Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem ha kikapcsolod a frissítéseket, akkor nem fog semmi sem történni vele. Egyébként ha van elfekvőben bármilyen telepítő cd, azzal nyugodtan vissza lehet pakolni, csak a verzióra kell figyelni. ( Mármint ha home, akkor azt kell, ha prof akkor prof ) Nem kell hogy a hozzá adott legyen, én sem kaptam a gépemhez külön telepítőt.
Szerintem még a javítócsomagokat is le lehet szedni hozzá külön, úgy hogy ki van kapcsolva minden frissítés, ezek is biztos fellelhetők még a neten. ( Nem feltétlenül a Microsoftnál ) Bár nem az a cél hogy friss legyen, hanem az hogy működjön
Ha gondolod, délután kipróbálom egy virtuális gépen ezeket, de szerintem működnie kell. ( Az más kérdés, hogy tényleg érdemes-e energiát fektetni az eladásra szánt gépbe, és hogy el lehet-e egyáltalán adni )
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest