Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
korcsi #16318 üzenetére
Windows alatt próbáltad a mygica t230-at?
A driver ami települ az T/T2/C stick -nek mondja magát. Egy probléma volt vele: a windows egy hibakódot jelezett, de attól függetlenül felkerült és felismerte a tunert. Két dupla monitoros gépen is próbáltam win7 pro 64 bit alatt. Hmm érdekes, nem tudom hogy a 2 monitoros mód hülyítette-e a telepítőt vagy hogy régen volt a win újraindítva, most simán végigment. Most épp frissen újraindítva használom és csak egy monitor van aktiválva.
Megnéztem a August DVB-T210 driverét is, pont ugyanaz a verzió van a honlapján, mint a cd mellékleten. Ennek a v2 változata elvileg pontosan a mygica t230.
Szóval a lényeg, hogy win alatt mintha csak a dvb-t részét látnák a programok. SmartDVB és mediaportal szerverrel próbáltam volna csatornakeresést.
Linux alól néztem 4.0.5-ös kernelű openelec 5.95.2 alól sima raspberry pi-vel és ott látom a C és T részét is. Most épp csak ez a linuxos eszköz szabad ilyen próbáraOpenelec alatt meg nem nagyon van kereső tool, tvheadend-et raktam csak fel, ami meg kicsit konkrétabb beállításokat vár. Mondjuk lehet megnézem az osmc-t hátha az is friss kernelű, ott segédprogikat is fel tudok rakni hozzá.
Szóval most kicsit megakadtam, hogy a dvb-c -t vajon mivel tudnám végigkerestetni, hogy egyáltalán van-e bármilyen mux. Mivel analóg tv van 3play miatt aktiválva a telekomos nethez, így elvileg rajta lehet kódolatlanul az analóg minimál csomag tartalma, mert erre váltják elvileg a nyár végére. De még nincs kinn az az ászf sem, amiből frekvenciát puskázhatnék, szóval kerestetnem kéne valamivel a csatornákat.
Win alatt egyébként a totam media 3.5 egészen jónak tűnt, lekerestem vele a dvb-t csatornákat, mindent megtalált. Működik. Aztán amikor SmartDVB alatt nézelődtem és átváltottam másik bemenet pluginre (bdas) attól merevre fagyott és újraindult a gép. A sima bda pluginos bemenet viszont jól működik. Próbáltam benne a tool menüben egy rf scan-, amiről nem olvastam el hogy mi, de érdekesen hangzott, na az is fagyasztotta a gépet. Egy ilyen újraindítás után a totalmedia arcsoft codec-je hiányolt egy dll-t, ami neten keresve jellemző rá. Mivel nem tervezem ezt használni így inkább töröltem a totalmediát. Az előfizetős adásokat úgysem kezeli.
szerk:
(#16331) korcsi
no közben míg írtam meg is válaszoltad nagyrésztAkkor win alatt nem erőltetem. Érdekességképpen valamelyik pinnacle t/t2/c tunernél is azt olvastam, hogy hivatalosan nem támogatja a C-t, csak mivel a T2 és a C nagyon sok dologban egyezik, ezért linux alá megcsinálták a drivert. Valószínűleg ezért írják oda hozzájuk, hogy nagy bitsebességű C -vel gondjuk lehet. Az AstroMeta kapcsán is olvastam ilyesmiről C kapcsán. Meghaladja a T2 specifikációit a C2 és emiatt néhány extrém esetben sok neki a feladat.
(#16330) vape1
Nincs (még?) AstroMeta tunerem, szóval nem tudom összehasonlítani őket. Még az sem biztos, hogy kábeles digitális tévém van, a telekom ilyen irányú kavarásán múlik, hogy van-e vagy lesz-e nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest