Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
Atomantiii #20337 üzenetére
Igen, mondjuk ezt sejtettem. Csak próbálok ismerkedni a boxxal, ezért gondoltam.
FW update-be még nem mertem belefogni, utána kell néznem, hogysmint megy. Van erre valami jó oldal, leírással, ill. ahol a fw is letölthető? Érdemes egyébként frissíteni? Ahogy látom 7.2 a legújabb, ITT és ITT találtam elvileg VU+ Solo SE V2-höz valót. (ITT miért van ez a sok verzió?) U.a. lehet mindkettő? Macerás updatelni? Menüből OTA-n nem lehet amúgy? Nem néztem még szét a menüben túlzottan, távirányítóval is eleinte meggyűlt a bajom.#20339 cof:
tehát ez az alsó tartományos dolog nemhogy előnyös, hanem inkább ellenkezőleg!? 15-ért vettem amúgy itt HA-n. Hát ha rákeresel a HSZ-aimre itt a topikban, olvashatsz róla, mik voltak a gondok. Nem töltött be a fw rendesen előbb, úgyhog azt kellett SSH-n először "buherálni". Némelyik csatornát nem találta meg kereséssel, manuálisan kellett hozzáadogatni, de nem is nagyon kínlódtam vele aztán, elment tőle a kedvem. Írták is nekem, hogy elvileg ezeknek pár klikk után magától mennie kellene, nálam meg szenvedés volt. Ezért döntöttem inkább a box mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- LEGO klub
- RAM topik
- További aktív témák...
- Western Digital RED 1TB 3.5" Merevlemez
- Hp Probook 650 G5- CORE I5-8265U - 15,6" - sérült ház
- Asus ROG Strix Notebook! Ryzen 5900HX / RX 6800M / 2560x1440 IPS / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest