- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
anyukicsifia #399 üzenetére
Szerintem használtban is gondolkodhatsz. Én legalábbis azt tenném. Amúgy nem tűnnek rossz áraknak, csak közöm nincs a keverőkhöz így nem tudok semmit mondani.
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
anyukicsifia
csendes tag
válasz
anyukicsifia #398 üzenetére
Kicsit keresgéltem én is és ezeket találtam.
Voice Kraft MM-6S
illetve ezt
Phonic AM 240 -
-
válasz
anyukicsifia #395 üzenetére
Ha beszéd közben nem villan fel a zöld vagy a piros akkor az azt jelenti, hogy nem ér el odáig a jel. Nem lehet, hogy fantom táp kell a mikrofonodnak? Végül is ez egy stúdió mikrofon, nem? Asszem oda szokták a fantomtáposakat használni. Szal ahhoz tracker pre vagy 0404 kell.
Na közben megnéztem és kondi mikrofonod van, így kell neki fantomtáp, vagy külső keverővel kötöd össze, vagy váltasz egy hangkarit, vagy a mikrofont cseréled.re: (#396) VS461
Szerintem nem baj, mert ide se sűrűn írogatnak. Max a totyik nevét lehetne átíratni valami modival. De szvsz elfér ide bőven, hisz kb uaz a kari. -
VS461
tag
Sziasztok!
Update: megjött a K272 HD-m, beüzemeltem hát az E-MU-t: a dobozán van W7 matrica is, a drivere simán felment, felismerte a cuccot (x64 van a lapin).
Első lépések a tisztességes zenehallgatás ösvényén.
Gondolom, a fülest is be kell (be lehet) járatni, meg minden, de eddig nagyon tetszik! Eltűnt az alapzaj (nem mondod!). Tudtam, hogy van, meg nem túl jó az alaplapi Realtek, de megszoktam már valószínűleg, úgyhogy a zaj hiánya döbbenetes. Ezt kellett hallgatnom eddig, mindenféle EQ-beállításokkal szerencsétlenkedve... Nem, ezután nem nézem le azokat, akik integrálttal nyomják
Ööö, ugye nem baj, hogy a 0204-ről itt írok?
-
anyukicsifia
csendes tag
válasz
benedekco #394 üzenetére
Rádugtam a L-line ra (mivel csak oda lehet értelem szerűen) és annyit csinál hogy ha feltekerem az R - Hi-Z/line -t akkor maxon kicsit sistereg, de ennyi. És az sem a mikrofon, mert kocogtatásnál is ugyanúgy sistereg, szóval nem vesz semmit.
Prováltam goldwave-el, sima win7 hangrögzítővel és Acid-dal is, egyik sem jó.
A legújabb hivatalos win7 0202 driver van fent.Nem tudom miért nem működik.
Még annyi, hogy amikor felcsavarom a R - Hi-Z/line-t, akkor olyan +55 dB-nél villan egyet a zöld led, de csak egyet villan és semmi több. A Piros egyáltalán nem villan fel és a zöld is csak egy pillanatra. Elképzelhető, hogy hibás a hangkártya? A hangot tökéletesen kezeli, de felvenni nem tudok
-
válasz
anyukicsifia #393 üzenetére
-Ha rádugod az első bemenetre (L-Mic) és a hangkari elején a potit maxra állítod, akkor beszédnél, vagy kocogtatásnál a zöld és/vagy a piros ledek kigyulladnak?
-Mivel szeretnél rögzíteni?
-Milyen drivert telepítettél? A régit, vagy az új már teljes értékű W7-eset?Egyelőre ennyi.
-
anyukicsifia
csendes tag
Hello!
Van egy egy The t.bone sc-450 mikrofonom és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom megszólaltatni Win 7 alatt??
Természetesen 0202 usb hangkártyával."rögítőeszközök" nél kipipálva és alap értelmezettre be van állítva.
Aki tudja, az segítsen légyszíves, mert megőrjít
ezer köszi
-
luud
csendes tag
Sziasztok!
Most jött meg egy Emu 0202 hangkártya, haverom rendelte, csak ide hozzám.
A kérdésem az, hogy hogyan lehet összekötni a stereot a géppel, úgy hogy nincs stereo jack kábelem? egy sima labtec 5.1 et akarok rákotni.
Bocs, de elég láma vagyok ezen a téren
köszi!
-
VS461
tag
Sziasztok!
0202-t terveztem venni, de mindenütt abba ütköztem, hogy nincs raktáron, 3 hét stb. Tudtam viszont 0204-et venni, a HitSpace áruház volt olyan kedves, és 2 napon belül bonyolította le az egész dolgot,
neki.
Van különbség a 0202-hez képest, itt írja a hs-online, hogy mi. Hogy hogyan szól, arra még várnom kell, mert az AKG fülesem nem jött meg. -
-
válasz
benedekco #383 üzenetére
Az ASIO4ALL által kiírt 6ms csak a driver késése, a hardvernek van egy saját belső késése. Saját tapasztalatok alapján RLC889A teljes késése Win7 alatt 25ms körül van, ami 0,025 másodperc, ami 150BPM mellett egy tizenhatodnak felel meg. Ami nagyon durva, és teljesen alkalmatlanná teszi bármilyen (persze lejátszáson kívül) ASIO használatra.
-
A beta drivert telepítettem, előtte uninstall-ni kell a régit, de ennek ellenére se tudtam beröffenteni vele a kártyát. Egyszerűen a windpws start +5perccel indít, leállítás meg nincs is, mert megfagy valahol, a hátteret még látni, azt annyi.
Szal nálam nem jött be ez a driver. Mondjuk azt írja, hogy minden egyéb hangkártyát le kell tíltani, ki kell venni a gépből és csak úgy telepítsük ezt, aztán mehetnek vissza. Na ezt nem tettem meg. Ennyire nem érdekelt. Vissza tettem a régi drivert és azzal működik, csak valamit elbúrt a beta és most nem látom a kezelő panelt. Creative-osodnak nagyon... és ez nem jó.... ezzel a termék csoporttal nem kéne ezt eljátszani, de sajna már mindegy. Már most el is játszották...
Pedig pár éve megfogadtam, hogy soha többet creative.... valami mást kellett volna néznem ehelyett. -
Elnézést! Emiatt nem kell megvárnod a véglegeset! Mert az ASIO az ilyen, ezzel nem tudsz mást csinálni. Ráadásul szerintem baromira nem fogod hallani azt amiről most beszéltél. Próbáltad már, hogy kapcsolgatod ide-oda és keresed a különbséget? Ha igen és hallottad a különbséget akkor értem hogy miért akarod ASIO-n hallgatni. Ezek felett ahogy schawo is írta, az emu nem konvertálgat.
A recsegés meg az XP és a gép körüli energia menedzsment marhaság. W7 óta nem csinálja. Azaz csak ultra ritkán. Próbáld ki, hogy lekapcsolod a BIOS-ban az energia menedzsmentet, a procinál beállításoknál. Ha jó akkor már csak egy külső progi kell amivel win alól tudod beaszkurálni az órajeleket. Mint pl AMD-nél a K10-10.5-ösökkel, a K10stat nevű progi állítgatja a win helyett a feszkót és az órajelet. Sokkal pontosabban lehet vezérelni a dolgokat. Így ha elindítok valamit ahol tudom zavaró ez a pattogás/szaggatás, ott beállítom fixre az órajelet.re: (#380) schawo
Ezzel teljesen tisztában vagyok. Nem azt mondtam, hogy rossz. Lehet félreérthető voltam. Csak hátrány. Ezért jobb ha két hangkeltő van a gépben, egy ami mindig directsound-on van és semmit nem tud, de bármikor lehet vele melózni, de semmi komoly (alaplapi) és egy másik ami jó minőséget hoz amivel a komoly munka történik, ASIO-val. Ez lehet akár egy ASUS Xonar, vagy X-Fi is. Az ASIO4ALL-al az alaplapim már 6ms-et tud win7 alatt.
-
Szipi
aktív tag
válasz
benedekco #379 üzenetére
Akkor megvárom míg kész lessz a végleges Win 7 driver és hanyagolom a bétát.
Csak azért szerettem volna ASIO-t használni mert sokan mondják hogy a windows belebarmol a hangba, 48khz resample stb. Próbáltam DS helyett KS-t is foobarban de uyganúgy problémázott mint az ASIO, akkor maradok DS-nél az legalább működik rendesen.
-
Per pill még a régit, nem volt még alkalmam telepíteni a drivert.
Energia takarékossági funkciók is csinálhatnak ilyesmit. Nálam is ilyesmi volt XP alatt, ha ugrált a proci órajele. Mikor üresben van akkor 800MHz, mikor megugrik a proci használat akkor magasabb órajelekre ugrál. Ennek nézz utána... Mondjuk szerintem felesleges egy média lejátszót kirakni asio-ra, csak a gond van vele. ASIO megfogja az egész cuccot így más ami nem azon nyúlna hozzá nem is tudja használni. Pl hangszereket totalcommanderrel is szoktam keresgélni (ctrl+q és a belső nézegető megnyitja), ha a háttérben a zenszerk asio-t használ akkor nincs máshol direct sound-on hang. -
Szipi
aktív tag
válasz
benedekco #376 üzenetére
Szia!
Látom írtad hogy Win 7 64bit alatt minden frankón működik a karival, a béta drivert használod vagy a Vistásat? Nemsokára én is váltok Win 7-re azért kérdezem.Egyébként nálam furán működik az ASIO, Foobar elkezd torzítani meg recsegni ha jobban dolgozik a gép(mintha a hdd-től lenne), sőt ha azonnal leállítom a zenét akkor még lehet a torzítást tovább hallani pár másodpercig. Próbáltam másik usb portot is de dettó.
-
megjelent október 19-én a várva várt, igaz még béta, de win7 driver innen letölthető
-
válasz
neilszab #373 üzenetére
Az az alaplapi hangkari jó arra amire Neked kell. Csak próbáld már ki végre azt a drivert amit linkeltem, nem véletlen raktam oda. Ennek semmi köze a gyári meghajtó-hoz. Egy ez kiegészítés, ami után már az alaplapi hangkeltő is támogatni fogja az ASIO szabványt.
Pl.: Adott egy progi amit használsz. Most hasra ütésre legyen ez a Guitar rig. Gitár bedug a hangeszközöknél directsound, vagy mme, tök mind1. Szal mindig késni fog, de nem kicsit. De ez után, az ASIO4ALL telepítése után megjelenik ott egy új hangeszköz, az ASIO - realtek. Driver alatt - ASIO, device alatt az ASIO4ALL v2. ezt kiválasztva késés nélkül kell mennie. Egy dolgot kell még előtte tenni, az ASIO config gombra klattyolni és ott beállítani az asio4all-t. A baloldali résznél bekapcsolni a kimenetet és azt a bemenetet amelyiket venni szeretnél az adott szoftverrel (per pill guitar rig).
-ez a config panel, nálad is valami ilyesmit fog mutatniMegvan? Ha nincs akkor nyugodtan kérdezz, segíthetek.
Az EAX nemrég még nagy sláger dolog volt. Ma már ezek az előbb említettt ASUS karik is tudják, sőt asszem még korai változatát még az alaplapid is tudja. Játékok alatt a visszhang és egyéb környezeti hangokért volt felelős. Ezt a cumót a Creative fejlesztette ki. Ez már leváltóban van az OpenAL-által. Szerintem nem kell játékhoz. Nekem sose kellett igazán, legutoljára az UnrealTournament-el használtam (az 1999-es változatta, nem a mostani 3.résszel).mikrofon, nem az egyik felén fog hallani, hanem mind két oldalról, csak szimplán ugyanazt a hangot, de asszem ez baromira nem fontos. Mivel az esetek 99.999%-ában is csak ennyi történik. Kivéve ha valami 20ezer forintos mikrofont használsz, de ettől nem lesz jobb. A másik, hogy így is szarrá tömörítik a hangot a skype és társai, szal említésre érdemtelen a dolog.
-
neilszab
őstag
válasz
benedekco #372 üzenetére
Hát nem tudom, az én alaplapomban is Realtek 889A-van (XP, és gyári driver) és semmire sem megyek vele. Ha Line-In-re kötöm a gitárt akkor épp hogy felismerhetően fel tudok venni valamit, de azt, hogy valós időben a hangfalra is kiküldjem, az még nem sikerült. Úgy megy hogy rögzítem...majd aztán lejátszom... és ez is csak arra alkalmas, hogy épp hogy felismerhetően szóljon vmi, de az élvezhetetlen is túlzás kifjezés lenne rá...
Az EAX igazából csak sejtem, hogy mi, de fogalmam sincs, hogy használtam-e valahol egyáltalán, vagy mire jó pontosan, kell-e ez nekem? Ennek még utánanézek...
És ha sima PC-és mikrofont dugok be, akkor akivel beszélek, az csak ez egyik oldalról fog hallani engem?
Neked is hálásan köszönöm a segítséget, asszem egy újabb téma, amiben igen csak el kell mélyednem és úgy látom van is mit megtudni bőven..
-
válasz
dudika10 #370 üzenetére
Per pill tökéletesen működik W7x64 alatt. ASIO meg minden. Gitár is jól szól.
re: (#371) neilszab
A gitár miatt ne aggódj! Annak idején Én alaplapi hangkarival vetet mfel gitárt. Ha nem kell komoly hangminőség, meg nem akarsz demo számokat csinálni akkor az alaplapi is megteszi. Ha mindenképpen költeni szeretnél akkor az előbb említett ASUS kártyák kitűnőek lehetnek számodra. Annyit érdemes tudni, hogy ASIO4ALL driver kell, ahhoz, hogy ezekkel az egyéb hangkarikkal 10ms körüli késéssel tudj zenélni. Egy Realtek 655-ös karival küldtem, néha újra kellett indítani a vst prgit, meg sok volt vele a baj, de a mostani Realtek 889-el tökéletes, főleg W7 alól. Ezt a spec drivert innen leszedheted. Próbáld ki és ha kevés akkor jöhet valami más megoldás. A gitárt a vonalbemenetre elég rákötni egy nagy->kis jack átalakítóval azt jó napot. Sok sikert hozzá!
Amúgy az EAX nem létszükséglet a mai játékokhoz, az EQ szintén felesleges a hangerővel nincsenek gondok. Cserébe a fülest külön jól erősíti és kristály tiszta a hangja. De nem akarlak rábeszélni, szerintem találd ki mi a fontosabb! Ja és valami filléres mono mikrofont lazán ráköthetsz és úgy a skype is menni fog. -
neilszab
őstag
válasz
dudika10 #370 üzenetére
Gitár-t is szeretnék megszólaltatni... és esetleg felvenni is.
Felvételre nem tudom, hogy van-e más (olcsóbb) dolog, ami ennél alkalmasabb (főleg a minimális késése miatt), de mondjuk a felvétel még csak a jövő zenéje...
A gitár megszólaltatása a fő kérdés a PC hangfalon... esetleg akkor egy külön eszközzel, annak még utána nézek (árban a hangkarival és az külön erősítővel szeretnék az E-mu sávjában maradni)... csak azt reméltem, ezzel a cuccal minden megoldok egy húzásra és még piszok jó hangot is kapok.
-
neilszab
őstag
válasz
benedekco #367 üzenetére
Hát, ez most kicsit elbizonytalanított, ezt találtam róla nemrég:
"Tökéletes hangzás nem otthoni használatra
Az EMU kártyáit nem különösebben otthoni használatra tervezik, hiszen jellemzően az nincs bennük/hozzájuk, amit az átlag felhasználó keresne: EAX, távirányító, komplex Windowsos támogatás (equalizer /magas-mély kiemelés/).
Ezek a kártyák főképp arra jók, hogy felvegyenek és lejátsszanak tökéletes minőségben, úgy, ahogy azt felvették, ahogy azt szánták.
Az EMU 0202-esre is ez jellemző: a bemeneteket lehet külön-külön erősíteni, némítani, a kimenetre keverni, fülhallgatóval monitorozni a jelet, de ennyi, ennél többet nem szabad várni tőle.
A Windowsos támogatás nagyon gyenge, a hangerőt is alig-alig lehet állítani (például nem lehet nullára tekerni a Master hangerejét, akkor is szól valamennyire).
A jel/zaj arány viszont döbbenetes, egy Event monitor hangfallal síri csendben vannak (néha úgy tűnik, mintha nem is lenne bekapcsolva).
Az EMU 0202-est nagyon ajánlom mindenkinek, akinek teljesen tiszta hangzás kell, de aki rendszeresen játszik, házimozizik, nem fogja előnyét látni, mivel amúgy nagyon-nagyon fapados a kezelése!!
(ja: ez a második darab, az első be sem kapcsolt, még aznap cserélték)" by adamIgazából egyelőre még nem vagyok képben pontosan mi a az EAX és hogy én azt használom-e egyáltalán, de az itt leírtak alapján azért egy jóadag szívást kezdek feltételezni, ha teljes értékű PC-és hangkártyaként akarnám használni.
Mezei PC mikrofont nem tudok ezek szerint rákötni (Skypehoz, Ventrihez), nincs Windows EQ, nincs EAX.... hmm-hmm
-
válasz
neilszab #366 üzenetére
Valóban átvertelek a sztereó bemenettel, sorry. Ezen két független bemenet van.
32ohmnál ksebb füles nem fog jól szólni rajta, nem arra van kitalálva.
Károsíthatja. Attól függ, hogy mennyivel kisebb az ellenállása, mekkora a füles max. bemeneti teljesítménye stb. De csak akkor, ha füles hangerőszabályzója fel van tekerve."kárt tehet" Amúgy jóval nagyobb jelszintet ad le, mint egy mp3 lejátszó. Alacsony jelszinten kipróbálod, tekered fel, és ahol elég, ott használod. Ekkor tuti, hogy nem lehet gebasz.
-
válasz
neilszab #366 üzenetére
Ohmos kérdésre nem tudom a választ, bár nemtudom mitől tehetne tönkre bármilyen hangforrást is, hacsak nem a túlvezérléssel, de a maxra tekert hangerő bármilyen hi-fi környezeteben árthat. Nálam volt, hogy az erősítőre a füles kimenet ment ki. Illetve a gitár kombó is onnan kapja a szuflét.
Viszont a kolléga félretájékoztatott a stereo bemenettel, az ugyanis nincs rajta. Megoldható, hogy a jobb és bal bemenetre külön csatornaként kötöd a jobb és bal oldal hangjait, de ez nem ugyanaz illetve így a jelerősítőket is egy szintre kell állítani, ami eléggé komolytalan megoldás.
Zenéhez játékokhoz és filmekhez is tökéletes hangzást biztosít stereo-ban. Játékok alatt nyilván több CPU támogatás kell majd neki, mint egy DSP-vel ellátott hangkarinak, de ez is becsapós, mert már sokszor kiderült, hogy egyes creative hangkariknak qrva magas cpu igényeik vannak, mert bizonyos EAX-okat csak szoftveresen tolnak. Szerintem nem nagy érvágás, ha nincs meg a térhangzás, vagy csak szoftveresen generálódik. Különben is a mai többszálú processzorokkal ez nem okoz nagy gondot. -
neilszab
őstag
Aranybánya vagy!
Ha nem haragszol még kihasználom:
Akkor egy mezei mp3 lejátszó kimenete az vmi köztes megoldás? Csak mert eddig úgy tapasztaltam, hogy arra lehet kötni érdemben fülest/fejest is, meg hangszórót is... az nem teszi tönkre a hangszórót, vagy nem szól rajta olyan jól a füles?
Vagy ez az E-mu 0202-őn lévő külön fejhallgató kimenet a 32 Ohm-nál nagyobb ellenállású fejhallgatókhoz kell? Ez a kimenet károsíthatja a kisebb (<=32 Ohm) ellenállással rendelkező fejhallgatókat is?
Amennyiben a térhangzás nem érdekel, akkor az E-mu 0202 tökéletes teljes értékű partner lesz a zenén kívül a játékhoz és a filmekhez is? Játék esetén eszik érdemben a prociból?
Köszi még egyszer... (ha eleged lesz, lőj le!
)
-
válasz
neilszab #364 üzenetére
DM módban azt fogod hallani, ami hang a gitárból kijön, effektek nélkül, ez pedig nem az amit szeretnél.
DM módhoz is kell számítógép.
Sztereó bemenetet is fogad.
A fejhallgató kimenet előerősített, olyan szintre, ami egy fejhallgatónak ideális. Valamint a fejhallgató kimenet kimeneti impedanciája kisebb, hogy jobban szóljon róla a füles. Hangszórók viszont jobban fognak szólni vonali kimenetről, mert precízebb müvét használ a vonali kimenet.
Fülest köthetsz a vonali kimenetre is, csak esetleg halk v. fátyolos lesz a hangja (erősen típusfüggő, melyik hogy reagál).
Erősítőt v. erősített multimédia hangszórókat nem igazán akarnál a füles kimenetre kötni, esetleg kárt tehet bennük a magas jelszint. -
neilszab
őstag
Köszi... már örülök
még pár kérdés:
- Ez a direkt monitoring funkcióval is működik? (tehát amikor nem kell effekt és kihagyom a gépet a buliból, csak szóljon)
- ha igen, akkor elvileg nem is kéne neki szgép, csak áram... vagy ez már túlzás?
- Sztereó jelet is lehet kötni a bemenetre? (vmilyen analóg lejátszót például)
- Mi a különbség a fejhallgató kiment és a normál kimenet között? Úgy értem, mi van ha normál hangszórót kötök a fejhallgató kimenetre és fordítva?Köszi a felvilágosítást!
-
válasz
neilszab #362 üzenetére
Van rajta nagy impedanicájó (Hi-Z) bemenet, úgyhogy igen.
Hogyan használandó (ha jól értem, elekrtomos gitárról van szó):
1. Gitárt a Hi-Z bemenetbe dugod
2. Egy VST host programot megnyitsz (pl Reaper)
3. Betöltesz egy VST gitár effekt rendszert (pl Amplitube)
4. Kimenetre rákötöd a hangszórókat
5. Örülsz -
neilszab
őstag
Szeretném megkérdezni, hogy alkalmas-e ez a cucc arra, hogy gitárt dugva bele, annak a hangját otthoni hobby szinten élvezhető hangerőn és minőségben különösebb késés nélkül kiküldje egy jobbfajta számítógépes hangfalra, mindezt külön erősítő nélkül?
Vagy csak a fejhallgató kimenetet jöhet esetleg szóba ilyen téren?
Köszi
-
-Erősítőt írtam is. Ez egy batár 2*100W-os(sinus-ban tudja ezt) Castone végfok. A hangkarit nem hívom annak, persze van fejhallgató erősítője, de ettől még nem tekintem erősítőnek ezt a kütyüt. Ja és ennek a hangkarinak nem kell külső táp. Az USB-n keresztül leszedi magának a sápot. Az emunak a sima kimenetét teszem az erősítőre, ettől független a füles kimenet.
-Igen, azzal a driverrel használom. Igaz w7 x64 alatt. A drivere semmit sem tud, csak vezérelni az eszközt. Szóval pl a realtek-es integrált szarok driverei messze felül múlják tudásban. De asszem itt nem ez a fő szempont.
Ennyi a drivere. A device-nál állíthatod be, hogy melyik emu eszközt (0404, tracker pre...) szeretnéd buzerálni (feltéve, ha több van). A sample rate-et meg úgyis az a rpogi fogja beállítani amelyik épp használja az eszközt. A többi karinál ebben az ablakban jóval több opció van. De a 0202-nél csak ennyi.
Külön ASIO drivert nem használok, mert ez az is egyben. Mellesleg próbáltam már csak a hecc kedvéért az ASIO4ALL-al, de tök értelmetlen... azaz a nagy furcsaság, hogy ha bent van ez a kari is, akkor akármelyik másik hangeszközt le tudom vinni 10ms-es késleltetésre (mármint az asio4all-al) -
-
Nálam is van egy APC túlfeszvédős elosztó. Ha mind a két dolog, a laptop és az erősítő is egy konnektorban/hosszabbítóban/elosztóban dekkol, akkor van egy erős búgása/zúgása a dolognak. Fülessel és akkuról nincs probléma. Más laptopokkal nem tudom mi a helyzet. Illetve mi úgy oldottuk meg a dolgot, hogy a lapit egy földelés nélküli elosztóba dugtuk. Az is lehet, hogy egy sima hi-fi erősítővel ez nem jelentkezik (nálam egy elég régi Castone végfokon volt a motyó), illetve a gitár kombóval ugyanez a szitu.
-
Ha megelégedsz azzal, hogy beszakítja a dobhártyádat, akkor elég lesz. De ha ezt kevésnek tartod és szeretnél egy agysérülést is akkor kevés lehet
Tanács nincs. ASUS laptoppal lehet gond ha földelt konnektorban van az erősítő és a laptop is. Driverek... egy driver van. Az még nem hivatalos W7 driver, de nálam jól megy vele. Egy két szoftver néha marhaságokat csinált, de mindig helyre lehetett állítani a gebaszt. Sajna a creative(emu) supportja egy kalap kula. De ezt félretéve.... asszem nincs vele gond. Én gitárt és egyéb analóg kimenettel rendelkező cumót effektelek vele és baromi szépen teszi a dolgát. -
rongyi
aktív tag
Sziasztok!
Tervezem egy E-MU 0202 USB beszerzését és ez ügyben szeretnék segítséget kérni. Az lenne a kérdésem, hogy a 0202 fejhallgató kimenete elég egy Sennheiser HD555, úgy értem nem fogja visszafogni a fejhallgatót? Valamint mire érdemes odafigyelni? (Tanácsok, tippek, driverek stb. stb.). Köszönöm előre is a válaszokat!
U.i.: Laptopon lenne használva, ami nevezetesen egy ASUS K50IJ-SX036L
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest