Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeno.L
tag
Sziasztok!
Remélem itt sikerrel járok mert a hazai hivatalos oldalon eddig nem igen kaptam választ.
Szóval nem rég (tudom tudom már mióta megjelent, lusta volt meg féltem is kicsit,hogy elszúrom) frissítettem a drupal rendszeremet 6.xx-ről 6.26-ra.
Mindent rendben is találtam addig amíg észre nem vettem, hogy a frissítés óta a Google nem a friendly URL-t látja hanem a sima, rendszer NODE-okat (pl: oldal.com/cikk/xyz helyett ugye node/5679).Ami érdekes, hogy minden rendesen be van állítva.
Az összes böngészőben (adminnak, mezei regisztrált felhasználónak és vendég látogatónak is) a friendly URL jelenik meg, xml sitemap-ba is szintén a friendly kerül be és az összes eddig próbált RSS kezelő (Thunderbird beépített, google chrome) valamint a TweetFeed is a friendly URL-t látja és linkeli.De a Google nem...
Megoldás?Frissítésig minden jó volt. PathAuto beállítva, CleanURL bekapcsolva és a tárhely támogatja is (nem váltottam tárhelyet és ott sem állítottam, semmit így az szerintem nem lehet gond).
Választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7450 ,14" érintőkijelző,Intel Ultra 5 135U,16GB RAM ,256GB SSD ,magyar ,gar 2027.08.02
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen5 ,14" ,Intel Ultra 5 125U ,16GB RAM ,512GB SSD ,gyári garancia 2028.01.30
- Dell Latitude 7650 ,16" ,Intel Ultra 7 165U ,16GB RAM ,512GB SSD ,ujjlenyomat-olvasó ,2 év garancia
- Google Pixel 10 Pro XL bontatlanul eladó
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest