Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem ha kikapcsolod a frissítéseket, akkor nem fog semmi sem történni vele. Egyébként ha van elfekvőben bármilyen telepítő cd, azzal nyugodtan vissza lehet pakolni, csak a verzióra kell figyelni. ( Mármint ha home, akkor azt kell, ha prof akkor prof ) Nem kell hogy a hozzá adott legyen, én sem kaptam a gépemhez külön telepítőt.
Szerintem még a javítócsomagokat is le lehet szedni hozzá külön, úgy hogy ki van kapcsolva minden frissítés, ezek is biztos fellelhetők még a neten. ( Nem feltétlenül a Microsoftnál ) Bár nem az a cél hogy friss legyen, hanem az hogy működjön
Ha gondolod, délután kipróbálom egy virtuális gépen ezeket, de szerintem működnie kell. ( Az más kérdés, hogy tényleg érdemes-e energiát fektetni az eladásra szánt gépbe, és hogy el lehet-e egyáltalán adni )
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest