Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Hello, az egész azért felháborító, mert volt anno 3-4 évig kisérleti adás mpeg2-ben -> teljesen jól tudtam venni. Majd amikor kiderült az mpeg4, akkor olimpia+teszt adás -> gond nélkül jött. Most itt a végeleges, és semmi jel nem jön, csak 610-en a DVB-H 90%-os jelszinttel. Kérdem én, a tesztelésnél nem a végleges beállításokkal kéne sugározni, hogy fel lehessen mérni hogy fog-e működni. Vagy kitesztelték azokat a beállításokat, amiken biztos nem fogja senki venni
. Meg én úgy tudtam, hogy a digitális adás előnye a jobb foghatóság, elvileg a digitális rádiónál azt igérik, hogy pl autóban megszünik az, hogy elmegy a vétel egy völgyben. Na mi erre is rácáfolunk. Remélem az AH-nál azért osztanak majd jó kis prémiumot év végén, hamár ilyen ügyesen bevezették határidőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Netfone
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Meg én úgy tudtam, hogy a digitális adás előnye a jobb foghatóság, elvileg a digitális rádiónál azt igérik, hogy pl autóban megszünik az, hogy elmegy a vétel egy völgyben. Na mi erre is rácáfolunk. Remélem az AH-nál azért osztanak majd jó kis prémiumot év végén, hamár ilyen ügyesen bevezették határidőre.
wassermann