Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Milyen alaplapot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
Zirowe
üzenetére
"Főleg, mivel tv nézésre kell neki elsődlegesen, amire a plazmát nem ajánlják."
Mi?
Akkor nem tudom mi van az enyémmel, mert eddig semmi gond nem volt vele Novembertől. Pedig bizony TV nézésre is használom (F1, foci stb.). Nem arról van szó, hogy TV nézésre nem ajánlott - csak ahogy írtam hamarabb is - a nagyiknak nem ajánlott mert ott napi 8-10 órán keresztül egy csatorna mehet. Normál TV-nézési szokásokkal viszont semmi gond nincs vele (én nem szoktam kímélni és beégésnek semmi nyoma kezdettől fogva).A fogyasztást hagyjuk. Mérések alapján van közöttük 10-20W, képminőségben pedig ég és föld a kettő. Azt pedig nehezen hiszem el, hogy ne lenne csóva egy olcsó LCD-n pl. sporteseményeknél.
Ha akarsz válaszolj, én arra már nem fogok, ahogy mondtam ez nem ide tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kuponkunyeráló
- Bestbuy játékok
- Milyen alaplapot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- TP-Link Archer AX90 AX6600 Router dobozában
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor nem tudom mi van az enyémmel, mert eddig semmi gond nem volt vele Novembertől. Pedig bizony TV nézésre is használom (F1, foci stb.). Nem arról van szó, hogy TV nézésre nem ajánlott - csak ahogy írtam hamarabb is - a nagyiknak nem ajánlott mert ott napi 8-10 órán keresztül egy csatorna mehet. Normál TV-nézési szokásokkal viszont semmi gond nincs vele (én nem szoktam kímélni és beégésnek semmi nyoma kezdettől fogva).
wassermann