Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrym
tag
Help please!
-
Scrym
tag
Üdv Guruk!
Nem tudtok valami frankó szoftvert ajánlani Gigabyte 8300-as Hybrid Tunerhez?! Felvétel nem fontos, inkább, hogy rendesen tudjam nézni az adásokat és működjön az EPG.
Ami van hozzá, a gyári (VivoTV), az nem volna rossz, de van benne hiányosság bőven, és az EPG sem működik.
ProgDVB-vel, DVBViewerrel működik az EPG, de az analóg adásokba nem tudok életet lehelni. Nem tudtok valami felhasználó barát kis programocskát ami kielégíti a vágyaimat?!
Vagy akár valami frissítés a VIVOTV-hez?Előre is köszi!
-
Scrym
tag
Köszi a válaszodat, akkor majd visszaolvasok pár oldalt. Reméltem, hogy valami szoftveres gebasz lehet, bár én azt hittem ez a VIVO TV elég komoly!
-
Scrym
tag
Üdv. Guruk!
Na végül is nem vettem DVB-C képes tunert, kicsit húzós volt az ára, meg nem is igazán használnám ki, inkább akkor majd DVB-C-s tv-t veszek a jövőben.
Helyette vettem egy hybrid tunert:Minden klafa, megy az analóg kábeltv (valóban gyengébb a minősége, mint tv-n) és a MindigTV (DVB-T) 6 csatornája.
Csak egy problémám van. Az EPG az halott. Nem ír ki semmit, csak üres téglalapok vannak az írás helyett. Néztem a beállításoknál, de nem találtam semmit.
Amúgy a szoftver az VIVO Tv.
Előre is köszi! -
Scrym
tag
Köszi srácok, sokat segítetek.
Igen valóban, több helyen szeretném használni, albérletben DVB-C (DigiKábel), otthon analóg kábeltv, és mivel sokat császkálok az országban, ezért DVB-T.
Akkor majd megbarátkozok, hogy gyengébb az analóg minősége. Mondjuk szemmel észre vehető lesz? Tehát ránézek a CRT TV-re meg a Notebookra és látom a különbséget?
Na de most átnézem az árgép.hu-t!
Köszi mégegyszer, hogy ilyen segítőkészek vagytok! -
Scrym
tag
Bocsi, és honnan tudok rendelni ezekből a termékekből?
-
Scrym
tag
válasz
lorenzen #7079 üzenetére
Köszi szépen, villámgyors válaszodat!
Mit takar az, hogy gyengébb az analóg része? Gyengébb egy Hybrid (analóg+DVB-T) - hez képest, vagy úgy általában azoké is gyengébb? Rosszabb lesz a képe, mint egy TV-n?
Jó volna, ha az is jó volna, mert több helyen használnám a tunert és mindenhol kéne működnie.
Köszi, hogy listáztál modelleket is, mindjárt meg is vizsgálom őket!
Köszönöm szépen! -
Scrym
tag
Üdv!
Egy olyan tunert szeretnék venni, ami képes az analóg, DVD-T és a DVD-C adások vételére.
Tudtuk valamit ajánlani?! Jah és az interface USB!Nézelődtem de nem nagyon elterjedt, vagy csak rossz helyen keresgéltem. Jó volna max. 25-nél megállni!
Nagyon szépen köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest