Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Cyberslider

őstag

Nos, az asrock sztem mindenki tudja egy lowend alaplap,kb. ecs szinten van,úgyhogy olyan is. (Elég jó ahhoz,hogy menjen rajta ezaz,stabil is,csak nem olyan gyors. Ennyi)

Az ECS-nél a felismerést ugyan nem tudtam megoldani,viszont ez nyilvánvalóan a gyenge supportnak tudható be,gyszerüen lusták módosítani az ehhez a laphoz illeszkedő biost.
    Ettől olyan olcsó. Ettől függetlenül tökéletesen megy.

• Cyberslider

őstag

Először is köszönöm szépen a hozzászólásokat.
    A helyzet az,hogy nem nekem lesz az alaplap,valaki kérte tőlem.
    Mivel olcsó gép kellett,az ECS jó alternatíva volt,szerintem nem olyan rossz alaplap az,az árához képest.
    Régebben is olvastam errefelé,hogy stabil. Tunning meg úgysem lesz benne.
    Csak meglepődtem,hogy ez van,hiszen ilyennel még nem találkoztam,volt már a kezemben Abit,Asus,Gigabyte.. Nahát nyilván a legjobban az Asus tetszett,ismerősöm már lassan 3 éve hajt vele két winyót raidben,stb,és atomstabil.Nemhiába volt 50 rugó....
    Ezt nem mindenki engedheti meg magának. Ezt az alaplapot én 13-ért vettem a procival együtt,és még raid is van benne (persze sw raid nem sokat ér,na mind1)

Végülis nem csináltam belőle problémát,a gép megy,stabil,jó,és kész :)

A k7vza miért rossz hulladéknak is? Régebben járt már a kezeim között,végezte a dolgát rendesen..... Persze abból is van rev.1, meg rev3, és csak a rev3 kezeli az XP procikat,nehogy olyan egyszerű legyen az élet :)

• Cyberslider

őstag

válasz Latyakos #5 üzenetére

Boot-nál azt irja ki,hogy unknown cpu - 2200+ :)

Windows: unknown cpu - 1800 Mhz

Aida: AMD Duron XP,1800 Mhz, (6.75x267)

Egyébként win xp sp1 + via4in1 + stb, egyenlőre atomstabil,gyors. Kopp-kopp.

Azé kiábrándító :)

• Cyberslider

őstag

válasz c.zsolti #2 üzenetére

Hát muxik,egyenlőre,de most tettem még csak fel.
    Kérdés,mivan,ha egy akármilyen software-et futtatok,ami ránéz a cpu-ra,mondjuk nem tudom,van-e ilyen,csak a józan paraszti ész szerint gondolkozom. Olyankor nem lesz-e gond,hiába megy jól most.
    Egyébként.. Keresgélek közben persze,egy angol fórumon azt írják,tipikus,néhány lapnál...hmmm.

''Yeah, it's typical for a lot of boards to return an unknown cpu message for the Duron 1400, 1600 and 1800. ''

http://www.computing.net/cpus/wwwboard/forum/9134.html

• Cyberslider

őstag

Sziasztok!

Van egy óriási bajom ! :(

Vettem egy ECS K7VTA3 v.3.x alaplapot,talán valaki ismeri,ez egy amd alaplap, kt333-as chipsettel, 333mhz max. ddr ram támogatással + raid,ac97,lan,stb...

Van hozzá egy 1.8Ghz-es DURON processzorom,tehát nem XP. Erre mit ir ki?

UNKNOWN CPU - 1800 Mhz.

Ugye a mhz stimmel is,az XP feltelepült,működik az egész rendszer,a sandrát is futtattam,minden ok,de persze az xp is a biosból veszi,és ''unknown cpu'' 1800Mhz-et mutat a rendszernél.
    A legjobb,hogy a legújabb bios van benne,visszatettem a régebbi ''c''-t is,de ezzel is ugyanez a helyzet. Mi lehet a gond?? Ilyennel még nem találkoztam megőrülök!
    Volt valakinek ilyen gondja? Mi lehet a megoldás?
    A ram ami benne van az egy hynix 256Mb 266-os ddr ram.

Nagyon mérges vagyok! u.i: jelenthet ez nekem amúgy problémát..?

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés