- Akciókamerák
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Fujifilm X
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
tenaijo #3462 üzenetére
Ez nem futball. Csak azért, hogy élvezetesebb legyen, azért nem ilyen buta dolgokat kéne alkalmazni, hogy a pályán vkp-tól felfele nem jön vissza senki. Mert ez oltári baromság, amikor manapság még a csatár is védekezik. Akkor csináljuk azt, hogy a kapuson kívül senki nem jön vissza a saját térfelére. Akkor aztán megy az orosz rulett. Jó lesz 40-50 gól egy meccsen de legalább sok gól. Ráadásul ezzel kilőtték a kp-kat és egy csomó felállást. Bár eddig is elég szegényes volt. Persze értem én, az agyatlan focit szeretőknek kedveznek. Pont azoknak, akikkel sosem szerettem foczini. Akik berontanak "cselezve" 5 ember közé, mert majd lesz valami. Ha meg ez a két véglet lehetséges csak, akkor kezdjék el előről megírni a játékot. Rengeteg ötletet tudnék én is adni, hogy normálisabb legyen. Ha meg skill gapet akarsz, akkor manual pass és shoot mindenkinek. Most amúgy ott tart a játék, hogy a védőkre vonatkoznak a fizika szabályai, de a támadókra nem. Nem lehetne, hogy mindkettőre?
Leszögezem, semmivel nem vesztek most többet, sőt nem kapok 8 gólt (bár eleve kilépek 2,3 gól hátránynál), de ennek a patchnek örülni, olyan mintha kutysz.r helyett másnap macskasz.r-t kapnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Akciókamerák
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPad topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged