Hirdetés
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
errorcode06 #735 üzenetére
Igen, de elég az és jó is lett. Amúgy fentebb már linkeltem...
-
-
AthlonXP
őstag
-
AthlonXP
őstag
válasz
lordjancso #721 üzenetére
Hát de most komolyan!
Annak aki az 50 fontos súlyt úgy hajítja el mintha azt valami ágyúból lőnék ki és egy egyszerű kis trófeával is simán meg tud ölni egy idegent úgy, hogy azt hozzávágja, ez meg se kottyan!
Duke a Király!! -
AthlonXP
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #716 üzenetére
Ha normálisan optimalizálták volna, akkor egy régi P4-en is vígan elszaladna, mert ennek a motornak nem kell ekkora gép, csak ugye nem foglalkoztak az optimalizálással..
-
AthlonXP
őstag
Többen keresték a magyarítást, hát most már az is meg van, lehet szedni
-
AthlonXP
őstag
válasz
mephi666 #686 üzenetére
Olvastam itt vmelyik cikkben, hogy jövőre jön, mert az MS. előbb akar kijönni az új konzollal, mint a SONY. Így jövőre, valamikor év vége felé megjelenik elvileg.
Az ára meg igen, biztos drága lesz, mint anno a mostani gép is az volt. Az meg tuti, hogy egy jó darabig még erre is fognak jönni az új címek. Hiszen még arra primitív PS2-re is jelennek meg a mai napig játékok, pedig bőven elmúlt 10 éves...
Sok helyen még most is 30-40k-t elkérnek érte újonnan, pedig a tizedét sem éri ma már, de hát ez van. -
AthlonXP
őstag
válasz
DerStauner #664 üzenetére
Nekem is hasonlóképpen van, de nincs ezzel semmi gond, más játék esetében is ki van használva rendesen. Ez így van jól sztm.
Vagy esetleg valami baj van a játék közben és azért kérded?... -
AthlonXP
őstag
válasz
mephi666 #662 üzenetére
Hát az nem lenne, baj, ha nemsokára valóban jönne egy igazi Duke Nukem ( mint ahogy ezt a játék végén mondja is ).
Én viszont már 2x végig vittem és nekem nem jelent meg az extra menüpont így nem tudom megnézni azokat a dolgokat.Valami nem jó vagy nem értem mi van.
De ahogy a fentebb leírtakból megtudtam, nem semmi kis játék lett volna az sem, még lehet jobb is lett volna mint ez.
Inkább azt adták volna ki vmelyik Cryengine-nel, esetleg UE3-mal. -
AthlonXP
őstag
-
AthlonXP
őstag
Igen, valóban az a kategória lenne az árat figyelembe véve mindenképp.
És nem vagy egyedül az érzéssel, mert nagyon sok Duke rajongó hasonlóan van most ezzel, mint te. Sajnos egy durva vicc és szégyen tárgya lett Duke Nukem. Rendesen elintézték, nem ezt érdemelték volna a rajongók, főleg nem ennyi év után!
Nem tudom hogy gondolták ezt a kiadónál/fejlesztőnél, hogy egy ilyen vackot adnak piacra, ráadásul ennyi pénzért! Sztm ők maguk is tudták, hogy ez óriási bukás lesz így ebben a formában ahogy van, de gondolom ki akarták adni a játékot, a befektetők nyomása miatt és már nem várhattak tovább. A fejlesztésre meg nem volt már pénz, mert nem kaptak. Csak hát ugye, anno nem a motort kellett volna cserélgetni alatta és ezáltal mindig újrakezdeni az egész játékot, hogy jól nézzen ki, hanem szépen megcsinálni az adott kor legjobb motorjával és kiadni. A pénz meg elfogyott, mert az új motorok, az újraírás, meg a fejlesztő/kiadó csere is elvitte, de hát ez van, elcseszték...Persze, ha így csinálják, akkor már lehet, hogy 2000 környékén kijött volna vmikor, de úgy biztos nagyobb sikere lett volna, mint most. Azóta meg már a fene tudja, hányadik rész jönne. Most ennek is úgy lett vége, hogy lesz még folytatás, de ki tudja ezek után mi lesz?...
-
AthlonXP
őstag
Én kb egy éve vittem végig, a kiegészítőjével együtt, de akkor rosszul emlékeztem a kinézetére...
Hát akkor erre most mit lehet mondani?!
Ez így sajna ma már édes kevés...Az meg, hogy tényleg csak 2 fegyver nálunk egyszerre, szintén nevetséges! Oké, hogy a valóságban sem cipel magával egy katona tucatnyi fegyvert, de bakker ez itt Duke Nukem!! Nála ez a minimum! Az eredetiben is volt nála minden egyszerre, aztán kiválaszthatta az ember, hogy épp mi a legjobb az adott feladathoz. Én is sokszor gondolkodtam, hogy most akkor mit is kéne használni?
Ezt nem értem miért kellett.
A lineáris játékmenet sztm csak egy dolog. Attól még lehetne jó a játék, csak ugye nem így. Ezeknek a hülye logikai kitérőknek sincs sok értelme. Ha az ember úgy van simán elakadhat benne és akkor idegeskedik, hogy most akkor hogy és merre?! Ha meg nem akad meg, hanem csinálja szépen, még akkor is lehet gond, pl. amit fentebb is említett a kolléga, hogy a sok ugrálás közben leesik és jobb esetben csak újra kell kezdeni az egészet, de rossz esetben, ha úgy esett, akkor meg is hal a karakter és akkor töltés, újrakezdés. Ez baromi mulatságos tud lenni, amikor már 3-4 alkalommal is el kell játszani a dolgot egymás után!(#649) ollie A Bulletstorm nekem is tetszik. Jó pörgős kis játék, nem sok pihenő van benne, grafikailag sincs vele baj.
-
AthlonXP
őstag
Engem grafikailag sokszor a Doom 3-ra emlékeztet. Ami a maga idejében baromi szép volt, hatalmas gépigénnyel ( ala Crysis
), viszont ma már egy átlagos okos-telefon is hozza ezt a szintet
.
De végül is engem nem nagyon érdekelne ez sem, csak ez a xar akadozás zavar. De majd lesz vele vmi, ha meg nem, akkor ez van.
A játék legnagyobb hibája ( a grafikát hagyjuk ), hogy tényleg megrekedt a '90-es években, minden szempontból és olyan játékoknak szól be/akar kifigurázni, amik nála 1000-szer jobbak ( CoD 4, Halo, stb ), mint ahogy a fentebb linkelt tesztben is benne van. Szívesen megnézném ezt pl. Cryengine 3-al, modernebb játékmenettel, erősebb AI-val, egyszerre több fegyver viselésének lehetőségével, időrabló és értelmetlen logikai feladatok nélkül, kicsit jobb fizikával, stb. -
AthlonXP
őstag
válasz
->Raizen<- #637 üzenetére
Kipróbáltam, sőt teljesen ki is kapcsoltam az árnyékot, de sajna ez sem segített. Most már az új driverrel valamivel élvezhetőbb a game, de így is csinálja. Mindegy, már megszoktam benne..
-
AthlonXP
őstag
Hát igen, egyetértek a tesztelővel. Valóban megragadt az egész játék a '90-es években, ami egyrészt jó, másrészt viszont ma már nagyon kevés és béna. Az meg, hogy tényleg ennyire optimalizálatlan, az egy vicc!
Nekem is akadt rendesen, pedig 100+ FPS-em van benne, de sokszor akad és így baromi idegsítő a dolog. Most, hogy feltettem az új 11.6-os drivert a helyzet sokat javult, viszont továbbra is akad még, sztm ehhez meg kell várni a javítást, már ha lesz neki egyáltalán, mert simán el tudnám képzelni, hogy az után, hogy ennyire lehúzta a szak sajtó a játékot, inkább hagyják a fenébe az egészet.Azt meg nem is tudtam, hogy a végén megnyílnak új videók, ezeket hol nézhetem meg, mert a menüben nem láttam semmit... Sajna már újrakezdtem az egészet, most a DukeBurger résznél vagyok, szóval lehet emiatt nem tudom most megnézni, amíg újra végig nem viszem..
-
AthlonXP
őstag
Lehet Szpojler!
Asszem első alkalommal egy kis pár házas faluban fogy ki, miután ugratsz egyet. Ahogy mész a házak fele, elérsz egy utcát ( csak az az 1 van ), szemben az utca végén van egy nagy pajta/istálló, mindegy egy nagy épület, az ajtó zárva. abban lesz az üzemanyag, persze nem lesz egyszerű hozzájutni.
Aztán meg ha minden igaz az autópályán akadsz el egy leszakadt rész előtt. jobbra van egy kis épület, talán drótkerítés is van körötte, na ott lesz az üzemanyag.
Végül pedig egy régi bánya területén akadsz el. Ott majd a pálya végén lesz egy bedeszkázott bánya bejárat. Be kell menni oda és ott lesz a kanna.
Na most lehet, hogy a 2. és 3. sorrendje nem egyezik, már nem emlékszem, de nem is ez a lényeg, hanem amit írtam, remélem így már sikerül megtalálni őket. Nem tom hol vagy elakadva, ezért írtam le mindet, majd megnézed melyik kell.
Egyébként ezt a tankolós hülyeséget szívesen kihagytam volna, máshogy is megoldhatták volna, hogy ki kelljen szállni az autóból.
-
AthlonXP
őstag
Ez ilyen. viszont nem a tesztelőket kéne büntetni, hanem egy normális játékot kellett volna kiadni. Ha csak ennyit tudtak felmutatni ennyi év után, akkor inkább ki se adták volna.
Mondom ezt úgy, hogy nekem egyébként tetszett a játék ( bár ez a ro@adt akadozása nagyon idegesít ), de ennyi év után sztm ennél azért nem ártott volna többet felmutatni.
Olvastam a történetet, ahol írták, hogy rengeteg pénz elment a fejlesztés során, folyamatosan cserélgették a motort a játék alatt, meg a fejlesztőket is és lényegében ezért volt a csúszás. Most meg már kényszer helyzetben voltak a kiadással.
Minden esetre ez akkor is elfogadhatatlan.
Ennyi várakoztatás, meg reklám után kiadnak egy olyan játékot ami 5 éve is gáz lett volna, nem még most és akkor még ők vannak megsértődve az alacsony pontszámokon, hát azért álljon már meg a menet! -
AthlonXP
őstag
Persze, hogy nem, mert egyre xarabbak a mai játékok. Az új játék folytatások gyengébb grafikával, nagyobb gépigénnyel és több buggal jelennek meg, mint a régebbiek. Ma már, ha egy jót akarsz játszani egy újonnan megjelenő PC-s játékkal, akkor meg kell várnod az első javítást/javításokat, mert egyébként akadozik, bugos, nincs több VGA-s támogatás vagy csak rosszul, stb.
Majd, ha újra elkezdenek ténylegesen elkészült és játszható állapotban lévő játékokat kiadni a fejlesztők, akkor majd talán ismét javulnak az eladások..
Egyébként azt olvastam, hogy jövőre jön az új XBOX, úgyhogy talán végre lesz egy előre lépés néhány dologban a játékoknál. -
AthlonXP
őstag
válasz
Silenzio #569 üzenetére
"Duke beszólásai után még sokáig magyarázták - és magyarázzák mindmáig - egyes dizájnerek, hogy a főhős nem beszélhet, különben a játékos nem tudja beleélni magát a szerepbe. Ez mindmáig a világ legnagyobb baromsága és ha valaki ezzel jön, annak "letépem a fejét és leszarok a torkán". "
Érdekes egy teszt, sajnos sok mindenben igaza van. A fent említett kijelentésével meg aztán teljesen egyetértek! Igen is beszéljen az karakter akit a játékos alakít, mert sokkal élet telibbé teszi őt ( és a játékot is ), ráadásul így a főhőst is jobban megszereti ( vagy épp meg utálja, attól függ... ) az ember.
Nem is értem, hogy ez miért nem alapértelmezett sok játékban. Számomra sokkal színesebbé tudja tenni a játékot, ha a főhős beszél, mindegy mit csak beszéljen, érezze az ember, hogy ott van a karakter és nem csak 2 kezet irányítunk! -
AthlonXP
őstag
Igen sajnos ez van, ezért is utálom ezt a fajta megoldást...
Egyébként sikerült végre kijátszanom!
Sajnos fogalmam sincs mennyi lehet a játékidő, mert nincs benne statisztika, de úgy érzem a 8-9 óra simán megvan. Egyébként nekem tetszett a játék. Viszont most, hogy vége lett, szerettem volna 1-2 pályát újra megnézni, de nem lehet, mert csak a 3 utolsó pályát lehetne kiválasztani a fejezetek közt, nekem meg az elejéről kellenének bizonyos pályák.
Így viszont akkor kezdhetem elölről... -
AthlonXP
őstag
válasz
proci985 #534 üzenetére
Nem is mondtam azt, hogy én bánom, hogy megszűnt.
Én örültem neki anno, mert végre nem kellett ezekkel foglalkozni, elég volt csak fedezékbe vonulni, aztán várni egy kicsit.Engem leginkább a mai FPS-ekben ez a "Csekpointos" mentési rendszer az ami rettenetesen fel tud idegelni. Esküszöm, még a mentőben is ütném azt az idiótát aki ezt általánossá tette az utóbbi idők játékaiban!
Persze értem én, hogy ezzel is egy kis kihívást akarnak a készítők ( na meg játékidő növelést ), de 1000+1 módja lenne ennek. Majd én eldöntöm, hogy mikor csinálok mentést, ha ez mellett még a gép is csinál, azzal nincs semmi bajom, de én is tudjak. Sok játékban relatíve kevés ilyen ellenőrzőpont van 1-1 pályán és rettentő idegesítő tud lenni, amikor valami hibát vét az ember ( esetleg meghal ) és szinte kezdheti elölről az egész pályát, pedig már lehet, hogy percek teltek el a legutóbbi mentés óta és tudjuk nagyon jól, hogy bizony pár perc alatt is sokat lehet haladni bizonyos helyzetekben... -
AthlonXP
őstag
Az szép volt! Beletelt kis időbe, amíg átjutottam az akadályokon, meg az elején le is estem párszor..
A 2 lányt meg nem vettem észre, hogy Olsen-ék lennének ( nem is tudtam ezt..
), sajna nem sokáig élvezhetjük a társaságukat..
A BigFoot is jó volt, mekkora ugratásokat lehet csinálni vele! Na meg élvezettel keresztül hajtani a disznókon!
Volt 1-2 hely ahol el is rontottam az érkezést, aztán lehetett lökdösni, amíg újra talpra állt a kicsike. De szerencsére a lövések nem nagyon hatották meg, viszont ha az állandó tankolást kihagyták volna belőle, akkor nem haragudtam volna meg az biztos. De azért jó volt az.(#528) Lorenzo9 A gyógytáska hiányához csak annyit fűznék hozzá, hogy gondolom nem akartak ezzel tökölni a készítők, hisz ma már nagyon ritka az ilyen az FPS-ekben. Egy kis CoD utánérzés... Ahogy ők elhagyták, sorban utánuk mindenki, így ez rész mára feledésbe merült...
-
AthlonXP
őstag
Ja-ja, bizony.
A 2 iskolás csaj se semmi, még ott az elején pl. amikor Duke játszik a tv-n, a 2 lány meg vele.Most meg egy olyan pályához értem, ahol úszni kell kb 3 métert, de rögtön szitkozódott, hogy tönkremegy a sérója...
Nagy arc.
Meg vannak néhol a falon ezek a mellek, amiket meg lehet ütögetni, ott is van egy szövege, pl. a "Hmm, erős szilikon bázisú életforma..."
A frizbiket dobáltam én is rendesen, meg a bekapcsolva hagyott gépeket is lehet nyomkodni, csajos képek vannak rajta. Néha elszórva vannak különféle újságok is. Mondjuk azt a Dead Space-s figurát még nem láttam, pedig igyekszek benézni mindenhova..A képekről meg annyit, hogy Fraps-al próbáltál képet csinálni benne, azzal is olyan?
-
AthlonXP
őstag
Én is pont most olvastam. A cikk vége felé, amikor említette a hosszú töltési időt, akkor nem tudtam azt mire vélni, de aztán megláttam az értékelésben, hogy a konzolos verziónál...
Mondjuk alap, hogy PC-n kell tesztelni, a konzol a kutyát sem érdekli.
Ez is érdekes egyébként, hogy pont konzolon rosszabb, mert azt hinné az ember, hogy mivel az adott hardverileg, így oda könnyebb volna a fejlesztés, vagyis legalább olyannak, ha nem jobbnak kéne lenni, mint a PC-s verziónak. Úgy látszik ez nem jött össze. Erősen várós a patch. Mind2 platformra. -
AthlonXP
őstag
Na igen, én is elkezdtem reflexből lőni a kapcsolót, de aztán hamar be kellett látnom, hogy a készítők nem adják olyan könnyen a dolgot...
(#501) havasa: Állat volt, amikor kérdezte a katona Duke-ot, hogy kell-e neki az a páncél, ő meg erre azt mondta, hogy az csak
punciknakkell!(#512) VGYke: Na az a konyhás rész az nem volt semmi! Én is elkezdtem egy párszor, mert az elején sokszor leestem, amikor elrontottam 1-1 ugrást.
De vannak még benne emlékezetes pályák bőven és nem csak a fejtörők miatt.
Amúgy nem értem, most mi ez a nagy Doom 3 vs Duke Nukem csata? Sztm a 2 játéknak semmi köze egymáshoz, se játékmenetben, se másban max. annyi, hogy mind2 FPS ( az idegeneket hagyjuk ), miért kell őket egymáshoz hasonlítani?
Mindkettő teljesen jól elvan magában és sztm egyikkel sincs baj, jók azok.
Mondjuk nekem eddig a Duke tetszik, bár lehet ez azért van, mert abszolút nem vártam semmi különlegeset tőle. Nyilvánvaló volt számomra, hogy ennyi év után nem fogja azt a szintet hozni, mint az elődje, de nekem a sok CoD mellett egy üde színfolt az FPS-ek közt ( igen, tudom, hogy van más is a CoD-on kívül, de direkt hozom fel azt példaként).
Végül is a kötelezőt hozza ( nagyszájú, tökös főhős, pergős akciók, hentelés, csajok, stb ), néha túlságosan is. A grafikát meg hagyjuk, olyan amilyen. Mondjuk egy Cryengine 3 motorral azért megnézném ( de még a 2-vel is ). Egyedül csak ez az idegesítő akadozása nem tetszik, pedig 100+ FPS-em van és mégis. Sík ideg vagyok miatta sokszor, nagyon remélem, hogy egy javításban majd kezdenek ezzel valamit, hisz gondolom azért másnál is előfordulhat ez. Addig meg megpróbálom elviselni valahogy, mindenesetre végigviszem így is, mert érdekel a vége.(#515) Źşë': Na igen, pont erre gondoltam, csak sokáig írtam a hszt... Egyetértek az írásoddal, rengeteg kis poén van benne, amik tovább színesítik a játékot és ez sok mai FPS-ből hiányzik. Pedig biztos nem halnának bele a készítők egy kis poénba más játékoknál sem..
-
-
AthlonXP
őstag
Látom egy ideje a különféle játékokról és az azok okozta esetleges rosszullétről folyik a vita.
Na most szerintem az egyik ilyen játék, amit mindenképp meg kell említeni, az a Black Ops. Annak a menüje sztm rettenetes ( ilyen szempontból ), a pályák közti töltésekkor olyan villódzó és sokkoló képek, videók mennek, hogy attól sztm egy arra érzékeny személy simán epilepsziás rohamot tudna kapni. Ráadásul ezt még kilépéskor is végig kell nézni!
Egyszerűen nem is értem, hogyan csinálhatták meg ezt így. Értem én, hogy ezzel is elő akarták segíteni azt, hogy a játékos minél jobban bele tudja élni magát a karakter helyébe, aki a székhez van kötözve és épp vallatják, de ez sztm akkor is erős volt. Nekem a játék egyébként emiatt rögtön veszített is vagy 30 pontot a 100-ból az értékelésemnél és még a játék esetleges bugjait nem is vettem figyelembe.
Szerintem ez a rész valami rettenetes lett emiatt, gyorsan végigrohantam rajta, aztán hagytam is a fenébe. Pedig kár érte, mert voltak benne emlékezetes pillanatok ( meg fegyverek ).Valszeg, most meg bántottam a fanatikus "Kod huszárokat" (
), de nem érdekel, csak leírtam a véleményem róla, ha már a rosszulléteknél tartunk. Ne értsétek félre, nincs semmi bajom a CoD sorozattal, én is szeretem nagyon, de ez a rész, így ebben a formában, teljesen felejthető, legalább is számomra, ezért....
-
AthlonXP
őstag
válasz
Silenzio #438 üzenetére
Na vissza raktam a VGA-t a rendes órajelekre és most már 100+ FPS-em van, viszont az akadás továbbra is fenn áll.
Szóval azt mondod a ramok lennének lassúak? Na de hány embernek van még itt ugyanilyen DDR2-je ( sebességre ) és nekik nincs gond a játékkal ( legalább is gondolom ).
Mindegy, megvárom a pecset, biztos lesz hozzá valami és akkor talán megoldódik ez a gond.
Egyébként nálam pl. a Crysis 2 gond nélkül megy ( igaz az csak kb. 40 FPS körül, hardcore beállítás mellett ), singlébe. De ott van még több más játék is, pl. a Shift 2, AvP, Dirt 3, stb, amik szintén gond nélkül mennek. Szóval ezért is bízom benne, hogy javítás majd megoldja ezt a problémát. Csak gondoltam előtte írok ide is és megkérdem, hátha másnál is előfordult ez és esetleg van rá megoldása.. -
AthlonXP
őstag
Gondolom erősebb hardvered is van, bár nem hinném, hogy az lenne a baja, mert az FPS bőven meg van, ráadásul a VGA még vissza is van véve rendesen, mert a Windowsos profil volt betöltve játék alatt is ( el felejtettem átállítani ).
Mindjárt megnézem mit tud a rendes OC órajeleken, hátha, akkor változik valami... -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Végre nekem is meg lett a game. Viszont van egy kis gondom vele. 1280x1024-ben játszom, átlagban megvan 70+ FPS, viszont ennek ellenére gyakran akad egy-egy pillanatra a játék. Pl.: amikor gyorsan körbefordulnék vagy mellettem történik vmi robbanás, stb. Szóval nem szaggatásról van szó, mert teljesen folyamatosan fut a játék, bármi is történjen épp a monitoron, csak sokszor megakad egy pillanatra, amit nem tudok mire vélni.
DX frissítve, 11.4-es driver van fent.
Volt-e, van-e hasonló gondja valakinek vele?Amúgy nekem tetszik a játék, viszont az mindent elmond róla, hogy "életcsík" helyett itt "EGO" csík van, amit ráadásul lehet folyamatosan növelni, azért ez nem semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest