- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiro4444
tag
Kéne segítség urak.
A biztonságom érdekében nyitottam case-t. Arra felé hajlok (mivel az eladó 100%-os, és segítőkész(remélem nem fogok csalódni)), hogy kérek tőle egy másik készüléket nem pedig refundot. De mi történik akkor, ha mondjuk tiszta lúzer vagyok, és pár nap után az is szarakodni kezd? Kérhetek utána ismét refundot? Vagy, hogy van ez? Próbáltam utána nézni, de ilyen esetre nem találtam semmit.
És a már kifizetett Áfát ugye nem kell majd ismét kifizetni? Igaz, hogy másik IMEI számú telefon jön, de az eladó is RMA papírral fogja feladni, mintha szervizen lett volna? Az IMEI-t csak nem ellenőrzik....És elvileg a vámot sem kell végigvárnia gondolom....
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Külpolitika
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest