- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Nos, az asrock sztem mindenki tudja egy lowend alaplap,kb. ecs szinten van,úgyhogy olyan is. (Elég jó ahhoz,hogy menjen rajta ezaz,stabil is,csak nem olyan gyors. Ennyi)
Az ECS-nél a felismerést ugyan nem tudtam megoldani,viszont ez nyilvánvalóan a gyenge supportnak tudható be,gyszerüen lusták módosítani az ehhez a laphoz illeszkedő biost.
Ettől olyan olcsó. Ettől függetlenül tökéletesen megy. -
Cyberslider
őstag
Először is köszönöm szépen a hozzászólásokat.
A helyzet az,hogy nem nekem lesz az alaplap,valaki kérte tőlem.
Mivel olcsó gép kellett,az ECS jó alternatíva volt,szerintem nem olyan rossz alaplap az,az árához képest.
Régebben is olvastam errefelé,hogy stabil. Tunning meg úgysem lesz benne.
Csak meglepődtem,hogy ez van,hiszen ilyennel még nem találkoztam,volt már a kezemben Abit,Asus,Gigabyte.. Nahát nyilván a legjobban az Asus tetszett,ismerősöm már lassan 3 éve hajt vele két winyót raidben,stb,és atomstabil.Nemhiába volt 50 rugó....
Ezt nem mindenki engedheti meg magának. Ezt az alaplapot én 13-ért vettem a procival együtt,és még raid is van benne (persze sw raid nem sokat ér,na mind1)
Végülis nem csináltam belőle problémát,a gép megy,stabil,jó,és kész :)
A k7vza miért rossz hulladéknak is? Régebben járt már a kezeim között,végezte a dolgát rendesen..... Persze abból is van rev.1, meg rev3, és csak a rev3 kezeli az XP procikat,nehogy olyan egyszerű legyen az élet :) -
Cyberslider
őstag
Hát muxik,egyenlőre,de most tettem még csak fel.
Kérdés,mivan,ha egy akármilyen software-et futtatok,ami ránéz a cpu-ra,mondjuk nem tudom,van-e ilyen,csak a józan paraszti ész szerint gondolkozom. Olyankor nem lesz-e gond,hiába megy jól most.
Egyébként.. Keresgélek közben persze,egy angol fórumon azt írják,tipikus,néhány lapnál...hmmm.
''Yeah, it's typical for a lot of boards to return an unknown cpu message for the Duron 1400, 1600 and 1800. ''
http://www.computing.net/cpus/wwwboard/forum/9134.html -
Cyberslider
őstag
Sziasztok!
Van egy óriási bajom ! :(
Vettem egy ECS K7VTA3 v.3.x alaplapot,talán valaki ismeri,ez egy amd alaplap, kt333-as chipsettel, 333mhz max. ddr ram támogatással + raid,ac97,lan,stb...
Van hozzá egy 1.8Ghz-es DURON processzorom,tehát nem XP. Erre mit ir ki?
UNKNOWN CPU - 1800 Mhz.
Ugye a mhz stimmel is,az XP feltelepült,működik az egész rendszer,a sandrát is futtattam,minden ok,de persze az xp is a biosból veszi,és ''unknown cpu'' 1800Mhz-et mutat a rendszernél.
A legjobb,hogy a legújabb bios van benne,visszatettem a régebbi ''c''-t is,de ezzel is ugyanez a helyzet. Mi lehet a gond?? Ilyennel még nem találkoztam megőrülök!
Volt valakinek ilyen gondja? Mi lehet a megoldás?
A ram ami benne van az egy hynix 256Mb 266-os ddr ram.
Nagyon mérges vagyok! u.i: jelenthet ez nekem amúgy problémát..?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kuponkunyeráló
- Horgász topik
- iPhone topik
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B760M PRO RS
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest