Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Szigma70 #1640 üzenetére
Szerintem kevesen ülnek nálam kevesebbet ez előtt a játék előtt.
SB-t egyáltalán nem tolok, a rivals kötelező win megvan + a wl ha van időm, múlthéten nem volt. Ez a matek meg nem egy optimista becslés hanem konkrétan a legrosszabb lehetőség. Ha nyitsz 2-3 db 87-88 lapot mindjárt jóval több a bejövő coin. Arról ne beszéljünk, hogy a pickekből simán kaphatsz használható lapot ami fejlesztés.
2 hét nem akkora különbség, hogy valaki lemarad az emberektől emiatt főleg ha utána lesz egy tökéletes lapod előre.#1641Gabeszfoci89
Most soroltad fel. Mbappe,Rashford,Nkunku és akkor ott van még Debinha, Dembelét nem tudom nyitottad-e. Szerintem a fórum 90%-a egyet nem nyitott ki ezekből nem hogy mindetÉn legalábbis bármelyiknek tudnék örülni, mert +1 untrade opció ami helyett költhetnék más posztra.
De ha már itt tartunk a védelemnél ugyanez. 0 db ilyen szintű védőt nyitottam idén. A 15k-s Llorente a legdrágább védőm
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest