Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kernel

    nagyúr

    válasz ati2 #6792 üzenetére

    Előfordulhat, hogy először is a forrásválasztónál (AV input stb.) választani kell, hogy TV vagy DTV üzemmódban akarod használni. Utána a beállítómenüben ettől függően jelenik meg, csak az analóg, vagy csak a digitális csatornák keresési lehetősége.

    A honlapon én egyértelműen látom, hogy "A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére." Vagyis DVB-T.

    Egyszer hívtak egy tévéhez, hogy állítsam be. A boltban DTV üzemmódra kapcsolta az eladó, innen kezdve otthon képtelenek voltak rajta bármit találni. Ami a vicc, hogy tévészerelő létemre én is alig találtam a bemenetváltót, pedig én még direkt kerestem is. Vannak ilyen hülye helyzetek, hogy szinte kiveri az ember szemét, mégis valahogy átsiklik rajta. Igaz, ennek a távszabályzója rá is játszott, kicsit furán tervezték. Továbbá, akkoriban még új dolgok voltak ezek.

    (Analóg kábeltévéhez kellett nekik egyébként, csak előrelátóan megvették digitális tunerrel, amire az eladó is rábeszélte őket. Igaz, a tuner részét UPC-kábelhez azóta sem tudják használni, földi adót pedig nem lehet fogni abban a lakásban, illetve erre a lehetőségre ők nem is gondoltak.)

    Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák