- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hisense LCD és LED TV-k
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
MoP_FX 57
őstag
Upsz!
-
-
MoP_FX 57
őstag
Akkor lecci tegye meg Valaki ,hogy elrendezi ezeket: DVD olvaso,DVD iro,CD iro,Vinyo.Elore is koszi
[Szerkesztve]-ez nem egyszeru :(
[Szerkesztve]-ma nem tudok irni
[Szerkesztve] -
moonman
titán
ultra dma rövidítve :D
direct memory access, azaz közvetlen memóriaelérés, az adatátvitelt hivatott gyorsítani (amúgy a quantum és az intel találmánya).
eszközkezelőben nézd meg az elsődleges és másodlagos ide csatornák tulajdonságait. dvd-rw udma-2 kell, hogy legyen, ha pio-ban van, tedd át és reboot.
szerk: ok, és a primary csatorna is rendben? mert akkor tényleg ennyi.
[Szerkesztve] -
Kamisama
tag
Ez írótól is függ, nekem is volt régen T5112-m, és annál tényleg nem lehetett közben csinálni semmit. Most piom van, ez valamennyivel jobb ebben a tekintetben, másban is, de ez most nem ide tartozik.
-
moonman
titán
ugye nem egy ide-csatornán vannak? legjobb, ha hdd pri.master, dvd-rw meg sec.master és más eszköz lehetőleg ne legyen ugyanazon a kábelen.
-
Hikvision
senior tag
Na de ennyire? Majdnem fullosan tekeri annyi adat kell 4xíráshoz? :F
-
Hikvision
senior tag
Hello,Nemrég vettem egy toshiba sd-r5112 dvd-írót.és az lenne a gondom,hogy amikor dvd-t írok akkor iszonyuan tekeri a winyot.probáltam hatachi 80gb-ossal és maxtorral is de ugyanaz.Driverböl a legujjab van fent mindenböl.a Töredezettségmentesítést probáltam de semmi.Ja és az a vicces hogy még sinma cd-írásnál is elég erősen tekeri a winyot.A wiynok sebessége normális 45MB/sec átlagba.Milehet a gond? Mert engem nemaz zavar,hogy tekeri a winyot hanem az hogy ilyenkor belassul az egész gép :O A válaszokat előre is köszi.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Könyvajánló
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest