- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Házi hangfal építés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogyo74
tag
válasz
Lacikaaa007 #9894 üzenetére
Szia,
Nem akarnálak elkeseríteni, de szerintem esélyed nincs. Nem csak a Dunántúlon, de máshol sem. Talán állomáson minimális, de menet közben nem. Sokat rádióztam, és próbáltam tv-zni vonaton, de gyakorlatilag esélytelen digitális adást venni.
Az erősítővel nem sokra mész, ha nincs jó jeled, csak a zajt fogod erősíteni.
Ráadásul Magyarországon nem jó a mobil vétel esélye, nagyon ki van hegyezve a vétel a nagy kapacitásra, és nem a vételi stabilitásra. -
Murphistic
aktív tag
válasz
Lacikaaa007 #9894 üzenetére
Szervusz!
Mivel vonaton fogod használni ezért gondolom az ennél nagyobb antennák felejtősek. Ami tippem lenne, hogy beszerezhetsz egy "gyertyaerősítőt" [link], amit USB portról táplálsz.
Ugyanakkor a véleményem az, hogy nem éri meg a befektetést. Én pl. FM rádióadásnál találkozom azzal, hogy néha még a kocsi típusa is számít a vétel szempontjából és az antennát néha nagyon pontosan kell beállítani, ami egy izgő-mozgó vasúti kocsiban elég nehézkes. Szerintem azon bukik leginkább a dolog, hogy az antenna a kocsiszekrényen belül lenne, ami árnyékolja a vételt.
Viszont várd meg a többiek véleményét is, ők a profik a témában
.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged