Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Starsky72
üzenetére
Gyorsabb a 2.67-es CCE, és kevesebb a bug, több sw támogatja, stb. Minőségben elenyésző a különbség, de van aki a 2.50-re esküszik.
SSE?
Az említett beállítások nálam default-on vannak, nem tudom, jobb-e máshol.
IFOEdit authoring esetén is el lehet távolítani a feliratot, ki kell venni mellőle a pipát. -
Starsky72
addikt
jó napot.
azt szeretném kérdezni, hogy érdemes-e 2.67es CCE-t használni vagy jó a 2.50es is, DVD2DVD-R be aplikálva használom.
Második kérdés, Bartonhoz melyik iDCT algoritmus passzol a leginkább?
Harmadik kérdés, jól értelmeztem-e erdoke leírását és ha a bitrate viewer paraméterei között a Frame type: Interlaced, illetve Field topfirst: Yes szerepel, akkor az MPEG encoder options-nél semmit sem kell bejelölni, Frame type: Progressive esetén pedig a ZigZag-et és a Progressive framest.
Ja és még annyi, hogy Authoring Mode = IFOEDIT esetén a feliratokat nem lehet leszedni?
köszi
-
athe
tag
Még egy kérdésem lenne.
Ha Mpeg-2 Multipass kodolást csinálok cce-vel, akkor az advanced fülön belül, q.scale-re állítva szépen lehet látni a GOP-okat meg a bitrátákat.
Na szóval itt mit jelent a szürke meg zöld háttér? Érdemes végigcsinálgatni ugy az összes GOP-on, a minimum bitráta állításával, azt hogy mindenhol zöld háttér legyen?
Szerk: nem is igazán megy a szürkéből zöldbe váltás mindenhol
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Mivel CCE-ről van szó, részben legalábbis igazam van. Vagyis a saját tapasztalatom azt mutatja, hogy CCE újrakódoláskor mindig változik a képfajták aránya. Mondjuk én soha nem megyek 3400-3500-as bitráta alá. Valószínűleg 3000 körül vagy alatt már nem lesz több B és P kép mint 3500-nál, hanem inkább a kvantálás nő.
Szerintem pont az lenne a cél értelmes újratömörítésnél, hogy minél kisebb legyen a minőségvesztés, ezért ahol a végső bitráta annyira alacsony, hogy a kvantálás növekedése jelentőssé válik, ott inkább érdemes a filmet kettévágni, vagy újabban DL lemezre tenni.
Ha valakit bővebben érdekel az MPEG-2 tömörítés, van néhány jó összefoglalás:
Bővebben: link
Úgy tűnik, nekem se árt még1x átfutni ezeket, már régen olvastam, és igazából nem is használtam a megszerzett felületes tudást a mindennapokban.

[Szerkesztve] -
LordX
veterán

Viszont nincs igazad:
A GOP alapstruktúra (többé-kevésbé) meghatározza, hogy milyen arányban lesznek I, P és B képek a végeredményben: az MPEG1/2 videofolyam GOP formájú képszekvenciákból áll, így az általam írt struktúra esetében a végső folyamnak 1/12-e I, 3/12-e P és 8/12-e B kép lesz. Azért csak többé-kevésbé, mert egy intelligens enkóder jelenetváltáskor megtöri a struktúrát, és előről kezdi (hogy I kép legyen a váltás utáni első képkocka)
Ez a ''biztonságos'' N érték, amit írsz, PAL esetében fél másodpercen jelent (12/25 az kb fél..), ez azért jó, mert fél s pontossággal lehet pozícionálni a videofolyamban. Ezért szokás 12 hosszú GOP struktúrát használni PAL esetében. Egyébként ha nem akarsz pozícionálni, hót mindegy, mi van. MPEG 4 esetében az I képek távolsága általános beállításnál 300, azaz 10s - ha lenne szigorú GOP struktúra, akkor nem 12, hanem 300 hosszú lenne! Illetve nem hót mindegy, mert minnél kevesebb az I, annál tömörebb lesz a végeredmény.
Az M beállítás meg számolási komplexitás kérdése. Ha nagyobb, akkor a B frame-ek dekódolásához kívánt nagyobb (kb. kétszeres) számításigény miatt nagyobb lesz a végső folyam dekódolási számításigénye (jéé
). Meg ha túl nagy a B kép kettő referenciájának távolsága (előre és hátra a legközelebbi P vagy I kép), akkor a mozgás már jóval nagyobb, és nehezebb becsülni a mozgásvektorokkal a változást. Négy fölé nem tenném azt az M-et, ahogy te mondod..
MOD: Csak pont arra nem válaszoltam, amire először akartam
Szóval, ugyanazon GOP esetén kisebb bitrátát a kvantálás növelésével simán el lehet érni. Persze roszabb lesz a minőség, mintha a GOP változtatásával nagyobb lenne a B képek aránya. Viszont ha már az eredeti képben is sok a B? Egy idő után nem érdemes jobban növelni, csak a kvantálás növelésével lehet kisebb bitsebességet elérni..
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
''Hát, azért ugye tudod, hogy messze nem a GOP struktúra, ami a tömörítés lényegét végzi el..''
Ilyesmit én nem is mondtam. A tömörítés lényegét minden bizonnyal nem végzi el semmilyen struktúra.
Bocs, valóban félreérthetően fogalmaztam, nem a GOP alapstruktúrája, hanem a képfajták aránya kell hogy változzon újratömörítésnél (bitráta csökken).
Visszatérve a kérdésre, ha jól rémlik, az N érték a GOP képeinek számát jelenti, az M pedig a P képek elhelyezését. PAL esetén a 12 a biztonságos N-nek, míg a 3 egy szokványos beálítás M-nek. -
LordX
veterán
A PAL rendszerekben ezt szokták alkalmazni:
IBBPBBPBBPBBP
(12 képkocka, ha jól sejtem.) NTSC rendszerben ez kiegészül még egy BBP hármassal.
A következő a helyzet: A fájl annál kisebb, minnél több B van (és esetleg P). Az I-ket magukban lehet dekódolni, így azokhoz lehet ''hozzátekerni'' a filmet (pl.) A minőségnek nem szabad(na - valójában nemtom, az egyes kódekek hogyan reagálnak) csökkenie, csak a dekódolási komplexitásnak nünie. (Tehát ha több B van, akkor előfordulhat, hogy egyes gyíkabb DVD lejátszók behalnak - de nem valószínű, viszont vagy kisebb lesz a fájl, vagy ugyanakkora méreten jobb minőségű.)
Szerintem egy olyesmi GOP struktúrát használj, mint a fenti. (Asszem a CCE alapértelmezettje az NTSC változat) Esetleg próbáld ki, hogy 3 B kép két P közt kombót mennyire eszi meg a lejátszód.
[Szerkesztve] -
LordX
veterán
Hát, azért ugye tudod, hogy messze nem a GOP struktúra, ami a tömörítés lényegét végzi el..
Más kvantizer, ugyanolyan GOP struktúra, a lehető leggyorsabb áttömörítés: nem kell a mozgásvektorokat újraszámolni, ami a tömörítés legszémításigényesebb része.. (Bár nem tudom, hogy a CCE újraszámolja-e..) -
athe
tag
Hello
Van 1 olyan problémám, hogy a filmnek, amit ripelni szeretnék, a GOP szerkezete ilyen: IPBBPBBPBBPB
Namost gondolom akkor cce-ben is a GOP résznél ilyenre kéne állítani. A gond az hogy nemtudom. Mire kéne állítani helyette? Vagy mit kéne tennem? -
zdomiter
tag
Sziasztok,
Az lenne az első kérdésem, hogy a CCE-vel letömörített filmet vissza tudom-e helyezni a saját menüjébe, és mi ennek a legegyszerűbb módja. Vagy ez csak úgy működik, hogy nekem kell új menüt csinálnom valamelyik Authorral.
A másik pedig, hogy a doom9 leírás szerint végigcsináltam a tömörítést, de nem tudom, hogy számoljak átlag bitrátát, és a CCE-ben a Bit allocation...-nál a végleges fájlméret helyett össze-vissza karakterek állnak, lehet, hogy újra kéne telepítenem.
Köszi -
erdoke
titán
válasz
IRON STORM
üzenetére
CCE-vel tömörítettél?
Szerintem csak egy trükkös DVD-d van, pl. a Disney szokott ilyeneket csinálni. -
IRON STORM
őstag
Rebuilder előtt?
Leszedtem decrypterrel file módban.
Aztán megnyitottam a rebuilderben.
ennyi -
erdoke
titán
Az egyik fele az, amit én mondtam, a másik fele az, amit te mondtál.
''Half-D1 and Half Space for Extras
If Enabled, any extras (that are outside the main [largest] VTS) are resized to Half-D1 and allocated half the normal bitrate. The ''recovered'' space will be allocated to the main VTS. For movies with a lot of extras this can significantly improve the bitrate for the main movie. This option will NOT work with ReJig Mode.''
DVD ReBuilder: Settings - Bővebben: link
Szerintem értelmesebb RB-Opt-ot használni, és tesszőleges bitrátát megadni bármelyik cellának.
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz
IRON STORM
üzenetére
Rebuilder előtt mit csináltál vele?
-
IRON STORM
őstag
Nem csináltam mást. kész lett a rebuilder, megcsinálta az audio TS video TS könyvtárakat és kész.
esetleg az ifoedittel tudnám módositani hogy hangot is tudjak váltani film közben?
és ha igen akkor hogyan?? -
erdoke
titán
válasz
IRON STORM
üzenetére
Mit csináltál a filmmel a rip és a Rubuilder/CCE áldásos tevékenységén kívül? IFOEdit vagy ilyesmi?
Az említett beállítás megfelezi az exrák átlagos bitrátáját. Néhol ez nézhetetlenséget jelent még CCE-vel is. -
IRON STORM
őstag
Sziasztok.
Rebuilderrel tömöritek filmet... megmarad a menü is.
Viszont film közben nem tudok hangot illetve feliratot váltani.
Van valami ötlet?
és a Half-D1/Half Space for Extras beállitás mit jelent?
Köszi előre is -
Christoph
aktív tag
Nem tudom, hogy melyik verziótól van javulás, de amit a gyártó weblapján megtalálsz (a legutobbi), az szerény véleményem szerint a 3.2-es shrinkkel összevetve egyértelmüen szebb képet produkál. Az igaz, hogy van még egy rakás hibája (benmaradt hivatkozások kivágott hangsávokra stb.), de a képe szép, és ezen hibák orvosolhatóak...
Csak úgy megjegyeztem, mert nekem is úgy ajánlották, és sok szempontból bejött.. -
erdoke
titán
Maximálisan egyetértek. Tele a net büszke DVD-s csoportok kib@szott igénytelen kreálmányaival, amit szerintük olcsón tölthetsz. Egyetlen cellában az egész film, fals linkek, szétcseszett menük, nem működő First Play PGC. Gyakran silány minőséggel megfejelve.
Ha leszedem valaminek a ''minta'' darabját, persze a DVD szerkezetéről nem tudok meg semmit. Az info fájlokban pedig csak a nagy krekker csoportok majmolása és dicsekvés, az érdemi infó legtöbbször kamu.
Tisztelet a kivételnek.
Szerk: Ja még Pentaxnak. Ha már mindenképpen egygombos transzkódert használ, az ingyenes DVDShrink is jobb az általa említett fizetősnél, nem is beszélve az IC 8-ról. Tömörítési foktól, és a filmtől függően ezeknek is van létjogosultsága. Persze én mindig hosszú és mozgalmas filmekről csinélok biztonsági mentést, úgyhogy általában CCE.
[Szerkesztve] -
PPeter
addikt
Félre ne érts, nem az a szánalmas, hogy ebbőlsz élsz, hanem sokkal inkább mert
1. Még büszke is vagy rá.
2. Pénzért adsz silány minőséget.
3. Annak ellenére, hogy nyerészkedsz rajta, még arra sem vagy képes, hogy megtanulj normálisan rippelni és DVD-Videot átmásolni, inkább nyomkodod a droid programok piros gombait. -
Pentax
tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Nem telefon vazz..............
-
Jag
senior tag
CloneDVD-röl nem sok tapasztalatom van csak akkor szoktam használni ha hibás a lemez és a DVD Decrypter nem boldogul vele.
Abba gondolok bele hogy talán nem véletlenül dolgozik a CCE 8 órákat 1 filmen.
Szerintem igazából nagyobb tömörítéseknél észrevehető a különbség.Pl.:Gyűrűk Ura 1 DVD-re.
[Szerkesztve] -
Flameus
aktív tag
hmmm......Én még csak biztonsági másolatot készítettem azt is LOTR első részéről (az egész film angol/magyar hanggal/felirattal nincs 7 giga - gyáribb má' nem is lehetne) és csak dvdencrypter-t ill. CloneDVD-t használatam.
Nem vonom kétségbe senki tudását, tekintve, hogy előszőr csináltam ilyet és tudom, hogy van itt egy két valóban hozzáértő személy, de mégis azt tapasztaltam, hogy a CloneDVD- vel készített bizt. másolat az angol hang ill. a feliratok elhagyása mellett első ránézére - és másodikra is - nem külömbözik az eredetitől.
Az alábbiakat tudom elképzelni:
1. rossz a szemem, és gyárilag hülye vagyok az egészhez,
2. a 72 centis TV vezet meg, + még vak is vagyok - objectív tényként elfogadom
3. vagy - tekintve, hogy az eredeti film sincs gyárilag több angol hang ill. feliratok/extrák nélkül 5,5 giga - ezt a filmet ebben a kiadásban viszonylagos minőségromlás nélkül lehet bizt. másolni 4,7 gigás lemezre...
... én nem tudom...esetleg valaki...??? -
Jag
senior tag
Papa!
Ha tudnál olvasni a sorok között értrnéd hogy én az olyan embereket nem értem
akiknek nem számít a minőség csak az hogy gyorsan megnézze.
Ha nekik ez kell te ezt adod nekik.De tudodmit? Nem fogok neked mentegetőzni!
Azt nem értem miért van az hogy fórumokban ilyen jo nagy arca van mindenkinek.
Miért kell harapni 1ből!
Arra vagy nagy hogy ide irogatsz sokat?
Most akk mi lesz? Vituális BOX?
[Szerkesztve] -
Pentax
tag
Tisztázzunk valamit...
1
VD-n nem vhs minőséget adok,bár legszívesebben az ilyen luzereknek,mint te azt,vagy még xarabbat....
2:Írásaimmal ellentétben nem vagyok igénytelen fax,mint te,aki beleugat mindenbe,amihez semmi köze és ujonc létére előadja magát,hogy ő a king......suxx
3:a Klienturám és a rendeléseim engem igazolnak,ugyhogy köszönettel ,de nem vagyok kiványcsi a luzer beszólásaidra kiskancsó!
Csak ennyit szerettem volna hozzáfüzni a magasröptü beszólásodhoz......
-
Christoph
aktív tag
Én is CCE párti vagyok, de azért azt el kell ismerni hogy egy átlag 90 perces filmet extrákkal a Clonedvd is megcsinál olyan minőségben, hogy még egy 100hz-es 72 cm-es tv-n is alig vagy nem észrevehető a minőségromlás. Azért azt is le kell szögezni, hogy a legtöbb emberke nem HDTV televizióval vagy plazmával rohangászik, de a 80 cm feletti televizióval rendelkezők száma sem nagy. Tehát nekik egy clonedvd egy átlag filmet megcsinál úgy, hogy észre sem veszik a gyári lemezhez képest a minőségromlást. Persze egy LOTR vagy egy hosszú illetve mozgalmas film esetén már a transzkóder minősége nem elég, én is ilyenkor fordulok a CCE-hez.
[Szerkesztve] -
Jag
senior tag
Pentax!
Szerintem az üzleted is jobban menne ha nem VHS minőséget produkálnál.
Bár ha v.kinek az a fontos hogy minnél elöbb meglegyen a film és kamerával felvett cuccot akar nézni csakhogy elmondhassa ''én néztem megy elösször'' grat. Csak akk mi értelme a DVD-nek? Ki érti az embereket?! -
Pentax
tag
Ez nem arc kérdése,majd ha nekem is a nap 24 órája PC melett telik,akkor én is ráérek igényeskedni,de amíg 10 óra kőkemény meló mellett csinálom,amit csinálok addig sajna kénytelen vagyok kompromisszumot kötni...
S ez nem ideológia,hanem kőkemény valóság(üzlet),s amig a vásárlóim nem abból a 10%-ból kerülnek ki,mint erdoke és te addig azt csinálom,amit kérnek...
Ez nem igénytelenség,hanem a piac diktál......
Csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni a dologhoz..... -
marcee
addikt
Társtopicba éppen most szedtem össze néhány linket DVD Decryper, DVD Rebuilder és CCE használatáról, hátha innen is érdekel valakit: Bővebben: link
-
Pentax
tag
amugy Erdoke ( ha már Einstein fejet választottál magadnak) neked kéne a legjobban tudnod hogy:MINDEN RELATÍV.....

-
Jag
senior tag
Zoli!
www.doom9.hu oldalrol letöltheted a cce 2.5-öt persze probaverzió ugyhogy okosítani kell különben az egész film alatt logo lesz!
a DVD2DVD-R szerintem teljesen jo progi. Ifoedit-et és CCE-t használ!
CCE a legjobb ebben ehez semmi kétség !
(ugylátom ezt már Nyesi is leírta)
[Szerkesztve] -
slajos
csendes tag
Nem kell piszkálni, bár én is a minőség mellett foglalok helyet. Lárszik, hogy a minőség és a mennyiség között kellett választania. A helyében lehet, hogy én is így választanék.
Természetesen személy szerint nem látom a mennyiségi zavar okát. Nem adnak ki olyan sok filmet, hogy ilyen helyzetbe kerüljön bárki, aki ilyenre adja a fejét.
Üdv! -
PPeter
addikt
Biztos jóa cce, de amikor hegyekben áll a nyersanyag akkor a clonedvd verhetetlen szvsz
Amugy meg nézni kell a filmet és nem masztizni a minőségére.....
Gratulálok, akkor meg minek a DVD, ott a VCD, 352x288 pixel, azt nézzed azt. Ha már DVD, akkor érdemes (lenne) kihasználni, de az egygombos áttömörítő programok messze nem ezt teszik. Az nem gond, hogy Te magad igénytelen vagy, de hogy még ideológiát is gyártasz hozzá, sőt, Te csúfolod az igényesebb, hozzáértőbb felhasználókat, na ehhez aztán arc kell... -
Harun
csendes tag
Saját feliratot szeretnék egy film alá feltenni, mert az eredeti filmhez nincs magyar felirat. Mit kell tennem?
-
Zoli2
aktív tag
Légyszíves valaki segítsen! A www.cinemacraft.com oldalról szeretném letölteni a CCE pro próbaverzióját, de felhasználónevet és password-öt kér. Regisztrációs fület nem találok. Mit tegyek?

[Szerkesztve] -
zsolt501
nagyúr
Jó szét OFFoltátok
-
Pentax
tag
Az az igazság,aki igényeskedik,az fizesse meg az árát,de ez 1,5k/film árba nem fér bele sorry

-
Pentax
tag
Biztos jóa cce, de amikor hegyekben áll a nyersanyag
akkor a clonedvd verhetetlen szvsz
Amugy meg nézni kell a filmet és nem masztizni a minőségére.....
-
tr00p3r
addikt
1 angol leírásBővebben: link
-
zaba
tag
válasz
Winetoo001
üzenetére
Nekem se!!!
-
erdoke
titán
válasz
Winetoo001
üzenetére
Nálam a leírásos link nem megy.
-
Winetoo001
tag
Én DVD Rebuildert használok Bővebben: link, a CCE-t használja kódoláshoz, viszont nem kell bajlódni a beállítással.
Elvileg itt van magyar nyelvű leírás hozzá Bővebben: link. -
I_Am
veterán
Bővebben: link válogass kedvedre.

Amugy gugliba simán beírod CCE download és első linknek nyomja az oldalt -
Zoli2
aktív tag
Helló Mindenki!
Tudtok abban segíteni, hogy honnan tudnám letölteni a CCE nevű progit? -
deedee
őstag
én leszedem a filmet dvddecrypter-rel oszt dvd2one,oszt néro,oszt jól van.
vagy elindítom az anydvd-t és utána clonedvd-vel pörkölöm a lemezt,oszt jol van.
de most komolyan:szerintem nem olyan rossz a minősége a dvd2one-nak.vagy csak én vagyok túl igénytelen?a másolat bitrátája ha nem 45683 órás a film,akkor szinte megegyezik az eredetivel.a cce-t nem ismerem.súgnátok róla pár szót? -
Captain
tag
Hali,
A témában szinte mindent kipróbáltam már, bátran tudom állítani hogy sztem a CCE a legjobb minőségi, sebességi mutatókkal rendelkező progi. A használata meg nem olyan bonyolult, a fele funkció felesleges. A www.fukrulez.com oldalon angol nyelvű leírást találtok hozzá, meg természetesen minden a témához kapcsolódó progit. -
nyesi
csendes tag
Sziasztok! Válasz sok emberke kérdésére (Miért nem jó nektek shrink??) : Azért mert azt csak MAX 10% rontás mellett szabad alkalmazni, arra jó, efölött bűn!!
Szóval CCE magyar nyelvű leírás: www.printcorner.hu
Egyébként pedig ha nem akarsz annyira érteni hozzá, van egy progicsomag : DVD2DVD-R, ez teljesen free, az IFOEDIT-et, és a CCE-t hívja segítségül , minden lépést/beállítást elvégez, és ha akarod Shutdown is van!
Freeware a progi: www.kickme.to/dvd2dvdr + kell a CCE 2.xx
Üdv -
Kuresz
tag
Miért nem jó nektek a dvd shrink?
Deep analisys oszt jó a kép... -
szabolc
csendes tag
Neztem mar kulonbozo shutdown progikat, de amiket en neztem, csak egy processt tudnak figyelni, es ha az befejezodik, leallitjak a gepet. A CCE-vel viszont az a baj, hogy nem hoz letre kulon processt a kodolashoz es onmagat sem tudja bezarni, ha vegzett... Tehat semmi process megszunes(befejezodes) nincs, ha vegzett, csak annyi, hogy a processor load leesik 99-100%-rol 0%-ra.
Egyebkent nem mernem allitani, hogy otthon vagyok a kezeleseben, viszont kulonbozo guide-ok olvasasa utan meglehetosen stabilan vagyok kepes avi(divx,xvid) videokat DVD-re konvertlani, ami a rokonsag szamitogeppel nem rendelkezo reszenek eseti szorakoztatasra boven megfelel
-
szabolc
csendes tag
Sziasztok!
Azt ti hogyan oldanátok meg, hogy a számítógép kikapcsoljon, ha a CCE végzett a kódolással?
szabolc -
erdoke
titán
válasz
enzo_ferrari
üzenetére
Ahogy óhajtod.
[Szerkesztve] -
Penge Borisz
tag
Én DVD2ONE-át használok, de sokan azt mondják azzal nem lehet olyan jó képminőséget elérni. A CCE tényleg anyival profibb, hogy érdemes vele bajlódni?
-
enzo_ferrari
tag
nem hiszem el, hogy senkinek nincs tapasztalata, véleménye, stb...

-
erdoke
titán
válasz
enzo_ferrari
üzenetére
Az ötlet jó, igenyísítsük a DVD-írást. Viszont magyar nyelven nem nagyon tudok leírást, az angolt pedig már belinkeltem az általános topicba (DVD2DVDR oldalai).
-
enzo_ferrari
tag
szasztok Okosok!

a fenti témában indítanék új topicot, mert a meglévő DVD témák már kicsit túl általánosak, gondoltam a fenti párossal már kevesebben foglalkoztak.
Engem nagyon érdekelne, mert a CCE nem egyszerű progi!
Bármiféle (magyar) leírást, help-et próbáljunk meg megosztani egymással, hogy ezen keresztük sokak számára meggyorsítsuk és javítsuk az írást és bővítsük a JÓ MINŐSÉGBEN DVD-t írni szeretők táborát.
Első kérdés lehetne, hogy hogyan ''nyomjuk'' össze a DVD-nk méretét 4.37-re, sallangok, stb kiszűrésével CCE segítségével!
Köszi
EF
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung 870 QVO 1TB SSD
- Samsung PM961 250GB M2 NVMe PCIe SSD
- 500GB Sata SSD-k / Western Digital / Samsung / Crucial / Beszámítás OK!
- 500 GB 3,5" SATA-s winchesterek eladóak (Western Digital, Toshiba, Seagate) 100/100
- 1 TB Samsung, HGST, Western Digital 2,5" SATA-s winchesterek eladóak! 100/100
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).

Ha ugyanilyen lenne az újratömörített MPEG GOP-ja is, akkor nem csinálnál semmit.
)

100% OFF, és még nem is jelölted annak...