Hirdetés
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
Zirowe #10407 üzenetére
"Főleg, mivel tv nézésre kell neki elsődlegesen, amire a plazmát nem ajánlják."
Mi?
Akkor nem tudom mi van az enyémmel, mert eddig semmi gond nem volt vele Novembertől. Pedig bizony TV nézésre is használom (F1, foci stb.). Nem arról van szó, hogy TV nézésre nem ajánlott - csak ahogy írtam hamarabb is - a nagyiknak nem ajánlott mert ott napi 8-10 órán keresztül egy csatorna mehet. Normál TV-nézési szokásokkal viszont semmi gond nincs vele (én nem szoktam kímélni és beégésnek semmi nyoma kezdettől fogva).
A fogyasztást hagyjuk. Mérések alapján van közöttük 10-20W, képminőségben pedig ég és föld a kettő. Azt pedig nehezen hiszem el, hogy ne lenne csóva egy olcsó LCD-n pl. sporteseményeknél.
Ha akarsz válaszolj, én arra már nem fogok, ahogy mondtam ez nem ide tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Parfüm topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest