kb azokat fogod tapasztalni amit scriptnek hívnak a pvp-nél.
a sima eventeket en legend szinten tolom, gond nelkul. De vert izzadok az ai ellen a league-ben
-
Zoolee1976
aktív tag
Sziasztok!
Mivel az online része a játék.az egészségemre veszélyes,(vigyázni kell a vérnyomásommal) ezért az a kérdésem hogy offline a gép ellen adja-e a fíling?
Kísérletezni sajnos nincsen időm,csak néha pár meccset lenyomni, ezért gondolkodom azon ha ez szórakoztató áttértek erre.
A kedvenc all time játékosaimmal játszanék,ezek persze nem az online rész legendás playerei,hanem ilyen (Roberto Firminho meg Adam Lallana félék) és ezekből dobnék össze egy csapatot kb.
Lehet e ilyen csapattal játszani valami ligában és ha igen akkor a FUMA esetén milyen erősségen fun az AI a játékban?
Esetleg aki szokott offline is játszani az irhatna valami okossagot merről is kezdjem!? -
ROBREGGAE
tag
válasz
TrueGooner #1928 üzenetére
Megértem hasonlóan én is, de elengedtem azt a részét, hogy minél feljebb jussak. Addig játszok vele, ameddig még szórakoztat és érzem, hogy a vereségek nem a script miatt történnek. Megvan a div3, aztán szevasz, nem erőltetem azt a kurva sok meccset, hogy visszaessek, utána meg újra nyerjek...
Január óta nem költöttem a játékra, én akkor megfogadtam, legközelebb csak drasztikus változások esetén áldozok erre a szarra. Manipulálni szerencsére engem nehezen tud már, egyedül egy jó Hole Player kellene, meg egy epic kapus.
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner #1928 üzenetére
Teljes mértékben megértelek, tavaly szeptember körül én is gondolkodtam hogy letörlöm a fracba. Talán azért nem tettem mert már megszoktam, hogy ilyen, és megtanultam vele együtt élni. Megszoksz vagy megszöksz.
-
TrueGooner
senior tag
Áh… Ez nekem már annyira sérti az önérzetem, hogy egyszerűen nem vagyok hajlandó. Éveken át én is fejlesztgettem a taktikám, (pénzt is költöttem rá tehát higgyétek el ez sem számít!!) de ez így nem járja tovább… Hogy olyan játékosok vernek el akiknek konkrétan az első vagy második meccsük az egész játékba. Semmi értelme a taktikának, el lehet vele bohóckodni, aztán egyik meccsen működik, másik meccsen meg minden játékosod statja esik 50%-ot láthatatlanul… Hulladék, igénytelen, manipulatív játék, ami egyedül azzal próbál ott tartani, hogy függőséget alakít ki.
-
VinoRosso
veterán
Olyankor van a kilépés. Nekem nem midig csinálja. Az előző verzióban olyan volt hogy nagyjából egyenletesen lehúzott közepes mértékben, most azt vettem észre hogy néha egyáltalán nincs semmi, néha meg mint az úthenger olyan. Gyakorlatilag nincs kapusom, bármi ami a kapura megy gól 30 méterről is, ha esetleg véd akkor ráüti az ellenfél fejére lábára és onnét pattan be. A kapuralövés-gól arány 100%-ot közelíti, nekem meg nem megy be semmi, a kétméteres ziccert is kiszedi a sarokból. Vagy pl a 10 centivel alacsonyabb 20 egységgel kisebbet ugró játékos lefejeli a védőment. Ilyenek vannak, ez egyből látszik és nem stresszelem magam, kilépek 2 perc után, és 1 perc múlva már egy másik ellenfél ellen játszom, és ha az is olyan akkor onnét is kilépek. Most az olasz eventen nagyon szivatott, de azt is 2 nap alatt meg tudtam csinálni teljesen, az első 10 meccs lement gyorsan mert a zöméről hamar kiléptem, onnantól meg normális volt.
-
BaJaZo
aktív tag
válasz
VinoRosso #1923 üzenetére
De igy mi értelme az egésznek? Nem azért nyersz, mert jobb játékos vagy, mint az ellenfél, hanem azért, mert engedi a gép... A lényeg az lenne, hogy győzzön a jobb.
Hiába írod, hogy "sok próbálgatás kísérletezgetés kell hozzá", ha a gép nem enged győzni, akkor se taktika, se egyéb nem segit, (Te irtad, ilyenkor kilépsz) ha meg enged nyerni, akkor mindenféle taktika és egyéb nélkül is menni fog, bár azt még esetleg figyelembe veszi a program hogy mennyi pénzt költött a játékos. -
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner #1924 üzenetére
Én valahogy megtanultam alkalmazkodni ehhez, de értelek, engem is sokszor kiakasztott.
Az ahogyan régen állítani lehetett a taktikát valóban jó volt, de ekem nagyjából már sikerült kisilabizálni a meglévő eszközökkel is hasonló opciókat. Sokat számít a játékosok playstyle-ja, a skillek amiket rápakol az ember, meg a felállás. Ezekkel egész eltérő taktikákat lehet kidolgozni ugyanarra a team playstylera. Pl ha trackbacket raksz az elől lévő embereidre, meg hole playereket használsz akkor posession mellett is LBC-hez hasonló mozgásokat fognak csinálni. Vagy ha LBC-zel és nem akarod hogy előre fussanak a játékosaid akkor használhatsz, achor mant, orchestratort, calssic 10-t, deep lying forwardokat és egy posessionhöz hasonló stílust kapsz. Én ezeknek a használatával gyúrok egy sajátos egyveleget ami alapvetően labdabirtoklásra épül, de sok benne a helycsere és a beindulás. Nagyon sokat számít ez egy-egy meccsen, akár egy apró változtatás is, pl a rombusz 4-4-2 ellen mindig egy CMF-et játszatok az egyik SS-em helyett (3-5-2, 3-4-3 helyett) és ha nincs nagy különbség köztem és az ellenfél közt akkor ezen az apró változtatáson áll vagy bukik az, hogy nyerek.
Ugyanígy pl próbálkoztam hogy lassabbra trainelem a játékosaimat, olyan 87-88-as speed környékére, viszont több accelerationnel, na hát ott is az a 2-3 egység speedben nagyon sokat számít, ezen múlik, hogy megelőznek-e vagy se. Vagy pl az attack level, ha az ellenfelem nagyon el akarja dugni a labdát elég egyel feljebb tolnom, a három elő lévő játékosom feljebb lép illetve a mögötte lévő 4 középpályás is megy vele és tudom támadni a labdát az ellenfél térfelén is. Sokszor teljesen beszorítom mintha Quick Countereznék. Ugyanezt egy 4-5-1-el más típusú játékosokkal nem tudnám megcsinálni.
Szóval nagyon sok variációs lehetőség van szerintem, csak nem olyan egyszerű megtalálni azt, hogy miként kell elérni amit az ember a pályán látni szeretne, sok próbálgatás kísérletezgetés kell hozzá. -
TrueGooner
senior tag
válasz
VinoRosso #1923 üzenetére
Nekem meg az ilyenkor a taktikám, hogy bezárom és keresek jobb elfoglaltságot.
De most komolyan, Nálam jobban szerintem senki nem védte ezt a játékot az elmúlt néhány évben. Még a legutóbbi frissítésre is volt néhány jó szavam… De 2025 van, és azon kívül hogy pofátlan módon csal a játék, borzasztóan elavult a játékmechanikája is, és egy “HUGE” update során is, csak minimálisan nyúlnak már a játékmenethez.
A visszajátszások MEGJELENÉS ÓTA nem változtak, pedig szintre bárhonnan szerzünk gólt, egyiket sem játssza vissza látványos szögből. A grafika elavult, közelről még csak-csak, de madártávlatból baromira nem halad a korral.
És az hiszem tudnám írni reggelig, hogy az elmúlt években mikkel volt problémám is mikre vártam a megoldást, de mai napig nem érkezett semmi.Egy futballjátékban nincsenek melyre menő taktikai opcióink? Ez a játék nem “gondolkodik”, itt a meccsmotor eldönti ki nyert azt cső… Mára kibaszottul elegem lett belőle, és nem gondolom menthetetlennek, de a KONAMI kezei között ebből már nem lesz jó játék, mert a mobil felhasználókat (egyszerűség), a szerencsejáték függőket (gatcha) célozza.
Tudom, hogy nem fogtok egyetérteni, de az EAFC mostmár játékmenetben is köröket ver erre a szarra, és ezt nem indulatból írom, de miközben EAFC-zel, sokkal inkább jönnek szembe a való életben is látott dolgok, technikai megoldások, mint az eFociban. A PES21-ben minden gól más és más volt. Ezt eltudjátok most mondani?Sajnálom, de ezt nagyon elbaszták.
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner #1922 üzenetére
Nekem ilyenkor az a taktikám, hogy minél hamarabb felismerem és kilépek. Másoktól is ezt látom, van aki 0-0 nál kilép. Folyamatosan kilépegetsz egyszer csak elkezd normálisan reagálni. Nem vagyok benne biztos de nekem úgy tűnik, hogy egy adott számú meccset mindenképp le akar veled játszatni. Pl div 3-ban az első 10.meccsen 20% volt a winratem, utána kezdett felkúszni, a végén meg szinte csak nyertem. Tökmindegy ki volt az ellenfél az elején a fogalmatlantól is kikaptam a végén meg a top 1000-est is vertem. Valami alapján variálja a csalást a játék, úgy vettem észre az elején szopat inkább.
-
TrueGooner
senior tag
válasz
VinoRosso #1921 üzenetére
Hát de pontosan emiatt nincs értelme vele vesződni. Készítesz egy taktikát, de végül is minek? Gondol egyet a játék, és egy-érintőzéssel megy át rajtam az ellenfél, mert az összes játékosomnak a földbe gyökerezett a lába, a kapusom meg kb akkor kezd el vetődni amikor az ellenfél már a gólt ünnepli….. K*rva idegesítő, ha a játék dönti el mi legyen a vége akkor TELJESEN felesleges nem hogy költeni, de játszani abszolút.
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner #1919 üzenetére
Hát a serie A eventben ellenem is lejtett a pálya rendesen. Ebben az volt a pozitív, hogy ezt egyből észrevettem és ki is léptem a 20-30. percek körül, mert senmi értelme így az egésznek. Ezt kb 10 meccsen keresztül csinálta, aztán utána megjött az esze és lehetett normálisan játszani.
-
redingitell
senior tag
válasz
TrueGooner #1919 üzenetére
Sajnos ez nagyon igaz.
Az UFL múltkori PC-teszthez kaptam hozzáférést, de teljesen olyan mint az EA focija, szóval az biztosan nem lesz alternatíva..... -
TrueGooner
senior tag
Tényleg mostanra jutottam el oda, hogy semmi értelme kínlódni vele. Meccs elején el van döntve ki nyer, de mostmár olyan mértékben, hogy a vaknak is feltűnik…
-
VinoRosso
veterán
válasz
Zoolee1976 #1914 üzenetére
Engem is szopat most, felére esett vissza a winrate-em, nagyon nehezen tudok nyerni, sok a döntetlen is. A szokásos ellenfélnek minden bemegy, minden elé pattanik valahogy, mindenbe beleér, az én játékosaim meg sorozatban kapják a kötényeket, sokadik próbálkozásra se tudok szerelni, és a lehetelent is kivédi a kapusa.
Pedig jól indult, most meg visszatért ugyanoda ahol volt. -
Zoolee1976
aktív tag
Az üzleti modell érthető, amolyan fideszes.
Nem kellene vele játszani de nincsen alternatíva Maximum a régi dolgok modokkal .
Tényleg egy igazi kor kép ami ebben a játékban van.
A fiatalok majd azt hiszik hogy az életben érvényesülhetni lehet csalással,hazugsággal elhallgatással etc etc.Erre tanítjuk a köv nemzedéket, ráadásul úgy hogy evvel a hozzáállással meg is gazdagodhatnak! Kiváló recept a világvégéhez. -
BaJaZo
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #1914 üzenetére
A Konami csak azt csinálja ami az érdeke: profitot termel. A PES-el nem sikerült, ezért a manapság legjövedelmezőbb megoldást választották: a játékon belüli vásárlást.
Az EA vagy a Blizzard vezette ezt be, ha jól emlékszem, volt is morgás akkoriban, de végül nem történt semmi. Pedig akkor kellett volna megállitani a folyamatot. Néhány ország betiltotta, de ez sem megoldás: korlátozni kellene a havonta elkölthető összeget, igy nem kerülnének előnybe azok, akik végtelen sok pénzt képesek beletolni a játékba.
Ami pedig a csalást illeti: a játékosoknak be kellene perelni a Konamit, ehhez viszont bizonyitani kellene a csalást... A Konami ebben aligha segit, hacsak, a biróság nem kötelezi a forráskód átadására...
Div-ben játszani veszélyes, tudniillik az emberi hiúságra van alapozva, a programozott csalással megspékelve végtelen pénzköltésre kényszeriti a játékost. -
Zoolee1976
aktív tag
Teamplay Fun=
Én div 9 el sem kezdtem, platform pc.
A mellém sorsolt palyer max div 3 .
Az ellenfél mindig, hangsúlyozom mindig Div 1-2 aki a csapatot csinálja és mellé div6-8.
Aztán a div 1-2 kilép mert realizálja hogy itt mi játszunk nem ő,erre a gép legend ai átveszi a szerepét és esélyünk sincs tovább játszani! Előjön a script holland fasszopo legendákkal súlyosbítva!
Szóval a játék meg van terhelve egy pay to win holland Francia brazil op legendákkal, és ha nem tud a paraszt esetleg játszani akkor a black legend ai is mellé szegődik!
És ha még az ilyen régi motoros kitart, akkor a bíró és a 45+ 90+ os szopó csítek azt a maradék életkedvét is elveszik!
Azt kívánom azoknak akik ezt így kitalálták és leprogramozták és népszerűsítik hogy az életükbe egy hasonló rendszer vegye át a szerepet.
Ez a legjobb football szimulátor a piacon,ez leírja az emberiség mostani helyzetét! Gratulálok, már csak egy gomba felhő kellene ide. -
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner #1911 üzenetére
Szerintem jó lett, de néha eddiginél sokkal jobban belenyúl a játékba a script. Előzőleg nagyjából miden meccsen egyforma mértékű volt, most meg néha semmi sincs, néha meg annyira tolja valamelyik felet mint az úthenger.
Pl ezt a tagot vertem 5-0-ra:
Nem mondom, hogy jó játékos volt, viszont a közepes szintet megütötte, de túlzás nélkül állítom, hogy akár 10 is lehetett volna, ha nem komolytalankodom el a helyzeteimet a második félidőben (4-0 volt ide az elsőben a másodikban már csak a cselezést gyakroltam). Nem volt rossz csapata, az ilyenek ellen 1-2 góllal szoktam csak nyerni. Itt meg olyan volt mint kés a vajon, semmit nem csináltak a játékosai, össze vissza helyzkedtek, nem reagálták le neki a támadásaimat, csak álltak mint egy darab fa, mitha amatőrön lett volna a csapata az enyém meg legenden akkora volt a különbség. Szerintem a ranglista elsőnek se lett volna semmi esélye ilyen körülmények mellett.
Ugyanilyen volt nálam is párszor.
Pl ez:
0-3 volt már a 16. percben, 3 támadásából 3 gól, mindenkin átment a labda, csak azért nem léptem már akkor ki mert meg akartam nézni a visszajátszást, hogy hogy ment át a lövése a kapuson. Hát így:
-
ROBREGGAE
tag
válasz
TrueGooner #1911 üzenetére
S a ligában mit tapasztaltál? Laptopról valahogy nem volt kedvem kipróbálni az Ünnepek alatt.
Hiszen ugye, a legfontosabb kérdés, hogy Eventekhez képest ott játszható-e, mert állandóan azzal van a probléma. Így látatlanba gondolnám, hogy a script ugyanúgy működik ligában, mint korábban.
-
TrueGooner
senior tag
A frissítésről ki hogyan vélekedik?
Első benyomások:
- A labdafizika mintha javult volna, a lepattanók, a passzok sokkal realisztikusabbnak hatnak. Pl egy elakadt lövés vagy egy passz sokkal jobban elpattan az ellenfél testéről, végtagjairól.- A passzok útvonala sokkal reálisabb, mostmár mintha “végig gondolná” a passzoló játékos, hogy a csapattárs hova fog érkezni, vagy hova érkezhet. A magas indítások ezerszer veszélyesebbek, a széleket, de még a centereket is sokkal jobban ki lehet ugratni. Illetve a pontosság is csökkent, sok indításom túl hosszú, ezelőtt csak nagyon ritkán fordult elő ilyesmi.
- A hálózati kapcsolatokra viszont HATALMAS upgrade érkezett a crossplayel együtt. Már nem Peer to Peer a kapcsolat, hanem a KONAMI szervereihez kapcsolódik mind a két fél. Ez nálam nagyban javította a kapcsolat minőségét, és szinte észrevehetetlen késéssel mennek az Online meccsek, végre! Ez hatalmas ugrás a játékélményben, szinte olyan mintha offline játszanék. (A hálózati beálltásokban személy szerint átállítottam, hogy közeli ellenfeleket keressen, előtte 2 meccset próbáltam játszani az alap beállításon, az viszont pont az ellenkezőjét eredményezte: Játszhatatlan volt.
)
-
Zoolee1976
aktív tag
Igen érdekes volt a cikk, köszi a linket!
Ha belegondolunk a költéseink legalább fele az teljességgel felesleges egy hónapban,ha ezt mondjuk inkább félre raknánk pár év alatt össze jönne egy jó kis autó ára pl!
De hát az embert a vágyai is tartják életben,a lényeg hogy a szenvedélyünk miatt mások vagy a családunk ne szívjon -
BaJaZo
aktív tag
Ez elgondolkodtató... [link]
-
VinoRosso
veterán
Jobb lett a labdavezetés, labdakezelés, passzolás dinamikusabb, folyékonyabb, csinál olyan animácíókat amiket eddig nem. A kontaktokat is mintha javították volna, jobb az egyensúlya a játékosnak, nem lesz másodpercekig irányíthatatlan, nem borul meg teljesen egy lepkefintgól. A csapat is jobban helyezkedik védekezésnél, támadásnál. Érzésre jobb vele jázszani.
-
VinoRosso
veterán
Na kellett szidni, jött egy csomó változás a játékmechanikában, és egyelőre (csak 2 meccset játszottam) úgy néz ki előnyére változott.
Játszottam egy cross-platformos DIV2-essel is, hát valami rém gyenge volt az ellenfél, nem írta ki melyik konzol, de PC-n ennyivel erősebb lenne a mezőny? -
VinoRosso
veterán
Most belegondoltam, hogy nekem még az is kevés lenne. 13 meccset tudtam játszani DIV3-ban, abból 4-et nem nyertem, 1-en jobb volt az ellenfél, 3 meccsen meg 2-0-ra vezettem és utána elfelejtettek helyezkedni a védőim. Pedig most 4 Fortress-em is van, de ha megkapcsol a script akkor tökmindegy. Viszont talán még ha az összes meccset megnyertem volna akkor se lenne meg az 1500 pont.
Nem tudom mennyit kellene játszanom a DIV2-höz, 20-25 meccsetKinek van annyi ideje?
-
BaJaZo
aktív tag
válasz
TrueGooner #1900 üzenetére
Ez jó hir, de ettől még az idegesitő forma ingadozások még nem szűnnek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Projektor topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vallás
- További aktív témák...
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- Eladó Lenovo T580 / 15,6" / i7 8650U / 16-32GB RAM / 512GB SSD / új nagy aksi, új töltő
- i9 9980XE (18C/36T)/ 64GB DDR4/ RTX3060Ti/ 2TB SSD/ Dell Alienware Area51 R5/ garancia/
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest