Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
Aktív témák
-
Incognito
senior tag
válasz
attilam #3728 üzenetére
Nem jó, mert nem kezeli le a feliratfile-t.
sub a kiterjesztése és így néz ki:
00:02:24ózsabimbó.
00:03:02:Legfrissebb hírek.
00:03:23:Legendás volt Xanadu...
00:03:25:...ahol Kubla Kán megépítette |a fenséges csodapalotáját.
00:03:28e legalább olyan legendás |a floridai Xanadu,...
00:03:32:...a világ legnagyobb tündérpalotája.
... -
róland
veterán
válasz
attilam #3693 üzenetére
Csak egy kis idézet a 3678-as hozzászólásodból: ''... olyasmit hallottam, hogy ...'': Számomra ez azt jelenti, hogy Te nem ismered a programot, csak hallottál róla valamit.
WMV-ből, AVI-ból tényleg nem csinál videót, de másolásra kitűnő. A tömörítésre meg oda kell figyelni. A Re-Author része meg nagyon jól vágja a filmeket. meghagyva azokat a részeket amiket szeretnél megtartani. -
erdoke
titán
válasz
attilam #3673 üzenetére
Szerintem ez nem ilyen egyszerű, ugyanis a szerkezeti védelmeknek (structural protection) pont az a lényegük, hogy a rippelő progi nem jól ismeri fel az adott szerkezeti elemek elhelyezkedését és viszonyát. Tehát pl. ha te elkezdesz streameket kimásolni a fő filmnek látszó VTS-ből, akkor valami dzsuvát kapsz, mert valójában az nem az.
-
PPeter
addikt
válasz
attilam #3669 üzenetére
Az a probléma, hogy én nem tudok neked egyszerű megoldást ajánlani, mert jómagam hivatalból is DVD-Video authoringgal foglalozom (sok más egyéb mellett), és ennek okán csak a robosztus, a DVD-Video formátum minden képességét kiaknázó, professzionális authoring rendszereket ismerem, mint amilyen a Scenarist, vagy a Maestro - ezt meg itt nem tudom neked elmagyarázni hely és idő hiányában. De sok-sok mindent leírtak már erről a neten, keress rá az authoring programokra, leírásokra, ha szánsz rá egy kis időt, akkor meg lehet tanulni.
-
-
-
OddMan
őstag
válasz
attilam #2957 üzenetére
attilam: erre gondoltál ugye? CloneDVD 3.0.2.5
Bővebben: link -
OddMan
őstag
válasz
attilam #2607 üzenetére
attilam: A 3 pass és a 10 pass között mekkora minőségbeli különbség van?
Van értelme 2 vagy 3 pass-nél többre állítani a CCE-t?
Még sosem volt erőm kipróbálni azért kérdezem, de valahogy nemtom elképzelni, hogy az adott algoritmus 2-3 pass után még valamilyen hatalmas minőségbeli különbséget tudna produkálni. -
fokukac
nagyúr
válasz
attilam #2428 üzenetére
na, megcsinálta 2 pass-szal, egész jó lett, egyszerűen nem látok benne hibát...
de azért még próbálkozom.
átállítottam 5-re, és úgy már hajlandó volt 5-tel kezdeni... nem értem, a 4 helyett miért cisnált kettőt... na mindegy most újraindítottam, és most kiírja, hogy 4-gyel csinálja.
---------------------------------
Erdoke, egy láma kérdés : van jelentősége, hogy a MPEG2Dec3dg.dll - t, vagy a DGDecode.dll-t használjuk?
(Minthogy AviSynth már nincs, hanem van helyette DGMPGDec)
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz
attilam #2120 üzenetére
Ne a PayPal-t válaszd, mert az valóban nem elérhető Mo-ról, hanem a Kagi-t. Így sajna drágább lesz pár $-ral, mert van rárakódó költség (csekk, ilyesmi).
Ha be tudnék indítani egy cégecskét, akkor nálam már meg lehetne venni kb. a dollárnak megfelelő Ft áron. Sajna most éppen nincs tökém -
-Thomas
csendes tag
válasz
attilam #2099 üzenetére
Milyen nyerset javasolsz és milyen árban vannak?
Gondolom a Princo nevű csodagyártmányt a magas árfekvése és a kiváló ár/érték aránya miatt nem javaslod
Jogi állásfoglalás: a Princo termékek minőségére utaló megjegyzés csak tréfa, jogi per alapját nem képezheti, mert az illető pórul jár... -
DonLeo
senior tag
válasz
attilam #2099 üzenetére
Na én ebben a vitában inkább ''PPeter'' pártján állok...
Inkább lassan de biztosan. Azért írtam, hogy arita-t max 4x-esen, verbatimot pl lehet 6x-esen, persze filmekről beszélünk.
Én meg amúgy azt mondom, hogy 4x-nél gyorsabban nem érdemes filmet írni, max 6x extra jó minőségű lemez és íróval stb. Persze lassabban sem kell, de pl. egy Fuji 4x-es lemezre nem nagyon írnék 4x-esen filmet, max 2x!
Vagy egy 4x-es arita, ridata stb-re sem... -
-Thomas
csendes tag
válasz
attilam #2094 üzenetére
THNX a linket, csak du tudom megnyitnim, ui munka közben korlátozva van a hiozzáférésünk, igazából nem is értem, hogy miért megy nekem ez az oldal
de köszi
A 4x-es dologgal megnyugtattál, ui olyanokat hallottam mostanában, hogy 1 ill 2x-en jó az írás, mert elrontja a filmet, stb. de akkor frankó. -
Cyberslider
őstag
válasz
attilam #2081 üzenetére
Elképzelhető.....
Bővebben: link -
Cyberslider
őstag
válasz
attilam #2079 üzenetére
Milyen verziószámú Dvdremake pro-val csináltad?
Mikor vetted meg..,és hogy..?
Khhm... Esetleg lehet újfajta védelem miatt is:
Bővebben: link
A legújabb dvddecrypterrel szedd le.
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz
attilam #2022 üzenetére
Az enkóder ugynaz, de nem teljesen ugyanazt kódolja. DVD2DVDR egyetlen nagy avi fájlt tol neki, amin belül a CCE tetszőlegesen osztja el a bitrátát, míg a Rebuilder cellánként külön kódoltat, így az eredeti bitallokációt adva a CCE-nek, leszűkítve némileg a mozgásterét.
-
-
erdoke
titán
válasz
attilam #1916 üzenetére
Szerintem meg nem lehet így összevetni. Pont azon alapszik a veszteséges MPEG tömörítés, hogy az ember a folyamatos lejátszáskor nem veszi észre a fókuszán kívül eső területek minőségromlását. Így azoktól vesz el a fontos részekhez bitrátát. Állóképenként nézve adunk a szarnak egy pofont.
-
-
PPeter
addikt
válasz
attilam #1867 üzenetére
Arra gondolt, hogy a Princo lemez hamar tönkremegy és a PC-s olvasók már nem tudjék leolvasni, ellenben az asztalik még boldogulnak vele - ezt nem tudom hogy okoskodta ki, amikor általában DVD-ROM meghajtók sokkal szarabb lemezeket is képesek megenni, mint az érzékeny asztali lejátszók.
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- World of Tanks - MMO
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Windows 10
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...