Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Asztali lejátszóba szánt filmet +os vagy -os DVD-re érdemes írni?
Lehet hogy már 100x megkérdezték, de most nincs időm visszaolvasni, mert gyorsan kéne
Én úgy hallottam, hogy inkább -osra érdemes a filmet írni, viszont azt is hallottam, hogy ha olyan olcsóbb fajta az a -os, akkor inkább +osra abból a márkából... -
micimedve
csendes tag
Nem megy az asztaliban, és a képfájlt kiírtam és ugyanolyan megnyithatatlan lett mint az eredeti. Szerintem hibás a cd, vagy olyat is kiír mikor meg akarom nyitni a dvdmeghajtót hogy olyan fájlformátumot használ ami nem kompatibilis a windows rendszerrel. és megnézni egyébként meglehet menü nélkül, ha a képfájlt megnyitom mediapayerrel de nem tudom úgy elmenteni hogy dvd svcd vcd legyen és beolvassa az asztali. A rippelőprogramok rossz fájlt írnak ki mikor át akarom írni. Na mindeggy lett négy poháralátétem
-
micimedve
csendes tag
válasz
Somejko #1891 üzenetére
Igazából elég nagy hülyeségeket csináltam mer csak a képfájlt tudtam feltenni a gépre mer a dvdmeghajtó nem olvassa be ha meg akarom nyitni. -és a képfájlt nyitottam meg programokkal amik az egész dvd-t egy videóként ismeri fel és azt kéne valami stabilabb formába hozni és dvd-re írni--szerintem......
-
micimedve
csendes tag
szevasztok!
Van egy nagy kérdésem...írtak nekem egy dvd-t amit be se olvas a meghajtóm (nec3500) és kiírja hogy hibás vagy ismeretlen fájlformátum. Akkor nagynehezen csináltam belőle egy képfájlt amit file mergerrel átírtam mpeg-be meg vov-ba, meg svcd-be meg amibe akartam, de nem tudtam megcsinálni konvertálókkal hogy legalább menük nélkül vagy akárhogy beolvassa az asztali dvdlejáccó. gépen meg eggyik lejáccóval angol a hang másikkal magyar és a menük szépen lepörögnek mint egy film -az még nem lenne baj végignézném én asztali lejáccón a menüket, de nem olvassa be kiírja hogy bad file. szal lehet ezzel valamit csinálni valami csodatevő program el*szott cédékre vagy valami?
Na jó hosszú lett mi? aki elolvasta gratula -
erdoke
titán
válasz
tr00p3r #1886 üzenetére
Próbáld meg WinDVD-vel is (6 Platinum pl.
), én nem bízok a PowerDVD-ben, össze-vissza csinál mindent, és a legszarabb, elkúrt szerkezetű filmet is úgy tolja, mintha semmi baja se lenne.
Esetleg megnézhetnéd addig is, hogy az a bizonyos chapterváltás 1 PGC két cellája között van-e. -
PPeter
addikt
Hogy a túróbá tudná kitenni mezei lemezre
a normál DVD-R lemezen nem írható az a szekció, ahová a CSS törzsadat kerül(ne), csak a DVD-R for Authoring lemezre véshető védett adat, de azt meg csak a Pioneer Authoring írója hajlandó megírni, ugyanis kissé más hullámhosszt igényelnek azok a lemezek a lézersugár beállításához.
-
tr00p3r
addikt
-
Somejko
aktív tag
Erdőke?
-
Somejko
aktív tag
Innen:
Bővebben: link
Próbaverziós,én az 1.5-öst ajánlom,mert ahhoz találtam ac3 plugint.
Üdv!
[Szerkesztve] -
lordgergo
csendes tag
Mi a véleményetek a DVD2One-ról?
Vagy jobb a InterVideo DVDCopy Platinum 3.0? -
mariolacetti
csendes tag
Tudna segíteni valaki, hogy avi formátumú filmet dvd-re akarok nero-val adatként Lg 4160B íróval felírni, de elrontja (olvashatatlan lesz).
-
tommyp
csendes tag
Valaki tudna vmi tanácsot adni,hogy avi-ból dvd-be átkonvertált n2v+wav fájlból hogyan lehet kiírni lemezre az anyagot?TMPGEC-vel csináltam.
[Szerkesztve] -
Aylarth
tag
Olvasva a témát, egy kérdésem lenne:
meg lehet-e azt csinálni, hogy a kétoldalas korongon lévő filmet valami progival két részre osztom, majd két külön DvD-re megírom?
Tud ebben valaki segíteni? -
PPeter
addikt
válasz
attilam #1867 üzenetére
Arra gondolt, hogy a Princo lemez hamar tönkremegy és a PC-s olvasók már nem tudjék leolvasni, ellenben az asztalik még boldogulnak vele - ezt nem tudom hogy okoskodta ki, amikor általában DVD-ROM meghajtók sokkal szarabb lemezeket is képesek megenni, mint az érzékeny asztali lejátszók.
-
tr00p3r
addikt
erdoke,
egy újabb kérdés. van egy adott ISO-m. angol-magyar nyelvel. ha átállítom angolra, amit általában szoktam, akkor a köv. chapterben magától visszaugrik magyarra. eddig csak PC-n próbáltam, mert nem akarok erre egy lemezt elb@szni. hogy tudom ezt a jelenséget kijavítani, hogy az asztalin ne jöjjen elő ez a tünet???
tr00p3r -
Somejko
aktív tag
Hali!
Kérdésem nem szokványos:
Titkosítani,vagypedig jelszavas védelmet szeretnék saját készítésű dvd-videóimra,hogy a ''Láma''emberkék ne tudják csak úgy másolni,ha kölcsön adom.(asztalin menjen,gépen használhatatlan legyen).Szóval valami ifo vagy bup buherálásra vagyok kiváncsi,hogy lehet -e?Vagy ajánlhatnál progit is,amivel lehet.(eddig csak a ''princo'' lemezes védelem jutott eszembe,mert az 1hónap múlva csak asztalin megy,dehát az nekem se jó).
Üdv! -
attilam
őstag
válasz
TommyGun #1862 üzenetére
Le tudnád írni röviden, hogy hogy kell használni a DvdReMake-t? Nekem a Pro-s változat van meg, de jó lenne ha ezzel megtudnám szerkeszteni a DVD-ket. Olyanra gondolok például, hogy a menüt megtartanám de az extrákat már nem, már ha képes ilyesmire ez a program. Előre is köszönöm.
-
TommyGun
őstag
Én 0.69-es DVD-ReBuildert használok 2.67 CCE-vel, természtesen eclCCE is van és tök jól megy minden. Tömcsiztem már vagy 6 filmet és eddig hibátlan. 2.7-es CCE nekem is megvan énis próbálkoztam amíg ránem jöttem hogy nem támogatja a Rebuilder egyellőre
Amúgy én mindig DVDRemake-el kivágom a filmből a sok felesleges reklámot meg előzetest illetve ha van oan hangsáv akkor a gombot is a menüben....nagyon jó kis progi ajánlom mindenkinek. Aztán tömcsizem DVD-RB-vel azt ISO és mehet a Decrypter. Ha csak a film kell akkor Shrink-et használom vágásra. Tömcsizés nélkül kivágom csak a filmet kidobatom fele valahova és DVD-RB-vel tömcsizem azt ISO és Decrypter
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
Valaki próbált már multi-angle-t tartalmazó filmet dvdrebuilderrel betömöríteni?Nekem olyan gondom van vele, hogy például a dvdshrink 80%-ra tömörítené, addig a Rebuilder kb. 50%-ra
. Gondolom az lehet a gond, hogy a shrink nem tömörít össze két különböző tracket, hanem csak az eltéréseket (kivétel ez alól a reauthor mód), de szvsz a Rebuilder két filmet ír így rá egy lemezre. Ennek meg így elég ótvaros lenne a minősége, hiába engedek rá 10 menetes CCE kódolást.
Amúgy a program nagyon jó. Szeretem benne, hogy bármikor megszakíthatom és folytathatom a kódolást. -
erdoke
titán
válasz
ZCoyote #1857 üzenetére
Ahogy írtam, a 2.70-et NEM támogatja a Rebuilder sem, és hibás a netes verzió. Próbálkozz a 2.67 különféle változataival.
Dekódert és AviSynth-et már jópárszor leírtam a topicban. Előbbi útvonalát (MPEGDec3.dll vagy DGDECODE.dll) a Rebuilder Setup-jában kell megadni, utóbbit csak installálni kell, 2.5.5 ajánlott. -
erdoke
titán
válasz
tr00p3r #1852 üzenetére
Daemon ingyenes, és fel is tudod rakni, ha rendszergizda vagy a gépen.
Bármilyen IFO szerkesztő progi megmondja, milyen audio attribútumok vannak az IFO-kban, persze ez sajnos nem mindig egyezik meg a VOB-okban található információkkal, ahogy az már a netes másoló brigádok gány munkáinál csak lenni szokott (tisztelet a kivételnek). -
-
ZCoyote
őstag
Sziasztok!
Megint egy probléma: A DVD2DVDR 1.8.1 azt írja ki, hogy nem támogatja a CCE 2.70.01.03-t. Melyik verzió támogatja? -
tr00p3r
addikt
erdoke,
bocs, hogy megint zaklatlak, de van nekem egy ISO fileom és ha szeretném megtudni, hogy milyen hang (nyelv) és felírtat van rajta, ahhoz milyen progit kéne használnom? olyan kéne egy kicsit mint az avi-hoz a Gspot. tehát tudjam, hogy 5.1, DD 2.0, angol, magyar, etc.
előre is köszi,
tr00p3r
PS: Amúgy a teletubbie DVD-k még ott vannak a magicomp-ban? -
Shape
aktív tag
-
erdoke
titán
válasz
Kiralybali #1838 üzenetére
Sajnos ingyenes progik ügyében nem nagyon tudok segíteni. Nekem valamelyik íróhoz adtak Sonic MyDVD programot, ezzel egyszerűen lehet capture-ölni és DVD-vé alakítani is. Fejezetpontokat is tudsz beszúrni, illetve egyszerű menüt készíteni. Ilyesmire jó a Pinnacle Studio progija is.
Egyik se profi tudású, de a minősége mindkettőnek egész jó.
DivX-szel egyáltalán nem foglalkozok, nem is viszi az asztali játékosom. -
Kiralybali
tag
Egy másik fórum-blokkban feltettem ezt a kérdést, de mondjuk úgy, hogy válaszra sem méltatta senki.
Mivel valamennyire (ha picit is) kapcsolódik ide a téma, és mivel itt már kaptam korábban is segítséget, ezért megpróbálom, hátha sikerrel járok.
Bővebben: link
Üdv. -
marcee
addikt
Áp: Hogy ne kelljen keresni:
Van egy sorozatom svcd formátumban. (10 db svcd) Meg lehet ezt írni, két darab DVD-re, menüvel újrakódolás nélkül?
Ha igen, mivel?
TMPG DVD Author-t ajánlotta valaki, faszán beolvasta az svcd formátumú mpeg2 file-lokat, szólt, hogy a hangot ac3-ba fogja konvertálni, mondom nem baj, menü gyártás fasza, animált háttér a filmből királyul, képaránya is jó, itt meg is nyugodtam. Egy kis finomhangolás után, klatty az exportra, és akkor szólt be, hogy dehiszen ezek 480x576-os felbontású videók, a pal dvd meg 720x576-os, úgyhogy pá!
Ezekszerint, nem oldható meg a nyűgöm? -
Shape
aktív tag
Hello Mindenki!
Van valakinek ötlete, hogy miért lehet, hogy van olyan dvd filmem, aminek menet közben nem lehet a hangsávját váltani?
Ha visszalépek a menűbe, akkor lehet váltani, de menet közben nem.
Még a gépen van a film, szerintetek lehet vele valamit csinálni?
Előre is köszi -
tommyp
csendes tag
Please!!!!!A Samsung ts-h552b-ről írjatok vmi jót is. Kössssszi!
-
lumac
csendes tag
#1818-ra valaki tudna megoldást?
-
elbandi2
tag
Nah végre megvan
Ahonnan leszedtem ott irták ki hogy hogyan kell
MagicISO-val megnyit,onnan kicsomagolni valahova a VIDEO_TS-t majd az már simán irhato neroval. Az volt a gond hogy az iso-bol nem tudtam kiszedni a video_ts-t mert minden csomagoloprogi vagy belefagyott vagy hibaüzenetet adott.
De legalább már ezt is tudom-2lemez
-
elbandi2
tag
Egy ismerősöm már jár igy neki ugy sikerült hogy a neroval uj dvd video összeállitásban a videoTS be belehuzza a komplett iso-t és ugy irja ki de nekem igy nem megy mert azt irja hogy max 2GB file tud kezelni.De lehet lehet hogy ő mondta rosszul és nem a komplett iso-t hanem csak a videoTS tartalmát kell beletenni,de ugy sem akar menni mert bemásolás közben a winrar lefagy a nagyobb méretű file-oknál.Ezt a módszert ismeri valaki?Mert elvileg neki egy komolyabban hozzáértő arc mondta a trükköt,ha igen akkor irjátok le lécci pontosan hogy mit hogy kell csinálni mert nem tom mikor futok össze megint a sráccal.Meg asszem veszek újrairhatot kisérletezni.
Thx!
nero 6.6.0.1.
[Szerkesztve] -
elbandi2
tag
Üdv
Az lenne a kérdésem hogy leszedtem egy koncert DVDt iso-ban ami shrink-el lett rippelve,kiirtam az alcohollal de az asztali nem viszi viszont a pc-ben hibátlanul fut.Mondták hogy az alc120% nem az igazi DVD filmekhez ezért megcsináltam decrypterrel (iso be egy virtuális meghajtoba,onnan decrypt majd kiirva)de ugyan az a végeredményha valaki tud segitsen pliz mert nem akarok feleslegesen több lemezt elcseszni. Pio 108+ritekG05-el probálom
Köszi! -
rgab
csendes tag
Hali!
Nekem lejátszási problémáim vannak. Aki tud valami bölcset, kérem segítsen!
LG GSA4163B íróm van. Minden megy rajta, de DVD lejátszáskor kifagynak a filmek.
A lehető legváltozatosabb időben...Egyébként ASUS A7V880-as alaplappal ketyeg.
-
vodika
tag
Valaki?
-
vodika
tag
Helló!
Próbáltam választ találni a kérdésemre a korábbi hozzászólásokból, de csak átmeneti infókat kaptam, és nem is biztos, hogy kottektek...
Ezért bocs, ha már valahol korábban volt hasonló kérdés-válasz!
Szóval csak azt szeretném tudni, hogy mennyi időt vesz igénybe normál esetben egy 7-7,2 GB DVD film winchester-re másolása DVD Decrypter-rel?
Nekem 55 percet adott meg a Shrek 1-re egy kicsit öreg Pioneer DVD-106s-es olvasoval? Tudom ezt optimalizálni valahogy, vagy egy viszonylag elfogadható érték? Nem szeretném az NEC 3500-at a beolvasással ''nyaggatni'' ha nem muszály!
Előre is kösz az információt!
Üdv:
Vodika -
lumac
csendes tag
Üdv!
DvdRebuildert és CCE-t használnék egy DVD arhiválásához. Minden rendben is lenne, a ''prepare'' lefut, de a kódolás résznél a CCE a film egy bizonyos részénél mindig lefagy (mindig ugyanott, VTS_9 segment 3). Fagyás után ha bezárom a CCE-t, a Rebuilder nyit egy újat és befejezi a kodolást. viszont a összeállitásnál ugyanezen a helyen a Rebuilder kilép egy valamilyen ''buffer overfolw Erorr 0003'' hibával.Tudja valaki mi lehet a gond? Esetleg van-e megoldása?
Rebuilder 0,69-es CCE 2,66 1,81 EclCCE-vel. Mindenképp ezzel a módszerrel szeretném csinálni, mert 7 GB, ami kell a lemezről.
Válaszokat és az esetleges megoldást előre is köszönöm! -
dalos
csendes tag
Hi erdoke!!
Válaszolva #1789-re!!
Szóval, elöször a Jay és néme bob filmet akartam kiirni avi, betöltötte a nero progi kidobta hogy 3,5 giga lesz az anyag! Kiirta de elötte jó sok ideig konvertálta és kész lett! Bedobom az asztali dvd lejátszóba és HIBA! Nézem a gépi dvd lejátszóba (nem az iróba egy másikba) ott leadja!mondom ok elkurtam vmit Újra! Ekkor dvd-t másoltam egy az egyben!Nem indittota! Most ezek után nem tudom mi lehet a gikszer! Aztán aki eddig irta nekem a dvd-ket kölcsön adta progit amit ő használt és azzal is irtam és azt se játszotta le! (érdekeség amit nekem irtak ezzel a progival dvd azt lenyomta az asztali lejátszó amugy az egy ASUS RecordNow DX progi). és kb már a 15 DVD-R tartok amit elbasztam.
Amiket Kértél: Nero Burning rom6-se 6.3.1.25D
Nero vision express2 2.1.2.188
Hányszoros írás???? 2.4-töl a 8-ig végig próbáltam!
Minuszos dvd-re irok és fogalmam sincs mi a gond!! Ja és természetesen a PAL a rendszerbe cuccol!
Az asztali dvd lejátszó Samsungnál is Palra van állítva és nem vágom mi lehet a gond!!
Remélem neked van rá ötleted!!!!
EZ MIT JELENT HOGYAN KELL EZT VÉGHEZ VINNI???
Ja és azt tudod-e hogy le kell záratni a videomagnóval a DVD lemezt hogy azt más DVD lejátszó le tudja játszani , mert ameddig ezt nem teszed meg addig egy lejátszó sem tudja lejátszani csak a DVD recorder .
EZ MIT JELENT HOGYAN KELL EZT VÉGHEZ VINNI???
MINDENKINEK AKI SEGÍT NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!
ÜDV: dalos -
erdoke
titán
válasz
Somejko #1813 üzenetére
Tehát megnyitod PGCEditben az új, ''csupasz'' filmet, amit az IFOEdit csinált. Nyomsz egy Import Menu-t, aztán megmutatod neki az eredeti VTSx_0.IFO-fájlt, amiben a film menüje van. OK-zod vagy kétszer.
Ezek után a First Play-ben átlinkeled az indulást a Root vagy Title Menu PGC-jére, és imádkozol.
Ugyanis könnyen lehet, hogy a menü egy része az eredeti VIDEO_TS.VOB-ban volt, illetve lehetett ott sok olyan regiszter beállítás, ami szükséges a menü későbbi normális működéséhez. -
Somejko
aktív tag
Hali!
Bocs,hogy megint ezzel zargatlak,de ha lenne kis időd részletesebben leírni,mert sajna nem akar menni.Megcsináltam amit mondtál,csak a vob fájlokat külön könyvtárba másoltam,ifoedittel csináltattam ifo-t.Ez eddig ok,viszont a pgcedittel gondok vannak.Ott open dvd-vel megnyitottam,ez is ok.Utilities-ben import menu-vel importálja,majd elmenti.De!Amikor vissza akarom nézni Powerdvd-vel,kifagyasztja.Ha van időd,részletezhetnéd a pgcedit használatát,azt nagyon megköszönném.
Üdv! -
I_Am
veterán
válasz
Cyberslider #1809 üzenetére
És az asztali dvd lejátszó menüjében nem lehet állítani az ntsc-pal konverziót?
-
erdoke
titán
válasz
Cyberslider #1809 üzenetére
A Canopus Procoder tud NTSC videóból PAL-t csinálni, de szerintem egy menetben az egész filmet (hanggal, egyebekkel) nem tudja. Ha pedig az nem tudja, akkor talán semmi.
-
Cyberslider
őstag
Nagy kérdés
Hogy lehet ntsc dvd-ből pal dvd-t csinálni? Sajnos muszály!
Canopus procoder? Mindenképp át kell konvertálni gondolom,ha normálisan akarom megcsinálni.
Csak nekem lényeg,hogy EGY AZ EGYBE menjen a dolog, menükkel,extrákkal,minden. (És ráadásul a gyárit egy 4.3-asra kell majd még (vagy így egymenettel) összetömörgetni.....
Mi a ''legjobb'' megoldás erre? Tudom,hogy nem lesz vmi szép az eredmény,de ezvan. A tévé nem képes ntsc-t megjeleníteni. -
Somejko
aktív tag
Üdv!
Van valami 5leted a problémámra? Bővebben: link
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
igen, azthiszem titeket is elért a GB és GiB problémája
-
alexalex
csendes tag
szoval aszt akarsz mondani hogy
4.7 g = 4489mb koszonom
Aktív témák
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- AliExpress tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...