Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Sziasztok,
létezik olyan dvb-t eszköz, amire dsub-os monitort tudok dugni?
Van itthon egy régi LCD monitor, és pont egy ekkora kis TV-re lenne szükség, akkor nem eleve új tv-t keresek, hanem csak eszközt.
Attila
-
KrAt
veterán
válasz
wassermann #15881 üzenetére
Az, de maga a tévé hibátlan, csak úgy akartam megoldani, hogy ne kelljen dekóder.. Nem jött be.. 19-es is éppenhogy elfér, örülök, hogy találtam valami jót, jó áron.. Csak kicsit elszomorodtam (őket valszeg marhára nem hatja meg, hány távirányítóval kezelik, a másik tévét is úgy használják..)
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Nem teljesen idevág a kérdés, de majdnem.
Vettem egy monitor-tv-t (ezt: [link]), amihez vettem egy tetőantennát, majd odaadtuk párom nagyszüleinek karácsonyra. Ma helyezte egy helyi szaki üzembe, aki azt mondja, "szar" a tv, mert csak az m1-esen van hang, a többin még az se, kép meg sehol. biztos külföldön vették a tévét, más a dekóder benne, azért nem jó.
MinDigTV-s beltérivel tökéletesen üzemel, gondolom SCART-on.
Van bármilyen DVB-T szabvány eltérés, ami ezt okozhatja, vagy egyszerűen a menüben kéne átállítania valamit? Hol a bug?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest