- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCWRusty
csendes tag
Ismet egy aprosag:
[link]
Habar nem konkretan erre a celra talaltak ki, de szerintem figyelemremelto. Egyetlen hibaja, h nincs svideo kimenet rajta. Tunert is ugy kell ra dugni usbset + kulso dvdt, de a fogyasztasa, merete es teljesitmenye impozans. Elvileg viszi hd filmeket. Ha igy haladunk lassan lesz megizetheto aron alacsonyfogyasztasu multimedeis gep olyan, mint amire mi is vagyunk. -
kutyuska
aktív tag
"No ethernet no nothing! Mindig leakasztja az ember rola a vinyot es masol mint a kokorban... arrrrrr
"
Az átlagember nem biztos, hogy hálózatba szeretné kötni a médialejátszóját, lehet, hogy nem a szomszéd szobából származnak a lejátszandó tartalmak.
Igen! hordozzuk a vinyót és másolunk mint a kőkorbanEsetleg a hónunk alá csapjuk a WD-vel együtt és nem csak otthon mozizunk.
Apropó! Neked mit jelent a kőkor?A WD-hez pedig van hackelt firmware USB eth támogatással: [link]
A WD pont arra jó amire nekem kell: HD filmek lejátszása, ha már nincs magyar HD tartalom a légtérben, csak MIG-29
-
Capella
senior tag
Az USB tunerekhez szerintem szoktak adni kis botantennát. Nem nagyon hiszem, hogy enélkül árulnák, bár nekem még nincs ilyenem.
Az más kérdés, hogy minden rendes országban ez a kis botantenna elég is és jó is, csak nálunk nem.
Hogy milyen lesz nálad a vétel az nagy talány. Pár tíz vagy akár csak pár centivel arrébb téve az antennát egész más lehet. Nálunk a szabályozásban a tetőantennás használatot célozták meg, de hogy az adótól pár km-re se legyen normális jel, az már bűn.A kábeltévé az egyrészt nem DVB-T hanem DVB-C és mpeg2, ráadásul kódolt, ha digitális.
Ha analógra gondolsz, hogy az kábeltévé kanóca milyen jelet szolgáltat DVB-T-re, nekem gyanús az ügy.
Valószínűleg erősítős antenna vagy tetőantenna kell a normális vételhez, de próba szerencse.
Ahogy látod, szinte hetente változik, és egyelőre nem a jó irányba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest