- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Steam Deck
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
Szia!
Én is nézegettem SSD-ket e-bay-ről. (Nekem 901-esem van 4 és 16-os SSD-vel, nem a kompatibilitás miatt írok!)
A probléma szerintem az az írási sebesség! Az én eeePC-ben kipróbáltam a 16-os SSD-re telepíteni XP-t, attól függetlenül, hogy sokaktól olvastam, hogy lassú. Gondoltam, nem gond, kivárom. NEM! Használhatalanul lassú! És ekkor gondolkodtam, hogy e-bay-ről veszek egy 8-as vagy 16-os SSD, pont Kingspec-et. Próbáltam teszteket keresgélni, mert azért az te is gondolhatod, hogy az e-bay-en megadott specifikációk nem mindig fedik a valóságot.
Tehát az biztos, hogy a megadott 80-90 MB/sec írási sebességek nem igazak! Az általad linkelt oldalon pont 25-53 MB/sec van megadva, és viszonylag korrekt, mert a tesztprogramot is leírja, tehát kisebb a rizikó, de megvan. Egy igazán jó SSD valóban drága, többe kerül, mint maga egy használt eeePC.Üdv: g.
kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, szvetter, fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, drót, abrosz, lavór...szocreál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini Hp
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- ASUS TUF A17 FA707XI 7940HS / RTX 4070 / 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest