Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen széket vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
[link] Kicsit lehet túl játszotta az örömöt a 80x10 packból Pelé után
Na de könyörgöm. Érdekelne hogy kinek ilyen a játék itt a fórumon?Nekem kb 3 hete volt ilyen egy hétig. Mondjuk szinte oda-vissza a góloknál gyakorlatilag nincs védelem. Általában 4 a három ellen mennek a csatárok, és a passz mindig jó helyre megy, de nem oda ahol a passzot váró ember áll, hanem máshova amit csak a támadó követ le. Majd a labdaátvétel után egy védő elszáll 5 métert, a csatár meg tökéletesen egyedül marad.
Nálam két gameplay van. Ez, és amikor mindenki egyből visszaér, és a passzok nem a játékoshoz mennek, hanem mindig pont annyival elé, hogy a védő egyből a labdaátvételkor elvegye a labdát. Ilyenkor a szöktetéseknél egyből beragad, lelassul a csatár. És minden támadót ha már megközelítenek, akkor szerelés lesz a vége. Meg ugye van ez. Ahol kb minden passz jó, minden védő menekül a labda elől. Szándékosan írom, hogy nem feltétlen vagyok én mindig a dolgok elszenvedője. De kb ez a két eset van. Ez kb olyan 80%ra determinálja a végeredményt. Viszont aki egy kicsit is játszott squad battles-t, az talán látja, hogy az AI védekezés World classon 80as csapat rating felett nem ilyen. Azt nem feltételezem, hogy div 2es játékosok olyan szarul kifutkosnak a védőkkel, hogy mindig ez lesz a vége. Persze lehet ez is, bár általában a játék minden ilyen hibát villám lábakkal kijavít.Amúgy egyéb érdekesség, hogy amióta használok egy erre való programot, mindig látom milyen szerveren játszom. Én Budapestről legtöbbször Frankfurti szerveren játszok. Emellett néha a Zurichire rak át. Ami érdekes, hogy ha beléptem és pl Zurich lett a nyerő utána mindig odarak. Ha kilépek a játékból, és átpártol a Frankfurtra akkor meg mindig onnan. Szóval a szopóroller után lehet érdemes lehet néha kilpkedni hátha a másik jobban adja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na de könyörgöm. Érdekelne hogy kinek ilyen a játék itt a fórumon?