Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Őszköszöntő hardverkeverék
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Kicsit most játszadoztam az antennabeállításokkal. Egy blankolt koax kábelt használok a vételhez.
Elején úgy irányítottam az antennát, ahogy itt olvastam, hogy vízszintesen legyen az antenna, és nézzen az adótorony irányába. Nos ekkor volt a leggyengébb a vétel. A másik, hogy elforgattam 90 fokkal, így már egy fokkal talán jobb volt.
Ellenben ha függőlegesen áll szimplán, akkor a legjobb a vétel.Most akkor hogy is van ez az egész vízszintesre kell az antennát forgatni? Nekem totál függőlegesen a legjobb...
Más: Splash alatt nézve az m1HD-t néha beakad a kép, ez mitől lehet? GPU dekódolja nekem a videóanyagot, esetleg kapcsoljam ki, hagyjam procira? (HD4850 vga és e8400 procim van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Túraautó topik
- További aktív témák...
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest