- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
pusi1981 #14105 üzenetére
Az az USB kábel valószínűleg nem rossz, csak túl hosszú volt, illetve gyengébb minőségű, vékony dróttal; kisebb teljesítményű eszközökhöz megfelelő. Ha lehet, akkor a tunert mindig közvetlenül az alaplapi hátsó USB csatlakozóba célszerű dugni, úgy 2,5 W teljesítményt tud felvenni, minden egyéb külső USB táp nélküli megoldással ennél kevesebbet. Ezt a típust persze csak kábellel lehet csatlakoztatni.
-
-
trec12
addikt
válasz
pusi1981 #14097 üzenetére
Nálam Win8 alatt játszotta ezt. Ezért kellett feltennem a 7-et. Érdekes, hogy német fórumokon olvastam olyat, hogy Win8 alatt mégis is ment pár embernek. A többség persze ott is panaszkodott. Szerintem USB portok környékénél, alaplapi drivernél lehet a gond..... De beleuntam a kinlódásba hála Isten a 7-el jó....
-
csendes
addikt
válasz
pusi1981 #14099 üzenetére
Ha nem akarsz távirányítót használni, akkor a HID driver-t le lehet szedni. Esetleg másik lejátszót is ki lehet próbálni a DVBViewer helyett; ha a UDST7000Bda.sys driver fent van, akkor bármelyik lejátszó jó lehet, ami támogatja a BDA-t. Itt [link] még annyit írtak, hogy amikor USB3 csatlakozóba dugták, akkor kék halál jött röviddel a DVBVIewer indítása után.
-
Kernel
nagyúr
válasz
pusi1981 #14097 üzenetére
Ja és már felismeri a gép,mint billentyűzetet
Az még nem lenne életszerűtlen, ha tartalmaz infravevőt az esetleges távszabályzóhoz, ami HID-kompatibilis eszközként jelenhet meg. Valójában ez a praktikusabb, univerzálisabb megoldás, ellentétben olyan egyedi megoldásokkal, ahol a távszabályzó nem HID-kompatibilis, ezért csak a saját programjával használható.
De nem ismerem a szerkezetet, hogy van-e benne infravevő, forgalmazzák-e távszabályzóval is, vagy ez csak annak a jele, hogy nem stimmel valami driver / firmware.
-
pusi1981
aktív tag
válasz
pusi1981 #14090 üzenetére
tehát a bajom:
azóta felraktam 32 bites win7-re is és ott is ez a probléma.
A gép nem ismeri fel hiába rakom fel a cd-ről ill. a gyártó oldaláról a drivert...
Az eszközöknél ott van ugyan de felkiáltójellel
[link]Ha elindítom a saját tv programjával - DVBViewer TE2-vel
Megtalálni még megtalálja az eszközt de ha elindítom a csatorna keresést akkor pillanatnyi kék képernyő után újraindítja a gépet. Ez a jelenség fennáll 32 bit alatt is.
a cablestart használtan vettem,de szerintem ez a kütyü rossz.
Valaki ötlet??? Hogy tudnék életet lehelni bele??? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
pusi1981 #12863 üzenetére
Ha csak felvenni akarsz és PC-n vágni/visszanézni akkor van olcsobb is ha találsz (optibox ccx pvr - 6ért lattam multkor vaterán)...., vagy kis mókolással párezerért Nokia Dbox2 is tud SD csatikat streamelni... mindkettő van itthon.
Amugy igen, ebay-t kell figyelni , én 2 éve 7ezerér vettem mákosan tunerkarit is. Sajnos eladtam nem sokkal utaána mer válság lett. Ezt máig bánom. De a két korábban emlitett kütyü pótolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged