Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dariferi
csendes tag
válasz Multibit #14281 üzenetére
A választ köszönöm.
Végül a Synaps TSHD-2875 Combo mellett döntöttem.Viszont az a tapasztalatom vele, hogy teljesen rapszodikusan viselkedik, ennél a video lejátszás megállítása, majd később folytatása szolgáltatásnál.
Van hogy nem menti el a fájlba, van hogy nem a leállítás helyétől indítja a lejátszást, hanem elölről kezdi.
Van ilyen vevője valakinek, tapasztalt vele hasonlót, vagy én "bénázok" el valamit?
[ Szerkesztve ]
-
válasz Multibit #14275 üzenetére
és az elavult dolgon mit értesz? Mi az amit nem fog tudni és milyen hátrányban van a mostaniakhou,mert a Hdd beépithetőség és a torrentezés lehetősége elég ritkának tünik nekem a mostaniak közül 20k környékén.
Esetleg milyen másikat ajánlanál a modernek közül amivel dvb-t tv , médialejátszást és "ugymond smartositani " lehetne a tv-t, internetes böngészéssel beépitett wifivel? -
Ataxia
tag
válasz Multibit #14210 üzenetére
üdv
A set top boxxal kapcsolatban érdekelne, hogy hol lehet akciósan megvenni az általad említett alma c2200 ast?
Kicsit megvagyok zavarodva, mert látok alma s2200-ast is ami pár ezerrel olcsóbb.Az miben tér el drágábbtól?Amugy a elektronet a cég neve ahol elfizető vagyok.Egy kis szolgáltató ami csak szabolcs megyében működik.Most bevezettek 17 hd csatornát , viszont nincs hd-s boxuk egyelőre, ezért kell magunknak megvennünk külön.
-
Watt25
veterán
válasz Multibit #12772 üzenetére
Gondolom az a logika benne, hogy ha neked műholdad van, akkor nem kell a DVB-T/C. Vagy fordítva.
Mondjuk én nem igy gondolkozom, mert ha egyszer fel is rakok egy parabolát, attól még az UHF antennát sem fogom leszerelni.
De most, hogy nézem a doksiját tuti így van. Beépítve csak az analóg tuner van... Viszont mivel weszomjas azt mondta, hogy a hang bejött neki digitálisan, akkor ezek szerint vett ő hozzá, ezzel nincsen gond.
Viszont ez megmagyarázza, hogy miért nem találunk sehol arról infót, hogy a tévé tudja-e az MPEG4-et. Mivel nem a tévé a lényeg, hanem ez a külön megvásárolható DVB-HD modul. Ez az, amihez letölthető a frissítés.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest