Hirdetés
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogyo74
tag
válasz
Lacikaaa007
üzenetére
Szia,
Nem akarnálak elkeseríteni, de szerintem esélyed nincs. Nem csak a Dunántúlon, de máshol sem. Talán állomáson minimális, de menet közben nem. Sokat rádióztam, és próbáltam tv-zni vonaton, de gyakorlatilag esélytelen digitális adást venni.
Az erősítővel nem sokra mész, ha nincs jó jeled, csak a zajt fogod erősíteni.
Ráadásul Magyarországon nem jó a mobil vétel esélye, nagyon ki van hegyezve a vétel a nagy kapacitásra, és nem a vételi stabilitásra. -
Murphistic
aktív tag
válasz
Lacikaaa007
üzenetére
Szervusz!
Mivel vonaton fogod használni ezért gondolom az ennél nagyobb antennák felejtősek. Ami tippem lenne, hogy beszerezhetsz egy "gyertyaerősítőt" [link], amit USB portról táplálsz.
Ugyanakkor a véleményem az, hogy nem éri meg a befektetést. Én pl. FM rádióadásnál találkozom azzal, hogy néha még a kocsi típusa is számít a vétel szempontjából és az antennát néha nagyon pontosan kell beállítani, ami egy izgő-mozgó vasúti kocsiban elég nehézkes. Szerintem azon bukik leginkább a dolog, hogy az antenna a kocsiszekrényen belül lenne, ami árnyékolja a vételt.
Viszont várd meg a többiek véleményét is, ők a profik a témában
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.
wassermann