Hirdetés
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- RAM topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
ha kifejezetten analógra vagy előfizetve, akkor lehet, hogy addigra kapsz tőlük egy boxot:
http://www.telekom.hu/otthoni/lakossagi/tv/digitalis-leszek"Egy darab ilyen digitális jelátalakító eszközt díjmentesen biztosítunk, melyet 2015. július végétől szeptember végéig postai úton küldünk el számodra.(1) Ha több hagyományos képcsöves TV-készüléked van, akkor mindegyikhez rendelned kell egy-egy médiakonvertert.(2)
alul pedig
"1) A jelátalakítót 2015. júliusától díjmentesen, futárral küldjük ki a számlázási címedre. A kiszállítás pontos időpontjával kapcsolatban a Magyar Posta munkatársa fogja veled felvenni a kapcsolatot. A médiakonvertert szakember segítsége nélkül, csak a TV készülékedhez kell csatlakoztatni a csomagolásban található útmutató alapján.
2) Jelátalakító rendelési igényedet augusztustól a Magyar Telekom hálózatából díjmentesen hívható 1412-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon adhatod le vagy üzleteinkben, weboldalunkon megvásárolhatod."
-
nfsu17
veterán
ha valóban kódolatlan, akkor kb. mindegy mi a STB, csak tudja a DVB-C-t.
tehát a digikábel felhasználóit is meg lehet innentől kezdve kérdezni.
én megvárnám az átállást és utána vennék valamit.
csak mert most inkább kódolt (conax), mint kódolatlan. Max csak pár csatorna jön kártya nélkül. -
Gabesz87
veterán
Én egy másik topicban szinte szóról szóra ugyanezt a kérdést tettem fel
Szóval engem is érdekelne a válasz. Kinéztem párat, csak nem tudom melyik jó, melyik használható a Telekom kábel TV-vel 100%-osan. ITT vannak az általam kinézettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- LEGO klub
- Apple asztali gépek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Szóval engem is érdekelne a válasz. Kinéztem párat, csak nem tudom melyik jó, melyik használható a Telekom kábel TV-vel 100%-osan.
wassermann