Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
retesz147 #13679 üzenetére
Ezekkel az egyszerű távszabályzókkal az a gond, hogy csak hozzá mellékelt programot tudja vezérelni (pl. Total Media), akinek viszont pont az nem szimpatikus, semmire nem megy vele.
Pedig nem ijednék meg egy kis kihívástól, kísérleteztem már többféle távirányítós technikával, de külföldi fórumokon sem láttam még olyat, hogy valaki másra tudta volna alkalmazni. A kérdés felmerül itt-ott, de megoldás soha nincs, így minek is vásárolnék belőle.
Más a helyzet, amikor MS Media Center távszabályzót mellékelnek egy tunerhez, ami normál billentyűparancsokat visz a rendszerbe, így univerzálisan használható.
Hasonló, HID-kompatibilis távszabályzóm nekem is van egyébként, ami a médiafunkciókat régóta megoldja nálam, persze azt is úgy használom, hogy taníthatóba áttéve, aminek a kezelhetősége is jobb, meg amúgy sem jó sok távot használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest