Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehercsoki
aktív tag
Rendeltem e-bayről egy terméket, Global Shipping Programmal lesz szállítva, az állapota jelenleg "IN TRANSIT", azaz már szállítás alatt van, viszont épp az előbb írt az eladó, hogy lehetséges hogy nem azt küldte amit rendeltem, ebben az esetben mit érdemes tennem? A termék egyébként még a Global Shipping Centerben van, bár nem tudom hogy ez számít-e. Ez az első rendelésem és az eladó miatt úgy tűnik hogy meg fogom szívni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Thrustmaster T300 kormány feltuningolva
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VPN topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest