Új hozzászólás Aktív témák
-
bozso073
tag
Kösz az infót. Tehát, ha jól értem (kezdőként nézd el nekem): mondjuk a Hello mikrohullámújára akarok előfizetni, de lehet, hogy csak bérletbe adják a kártyaolvasót; Ha nem akarok bérelni, megoldás-e, ha beszerzek egyet (akkor a Cryptoworks rendszerűt kell ezek szerint), és bedugom a TV-be, leboltolom a Helloval, hogy van már a TV-ben kártyaolvasó, csak a kártyát szeretném megkapni előfizetési díj ellenében. Műszakilag ez így OK? Illetve ezek szerin a Conax CAS7 rendszerű olvasó itt nem lenne használható, csak a műholdasnál?
Nem értem, mire jó ez a sokféle kódolgatás (legalábbis egyfajta műsorterjesztésen belül pl. DVB-T); egy hardvereszközről van szó; ebből akarnak meggazdagodni? CA modul legyen egyfajta (többféle gyártótól, de azonos rendszerű persze) A kód elvileg meg úgyis maga a plasztik kártya, vagy rosszul gondolom?
Azaz, ha úgy döntök, hogy Hello mikrohullámú, akkor ahhoz kell vagy a szolgáltatótól, vagy általam beszerzett kártyaolvasó (ami Cryptoworks rendszerű); de ha később meggondolom magam és azt mondom, legyen inkább műholdas, akkor a CA modult dobhatom ki, és vehetek egy másikat, ami Conax CAS7-es?
Új hozzászólás Aktív témák
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest