Új hozzászólás Aktív témák

• PikkPukk

csendes tag

válasz DarkByte #2606 üzenetére

Én mondtam már decemberben is, hogy ezek szándékosan csinálják...
    Nem teljesen értem a koncepciót, de talán az elhet a lényeg, hogy mások elől elhappolta az AH a DVB-T sugárzási jogokat, csak épp sugározni nem óhajtanak, mert nem szándékoznak pl. a saját Antenna Digital rendszerüknek sem ingyenes konkurenciát csinálni. (meg talán a kábelesektől is kaptak egy kis támogatást)
    Miközben az emberek egy része (én is) a félig ingyenes, félig fizetős DVB-T-ben látja a jövőt (az analóg adások megszűnése után, a DVB-T2 bevezetésével 40-50 adó is lehetne, ennek nagyobb része valszeg nem ingyenes), ők viszont a kizárólag fizetős Antenna Digital és DVB-H rendszereket akarják üzemeltetni... Pedig ha lenne az embernek egy olyan tv előfizetése, amit akárhol az országban egy laptoppal is tudna nézni, vagy otthon rádughatná HDMI csatin keresztül a nagyképernyős tévére... Szerintem erre sokan ugranának...
    A tunert és az antennát már én is elcsomagoltam. Majd meglátjuk mi lesz decembertől, amikor talán emelhetik a sugárzás teljesítményét. Már ha akarják, és még lesz egyáltalán DVB-T műsorszórás...

Új hozzászólás Aktív témák