- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Objektívek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- OLED TV topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Te is kikereshetned... de mivel a thaliasokra nehez ratalalni, megkerestem a tobbit is, de csak ebay meg argep tipusu (pl. hardverapro nincs benne).
Nook glowlight (800x600) ebayrol szallitassal 105$, ha rendesen vamoljak kb. 31e, UK-bol meg 100 font, itthon 54e
Kobo Glo (1024x768) ebayrol 110 font korul, usa (vamkerdeses), illetve hat kanadait lattam 115 dolcsi, itthon 40e korul
Kindle paperwhite (1024x768) ebayrol usa (vamkerdeses) 160 dollartol, UK 145 font, itthon 45e-tol
Tolino shine (1024x768) osztrak/nemet boltokban 99 euro de ahogy olvastam kulfoldre nem lehet szallittatni, ebayrol nincs aki ide beallitott ide szallitast (kerdezni kene), itthon nincs
Bookeen Cybook HD Frontlight (1024x768) kinti boltban 129 euro, ebayen most nincs (regen nyomott aron is volt), kozvetlen a bookeen-tol 150 euro mar, es fedex-szel kuldik jo dragan (22.6)A sony 700 nem igazan ertem, hogy kerult ide, vagy en vaygok lemaradva...
Sztem ebbol a Nook kerul ki gyoztesen, a felbontas ellenere.
-
axioma
veterán
válasz Vyndree #2908 üzenetére
Hat, en csak kivancsi voltam. Nagyobb szorasra szamitottam arban, ugy latszik hogy a vilagitosok mar azert elegge egy mezonyben futnak (mert nalunk az egyik elado lesz, attol fugg hogy a kozeljovoben osszehozzak-e a root-ot a shine-ra, egyelore me'g csak a burkolat leszedesevel megy)..
[ Szerkesztve ]
-
peugeotmate
őstag
A rootolt Nookon hol lehet beállítani, hogy a memóriakártyát használja elsődlegesen az alkalmazások telepítésénél?
[ Szerkesztve ]
meg
-
blash
tag
válasz peugeotmate #2910 üzenetére
Talán [link2sd]-vel megoldható. x10 minin és galaxy 3-on nekem bevált. Csak azzal szoptam, hogy először kicsire méreteztem az ext partíciót, s azt a nem tudom már melyik vindózos partícionáló progival nem tudtam átméretezni, így formázhattam újra. Szerencsére még nem volt túl sok minden rajta. Nem is értem, hogy gondolták azokban a telefonokban a hangyafasznyi belső memóriát... Nookot nem rootoltam, nem tudom, hogy azon működik-e.
emerzee.blog.hu/2011/02/12/link2sd_avagy_hogyan_telepitsunk_tobb_programot_az_sd_kartyara
forum.androidhungary.com/threads/1267-Tutorial-Link2SD-azaz-hogy-rakhatod-az-összes-Appod-SD-re
-
atos
csendes tag
sziasztok
Valaki tud erről az E-book olvasóról valamit mondani?
Multimédia Color Book 7 "TOUCH
APPEB02G -
atos
csendes tag
Sziasztok
Én ahogy olvastam az adatokat elég jó az Aqprox Multimédia Color Book 7 "TOUCH
APPEB02G termék nekem főleg az ára is elég jó .Csak azt nem tudom ,hogy sok panasz volt e már rá .
E-book olvasókat nem ismerem annyira .
Aki tud segítsen .
köszi -
MODERÁTOR
Az előbb már kaptál választ, de sebaj.
Ez egy speciális tablet, amit a piac e-book olvasónak hív, pedig nem az. Már eleve a specifikációban azt írják, hogy akár 8 óra olvasást is kibír, ezzel szemben egy valódi e-book olvasó ami e-ink kijelző technológiát használ, hónapokat elmegy töltés nélkül. Ez a gép amiről kérdezel TFT technológiát használ, nem lesz kényelmes rajta az olvasás, hamar megfájdul a szemed, stb...
Mindenképp rendes e-book olvasó ajánlott, és ilyen árkategóriában már azok is kaphatóak.
Néhány a sok közül: Nook Simple Touch, Kindle 5, Kobo Aura HD...stb.
Kicsit olvasgass vissza, nagyon sok féléről volt szó az utóbbi időben. Nem mellesleg jelenleg a Nook Simple Touch ~16 ezer Ft-ért beszerezhető már, 2 év garanciával. -
Dhampir
félisten
Az igazi E Inkes könyvolvasók, nem világító TFT-s kijelzősek, hanem hasonlóak ahhoz, mint amikor papíralapon nyomtatott szöveget olvasol. A szemedet is kíméli az elektronikus tinta, ráadásul általában 1 hónapig is kihúzza az akkumulátor egyetlen feltöltéssel. A TFT-s hamar lemerül.
Használd a keresőt is, hogy több információhoz juthassál a fórumban erről korábban tárgyalt témáról.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Sziasztok!
e Ink kijelzős könyvet keresek. 7" és zene lejátszási lehetőséggel. 15-20 ezer forint között melyik terméket érdemes megvenni? olvasásra kell és ennyi, a többit megoldom telefonon. -
csongi
veterán
válasz hampidampi #2921 üzenetére
Jó! Akkor 10-15ezer között
Amint látom a zöme 6"-es viszont nem tudom milyen lehet azon olvasni. Van egy 5" telefon, azt picinek találom olvasásra, lehet csak a tft kijelző miatt érzem így. -
Ébri
senior tag
Szerintem sétálj be valamilyen elektronikai áruházba (én Extreme Digitalban néztem, de szerintem van Media Marketban, stb. is), és nézd meg jó-e neked a hat col. Szerintem is nagyon kicsi, de könyveket olvasni teljesen jól lehet (én rosszabbra számítottam, aztán megnéztem és 6 colost vettem).
-
axioma
veterán
Sony prs950 papiron pont 7". De nem hiszem hogy akar hasznaltan ilyen olcson megkapja (vadaszni kell, keves van me'g ebay-en is belole), es egyebkent se hiszem hogy jo most, amikor ezek me'g nagyon forronganak, ilyen korai modeltt venni.
csongi: 6" nem annyira kicsi, ez a megszokott meret, a gagyibb olvasokbol hasznaltan talan talalsz 15-ert (amit 18-ert vettek akcioban). De nem nagyon biztos. Nook berendelve 16e a legjobb valasztas, es meg raadasul uj is lesz.
-
Vyndree
őstag
Kindle 5 is akciós: az amazon.de -n most €69 (kb. 20,5k OTP-s bank kártyával középárfolyamon)
Innen lehet valahogy rendelni Mo-ra? -
doc
nagyúr
válasz Vyndree #2927 üzenetére
tudtommal nem, Magyarorszagra csak a .com-rol rendelhetsz, a nemet Amazon nem fogja haza kiszallitani a Kindle-t, de azert megnezem megint
MOD:
Kindle, 15 cm (6 Zoll) E Ink-Display, WLAN, Schwarz kann leider nicht an die ausgewählte Adresse versandt werden. Um einen Kindle zu erwerben, besuchen Sie bitte die Kindle-Produktdetailseite auf Amazon.com (intl.)[ Szerkesztve ]
-
-
Vyndree
őstag
Vége a Nook tabletnek
A cég azért döntött így, mert megelégelte a tabletrészleg veszteségeit, illetve a gyártással járó kockázatokat. Ugyanakkor továbbra is fejleszti népszerű e-könyv-olvasóit. -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A Nook hamiltoni eladójának mi a teljes címe, ahová vissza lehet küldeni esetleges garanciáztatás esetén?
Ezt találtam:
Business seller information
4 Spruce Court
Hamilton
Hamilton
Glasgow (City of)
ML37NH
United KingdomElőre is köszi az infót!
-
-
Applejack
csendes tag
válasz Vyndree #2938 üzenetére
Manufacturer warranty-val hirdette, szerintem nem neki kell visszaküldeni ha gond van, hanem az USA-ba, de nem tudom.
Két eBay-es eladót (igaz, nem pont azt szerintem , akiről ti írtok, hanem abczoneltd és colourb4uk) is megkérdeztem pár napja, mielőtt megrendeltem a Nookot, hogy megy a gariztatás, ha gond van.
Mindketten azt írták, hogy a gyári garancia egy év, de ők kettővel adják és hozzájuk kell visszaküldeni a cuccot, ha valami garanciális gond lenne.
Lehet, hogy valamilyen akcióban szerezték be nyomott áron (Argos?) és 2 év garit tud rá érvényesíteni."Manufacturer warranty = 1 year , but I provide 2 year warranty. Any problem with Nook, you would return it to me in United Kingdom."
"If you have any problems with the Nook within 2 years simply send it back to us.
That's it really! I think Nook itself have a 1 year warranty." -
Degeczi
nagyúr
válasz Applejack #2940 üzenetére
igen, John Lewis lesz az, mert az Argos csak a szokásos 1 évet adja
(de, "colourb4uk" az itt sokszor linkelt eladó)
[ Szerkesztve ]
-
AkosAkos
aktív tag
Na, én itt küszködtem nemrég a PDF könyveim epubra konvertálásával (amikből néha furcsa ékezetes, érdekes tördelésű könyvek lettek) és most látom milyen jól mutat a PDF is az olvasón.
-
atos
csendes tag
sziasztok
Milyen e-book olvasot vegyek ami közép vagy olcsó kategóriájú tudtok neveket vagy mondani mivel nem nagyon szeretek webaruházból rendelni.Az LCD kijelző is nagyon bátja a szememet ha olvasom mert nem annyira értek hozzájuk .
Ezek milyenek szerintetek?
WayteQ/Digi-Book xBook-60w
Prestigio PER3884B
Mivel én 4GB osat szeretnék előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
atos
csendes tag
Az Lcd kijelzősök is hamar kikezdika szememet mint a TFT kijezősök .
Mert Prestigio PER3884B ebook olvasó erre is gondoltam de mivel ez LCD ezt nem tudom mennyire fárasztja a szememmet .
szerintetek? -
ZooLee
senior tag
Hát, szerintem kezdj el utána olvasni az e-ink kijelzőnek, akár csak itt a topicban. Leírhatnánk ezredszer is a különbségeket, de már sokszor kiveséztük.
- Az e-ink kijelző nem LCD!
- Attól, hogy valamire rámondják, hogy "e-köny olvasó" még nem lesz az. Divat minden szarra (ami nem elég gyors ahhoz, hogy tabletnek hívják) ráragasztani ezt a jelzőt, de attól még az nem lesz igaz... (Ezzel nem akarom a Prestgio-t lehúzni, mert önmagában nem egy rossz gép, de használati élményben messze van egy rendes e-inkets olvasótól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Trump vagy Harris
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest