- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
Nekem viszont egyáltalán nincs rossz tapasztalatom a passzív szobaantennára kötött hosszú antennakábellel.
Sőt gyakorlatilag csak így tudom nézni a DVB-T adókat.
A szobában a tévé mellett nincs semmi jel, igaz innen a Száva utcát kellene fognom. Valószínűleg a házak is leárnyékolják, de különben is igen gyenge térerővel ad.
A régi mpeg2 tesztidőszakban egy drótdarab is elég volt innen persze.A kábeltévé koax kábele megy végig az egész lakáson, ami inkább több mint 10 m. Erre van dugva a szobaantenna az előszobában a Széchenyi hegyre 'hangolva', amióta nincs kábeltévém.
Ezzel elég normális az adás, a teljesítmény növelés után a jel minősége még javult is.
Volna egy erősítős szobaantennám is, de végül nem lett rá szükség. Feleslegesen vettem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest