- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini PC
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MorphBCS
tag
Sziasztok!
CI+ modul témáról érdeklődnék.
Van 5 TV a házban, mindegyik nagy led, de mind öreg, egyik se smart. Elhalálozott a nappaliban a TV és megvettük életünk első nagy, 65-ös 4K-s mindent is tudó full-fullos LG smart TV-jét. Jött nappali rendezkedés és TV beüzemelés tanulgatás közben az ötlet hogy mivel ebben ugye van mindenféle tuner, a boxot meg el kellene tüntetni mert csúnya meg most nem mutat sehol se jól a jelenlegi berendezésben, váltani lehetne CI+ modulra. Digis (ONE-os) vagyok, van 3 HD Boxunk, de a nappaliban ha lehetne én simán elhagynám és váltanék a modulra. Beugrottam nálunk Tatán a ONE-ba ahol 2 fiatal kislány volt az üzletben. Mikor kérdeztem hogy adnak-e ilyen CI+ modult, mondták hogy "már nem divat" és nem tartanak az üzletben, de postázni tudnak ha szükséges. Van-e meglévő szerződésem? Van persze, parabolás vagyok. Na erre jött a válasz hogy "Jaaa hát akkor nem, mert minden net alapon megy, és kell a HD Box mert valaminek fel kell dolgoznia a digitális jelet." És közben nézett rám igen furcsán.
Ne én ekkor kezdtem el kételkedni, hogy azt sem tudja miről beszél. Mondtam neki hogy a TV minden digitális jelet feldolgoz, azért van benne a modul, hogy a kártya segítségével dekódolja a a fizetős szolgáltatást, de egyébként vesz mindent. Rádugtam a kábelt kopaszban modul nélkül, beállítottam a csatornakeresést, és konkrétan a létező összeset megtalálta, látom a programújságokat is, mindent. Csak kiírja a TV hogy a szolgáltató által biztosított előfizetői kártya szükséges a megtekintéshez.
Kötötte az ebet a karóhoz hogy ez parabolánál nem lehetséges, felejtsem el.
Mondjátok hogy nem én vagyok a hülye!?
Teszek egy telefonos próbát nemsokára ONE-nál, de közben az a kérdésem felétek hogy ha veszek egy bármilyen CI+ kártyát, és kihúzom a HD Boxból a kártyát, majd azt beleteszem egy CI+ kártyával a TV-be, akkor az működni fog? Vagy vannak egyéb turpisságok?
Van-e diffi a régi DIDI Smart Cam CI+ modul és más bármilyen CI+ modul közt?
Bocs hogy hosszú lett, de azért remélem érthető a nyűgöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideacentre AIO 5 24ALC6 PC Ryzen 7 5700U 6 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD Gar.
- Xiaomi Redmi 10 2022-es évjárat,tenger kék színben eladó!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest