Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Mivel CCE-ről van szó, részben legalábbis igazam van. Vagyis a saját tapasztalatom azt mutatja, hogy CCE újrakódoláskor mindig változik a képfajták aránya. Mondjuk én soha nem megyek 3400-3500-as bitráta alá. Valószínűleg 3000 körül vagy alatt már nem lesz több B és P kép mint 3500-nál, hanem inkább a kvantálás nő.
Szerintem pont az lenne a cél értelmes újratömörítésnél, hogy minél kisebb legyen a minőségvesztés, ezért ahol a végső bitráta annyira alacsony, hogy a kvantálás növekedése jelentőssé válik, ott inkább érdemes a filmet kettévágni, vagy újabban DL lemezre tenni.
Ha valakit bővebben érdekel az MPEG-2 tömörítés, van néhány jó összefoglalás:
Bővebben: link
Bővebben: link
Úgy tűnik, nekem se árt még1x átfutni ezeket, már régen olvastam, és igazából nem is használtam a megszerzett felületes tudást a mindennapokban.

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- LEGO klub
- Apple MacBook
- Apple Watch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jövedelem
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- További aktív témák...
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- 500 GB 3,5" SATA-s winchesterek eladóak (Western Digital, Toshiba, Seagate) 100/100
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Samsung PM961 250GB M2 NVMe PCIe SSD
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest