Hirdetés
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
nfsu17
üzenetére
Nekem is ez van. Utolsó frissítéshez valami 2015-öst ír.
Amit nem értek, hogy amikor a műsorújsághoz lépek a beállításoknál, akkor etherneten keresztül valamit letölt, de hogy most az konkrétan micsoda azt nem tudom, mert UPC-nél elvileg a műsorújság is koaxon jön. Tehát valamit letölt, de nem tudom mit. Ha pedig a webes részt akarom megnyitni az rendszeresen csak egy fehér képernyő és muszáj a TV/audio gombot megnyomni, hogy ki tudjak lépni belőle.
Az a durva amúgy, hogy ez a cucc képes SMB-n keresztül lejátszani az 1080p 50 fps-es videót is, igaz, hogy szaggat, mint állat, amit viszont azért nem értek, mert a 100-as LAN-ja bőven elég lenne ahhoz is. Ominózus fájl bitrátája kb. 5.93 megabit/sec. A sebességmérője szerint meg tud minimum 60 megabit/sec-et. Akkor? Gondolom a kodek vagy a proci nem bírja. Mer az összes többi gigabit, meg hiába vinyón van, azért vinyókat is lehet 160 megabájt/sec-kel olvasni, pláne az ilyen nagy videófájlokat, szóval nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann