Új hozzászólás Aktív témák
-
voyi
aktív tag
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Latency #10278 üzenetére
az szerintem nem szabadna gondot okozzon
(csak kóbor feszültség, "ereje" nincsen. Simán lehetne akár 100V fölött is, emberre továbbra is veszélytelenül, csal "csípne")
aztán persze fene tudja, lehet, h erre mégis érzékeny ez a típus (hiszen más oka nem nagyon lehet a bajnak) -
Degeczi
nagyúr
válasz
Latency #10275 üzenetére
hát úgy valóban nem valószínű, tényleg tönkremehetett az elején lévő chip...
érdekes, h az eladód már csak $30-ért kínál RTL2832 chipes tunereket
(azért próbálnám ki én is, mert az ITE9135 ugyan végre megy a legutóbb linkelt driverrel, viszont csapnivaló az érzékenysége... de $30 veszett sok, egy próba annyit nem ér)
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Latency #10273 üzenetére
a képről nem látszik, milyen chipes, Realtek?
egyébként maga az USB-be dugás nem okozhat gondot, azt kutya kötelessége minden USB-s eszköznek elviselnie
ha tényleg meghibásodás történt, inkább lehet az antennaerősítőd miatt: valszeg lebeg a földpontja, és ezt vette rossz néven a tuner, amikor a földelt gépeddel találkozott
(de kérdés, h tényleg rossz-e, vagy csak ingadozik a vétel minősége, és épp jó volt, amikor először próbáltad) -
Degeczi
nagyúr
válasz
Latency #10062 üzenetére
basszus, csak akartam egy ilyet rendelni pár hete, de késő éjjel félrenyomtam, nem történt meg a tranzakció - aztán közben az eladó is leállt már vele...
tudna vki segíteni melyik olcsó Ebay-es tunerben lehet még Realtek chip?
(vagy persze más chip is, ami bevált: jár korrekt, aláírt Win7 driver hozzá, és nem csapnivaló a tuner érzékenysége sem)tartok tőle, h az ilyenekben ITE 9135 lehet, de talán ebben a fajtában esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest