- Bluetooth hangszórók
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
MoP_FX 57
őstag
Upsz!
-
-
MoP_FX 57
őstag
Akkor lecci tegye meg Valaki ,hogy elrendezi ezeket: DVD olvaso,DVD iro,CD iro,Vinyo.Elore is koszi
[Szerkesztve]-ez nem egyszeru :(
[Szerkesztve]-ma nem tudok irni
[Szerkesztve] -
moonman
titán
ultra dma rövidítve :D
direct memory access, azaz közvetlen memóriaelérés, az adatátvitelt hivatott gyorsítani (amúgy a quantum és az intel találmánya).
eszközkezelőben nézd meg az elsődleges és másodlagos ide csatornák tulajdonságait. dvd-rw udma-2 kell, hogy legyen, ha pio-ban van, tedd át és reboot.
szerk: ok, és a primary csatorna is rendben? mert akkor tényleg ennyi.
[Szerkesztve] -
Kamisama
tag
Ez írótól is függ, nekem is volt régen T5112-m, és annál tényleg nem lehetett közben csinálni semmit. Most piom van, ez valamennyivel jobb ebben a tekintetben, másban is, de ez most nem ide tartozik.
-
moonman
titán
ugye nem egy ide-csatornán vannak? legjobb, ha hdd pri.master, dvd-rw meg sec.master és más eszköz lehetőleg ne legyen ugyanazon a kábelen.
-
Hikvision
senior tag
Na de ennyire? Majdnem fullosan tekeri annyi adat kell 4xíráshoz? :F
-
Hikvision
senior tag
Hello,Nemrég vettem egy toshiba sd-r5112 dvd-írót.és az lenne a gondom,hogy amikor dvd-t írok akkor iszonyuan tekeri a winyot.probáltam hatachi 80gb-ossal és maxtorral is de ugyanaz.Driverböl a legujjab van fent mindenböl.a Töredezettségmentesítést probáltam de semmi.Ja és az a vicces hogy még sinma cd-írásnál is elég erősen tekeri a winyot.A wiynok sebessége normális 45MB/sec átlagba.Milehet a gond? Mert engem nemaz zavar,hogy tekeri a winyot hanem az hogy ilyenkor belassul az egész gép :O A válaszokat előre is köszi.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Bluetooth hangszórók
- Energiaital topic
- Apple Watch
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest