Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Jó ez a téma, és asszem Nándi erre te tudsz válaszolni. Pont ma láttam h olyan skillbeli fölényt jelent a cselezés és annak megértése, mint amikor 15 évesen megértettem a különbséget a gangsta rap és a rímelős rap között.
Szerintetek melyek a legműködőbb cselek? Pl. csomó ellenfelem csinál olyat h megáll egyhelybe, és utána húzza rá. Dinhoval menő lenne párat betolni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg min múlik h össze is jön majd a csel? Én "félek" megpróbálni, pedig nem a pingen múlik, az ma kiderült. És amit írtál, sztem nem állja meg a helyét élő ellenfél ellen, hiába gyakorolsz állóhelyzetben lévő védővel szemben trainingnél vagy SBben. Vhogy azt érzem ha a szimpla passz se jön össze, akkor majd az se fog. Láttam az unokaöcsköst, úgy megállt, áthúzta sarokkal, megállt, dobta ki Riisenek, lőtte kapásból. Utána még egy ilyen, de Lukakura jött ki. Előbbi ha én gólom lett volna akkor elmentem és 3x visszanézem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Vírusirtó topic
- BestBuy ruhás topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintetek melyek a legműködőbb cselek? Pl. csomó ellenfelem csinál olyat h megáll egyhelybe, és utána húzza rá. Dinhoval menő lenne párat betolni. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)