Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gercsa
senior tag
Na.
Írok már én is, csak hogy tudd, nem mindenkinek az a vélemyénye, hogy a 701-es használhatatlan.
Én például teljesen meg vagyok vele elégedve.
A win7-es dologhoz annyit fűznék hozzá, hogy ha mindenképp ez a szived vágya tedd föl, sztem egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy lehessen használni, de a kérdés, hogy mire.
Kipróbálni mindenképp megéri, én is szeretem bütykölgetni a gépeimet, de plusz szolgáltatást nem tudom mit hozhat az xp-hez képest.
És hát sok a beáldozott tárhely, de ezt mindenki magának döntse el, kinek mi éri megA program amit korábban kérdeztél az "eeectl.exe" névre hallgat.
Nagyon okos jószág. Manuálisan állíthatod a hűtőventit, tudja a gyárinál fényesebbre venni a kijelzőt, illetve ami a lényeg menet közben lehet vele az fsb-t emelni.
Van egy .ini fájl hozzá, amiben kis barkácsolással a beépített értéknél nagyobb tuningot is el lehet érni, persze csak saját felelősségre. (alapból asszem csak a gyári 900MHz-ig van)nekem 1125MHz-et sikerült kihozni a prociból.
És halkan megjegyzem, hogy a microsoft weboldaláról letöltött 1080p-s HD sample videókat akadásmentese viszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- új HP Pavilion 16" fémházas - AMD Ryzen 5 8540U - 16GB DDR5 - 512GB SSD - gyári gari 2028-ig
- MacBook Pro asztroszürke M1 Pro 512GB/32GB Magyar bill 2026.12.09-ig Gari!
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500Gb M2 SSD/ Nvidia Quadro
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 3 2-in-1 érintőkijelzős üzleti laptop, beépített tollal
- 15,6" Laptop táskák eladóak (DELL, Lenovo, HP stb...)
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FIFA 16 Playstation 4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest