Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
Aktív témák
-
domedee
senior tag
Tudnátok olyan progit mondani, amivel zajszűrni lehetne filmet? Elsőnek egy FF lenne, aztán később egy színes is.
Felbontás: 384x288
Kodek: XviD MPEG-4 codec
FPS: 25,00
Bitráta: 910 Kbps
Minőségi faktor: 0,34 b/px
ennyi infóm van róla, na meg, hogy egy 1938-s magyar film.
[Szerkesztve] -
domedee
senior tag
válasz
domedee #2394 üzenetére
Tud valaki megoldást a problémámra? Ha közben volt válasz, bocsi, de nem akadtam rá...
Szóval mégegyszer:
1.:
Szóval mit lehet kezdeni egy olyan dvd-vel, amit Nero Recode 2-vel gyártottam egy DL-ből, de véleltlenül DVD-VR-ként, vagy hogy írta ki. Ezt már nem látta a win, de érdekes módon a Nero Showtime simán olvasta, lehetett váltani benne a nyelvet, ... Megnézve a Nero-val, Info: volt egy olyan, hogy VR lemez lezárása, mivel nem tudtam mást kitalálni, gondoltam csinálja ezt, hátha utána már látni fogja rendesen a win, de... A zárás alatt egyszercsak kiírta, hogy hiba az írás során, és kidobta a lemezt, nos azóta semmivel sem lehet elővarázsolni róla semmit. Mit lehet ilyenkor csinálni?
2..
Van olyan progi, ami egy html oldalból dvd-videót csinál, szóval az oldal menüszerűen jelenik meg, és a a linkek lesznek a menüpontok?
THX előre is -
domedee
senior tag
Persze, de nekem valahogy szebben dolgozik, mint a shrink, meg még tud egy-két apróságot, pl: a Nero féle mp4 (2 féle hang + felirat). Tényleg, próbálta már valaki a Recode-dal az mp4 + 5.1 hangot? Mert kellene hozzá valami plugin, de sehol sem találok olyat a neten, legalább kipróbálni, milyen eredménnyel rakja bele az 5.1-et a filmbe, mert e nélkül csak szimpla sztereóban müxik.
-
domedee
senior tag
Vagy még a Nero Recode is elég jó hatásfokkal dolgozik szerintem.
-
domedee
senior tag
Közben eszembe jutott valami más, csak már kicsúsztam az előző hozzászólás mod-idejéből.
1.:
Szóval mit lehet kezdeni egy olyan dvd-vel, amit Nero Recode 2-vel gyártottam egy DL-ből, de véleltlenül DVD-VR-ként, vagy hogy írta ki. Ezt már nem látta a win, de érdekes módon a Nero Showtime simán olvasta, lehetett váltani benne a nyelvet, ... Megnézve a Nero-val, Info: volt egy olyan, hogy VR lemez lezárása, mivel nem tudtam mást kitalálni, gondoltam csinálja ezt, hátha utána már látni fogja rendesen a win, de... A zárás alatt egyszercsak kiírta, hogy hiba az írás során, és kidobta a lemezt, nos azóta semmivel sem lehet elővarázsolni róla semmit. Mit lehet ilyenkor csinálni?
2..
Van olyan progi, ami egy html oldalból dvd-videót csinál, szóval az oldal menüszerűen jelenik meg, és a a linkek lesznek a menüpontok?
THX előre is -
domedee
senior tag
-
domedee
senior tag
Hellóka!
Tudnátok nekem olyan programot, amivel könnyen!!! meg lehet csinálni a következőket:
------------| videó2a------------|
videó 1--| videó2b------------|--videó3
------------| képbemutató----|
és
------------| audió2a------------|
audió1------------------------------audió3
------------| audió2b------------|
és a menüben ezeket a verziókat, vagy kicsit még bonyolultabban, könnyen meg lehet csinálni, a hangsávok amúgy sima sztereók lennének csak.
Szóval lenne egy videóm, sok kép, zene és ezeket szeretném olyan formán belerakni egy dvd-be, hogy a menüből könnyen el lehessen dönteni, hogy:
-megnézi az eredeti filmet/hangot és utána a képbemutatókat,
-megnézi az eredeti filmet és utána a képbemutatókat, de (általam meg)adott fejezeteket egy másik hangsávval,
-eredeti hang, de pár jelenetben a videó helyén az egyes képbemutatók lennének,
-másik hang pár jelenetben, de pár jelenetben a videó helyén az egyes képbemutatók lennének,
-kb ennyi.
remélem érthetően leírtam, szóval melyik program tudja ezt?
-másik hang,
[Szerkesztve]: a szóközöket sajna teljesen figyelmen kívül hagyja, ezért lett a helyén ''-''
[Szerkesztve] -
domedee
senior tag
Szia!
A Bővebben: link-re tudsz valamit mondani? Mert igazából nagyon sehol sem találtam rá infót.
erdoke mondta, hogy ''pár hónappal jobb'', de ez mit jelent egy nagyképernyős tv-n? sajna a környezetemben senkinek sincs ilyenje...nem tudom magam megtanulmányozni.
thx
[Szerkesztve] -
-
domedee
senior tag
Nem tudjátok, a Nero Recode 2 milyen hatásfokkal dolgozik, ha kétmenetessel csinálja az ember a tömörítést? Meg van értelme játszani a kódolási beállításokkal, vagy mivel érdemes babrálni? Mert a honlapja szerint elég jó Bővebben: link, de hát minden szentnek maga felé hajlik a keze...
-
domedee
senior tag
Nem tudom ismeritek-e ezt az oldalt, Bővebben: link. Nekem nagyon bejött, és magyar!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Opel topik
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Hibátlan - Samsung 250GB 970 Evo Plus m.2 NVME SSD - Western Digital 250GB m.2 SATA SSD
- Hibátlan - Western Digital 2TB WD20EZRZ 3.5" SATA HDD merevlemez
- Western Digital Ultrastar DC HC560 20TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Hibátlan - Samsung 500GB 750 Evo 2.5" SATA SSD