- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Házimozi belépő szinten
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Erősítőt írtam is. Ez egy batár 2*100W-os(sinus-ban tudja ezt) Castone végfok. A hangkarit nem hívom annak, persze van fejhallgató erősítője, de ettől még nem tekintem erősítőnek ezt a kütyüt. Ja és ennek a hangkarinak nem kell külső táp. Az USB-n keresztül leszedi magának a sápot. Az emunak a sima kimenetét teszem az erősítőre, ettől független a füles kimenet.
-Igen, azzal a driverrel használom. Igaz w7 x64 alatt. A drivere semmit sem tud, csak vezérelni az eszközt. Szóval pl a realtek-es integrált szarok driverei messze felül múlják tudásban. De asszem itt nem ez a fő szempont.
Ennyi a drivere. A device-nál állíthatod be, hogy melyik emu eszközt (0404, tracker pre...) szeretnéd buzerálni (feltéve, ha több van). A sample rate-et meg úgyis az a rpogi fogja beállítani amelyik épp használja az eszközt. A többi karinál ebben az ablakban jóval több opció van. De a 0202-nél csak ennyi.
Külön ASIO drivert nem használok, mert ez az is egyben. Mellesleg próbáltam már csak a hecc kedvéért az ASIO4ALL-al, de tök értelmetlen... azaz a nagy furcsaság, hogy ha bent van ez a kari is, akkor akármelyik másik hangeszközt le tudom vinni 10ms-es késleltetésre (mármint az asio4all-al) -
Nálam is van egy APC túlfeszvédős elosztó. Ha mind a két dolog, a laptop és az erősítő is egy konnektorban/hosszabbítóban/elosztóban dekkol, akkor van egy erős búgása/zúgása a dolognak. Fülessel és akkuról nincs probléma. Más laptopokkal nem tudom mi a helyzet. Illetve mi úgy oldottuk meg a dolgot, hogy a lapit egy földelés nélküli elosztóba dugtuk. Az is lehet, hogy egy sima hi-fi erősítővel ez nem jelentkezik (nálam egy elég régi Castone végfokon volt a motyó), illetve a gitár kombóval ugyanez a szitu.
-
Ha megelégedsz azzal, hogy beszakítja a dobhártyádat, akkor elég lesz. De ha ezt kevésnek tartod és szeretnél egy agysérülést is akkor kevés lehet
Tanács nincs. ASUS laptoppal lehet gond ha földelt konnektorban van az erősítő és a laptop is. Driverek... egy driver van. Az még nem hivatalos W7 driver, de nálam jól megy vele. Egy két szoftver néha marhaságokat csinált, de mindig helyre lehetett állítani a gebaszt. Sajna a creative(emu) supportja egy kalap kula. De ezt félretéve.... asszem nincs vele gond. Én gitárt és egyéb analóg kimenettel rendelkező cumót effektelek vele és baromi szépen teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest