Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
Sajnos nem tudom magasabbra tenni, mert a ház falán van az antenna, és így is konkrét haláfélelem mikor szerelem. Az erősítő akkor lett utólag szerelve, mikor már a reggeli esti jelminőség ingadozás jelentkezett. Én próbáltam utána olvasni, hogy esetleg az antenna nyeresége ezen a frekvencián halvány esetleg, vagy mi okozza a térerő ilyen mértékű ingadozását, de sehol nem tárgyalják ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest